QUOTE(Maserati @ 2010 10 20, 18:56)
Kas naudojot realiai,ar warm peach neatrodo sviesesne uz popcorn? Nes int.nuotraukose atrodo taip,tai kazkaip pagalvojau,gal tiktu...bet kiek skaiciau,ji gan gelsva
as pasimetusi spalvose 

Tai Warm Peach šviesesnė už Popcorn.
QUOTE(Etama @ 2010 10 20, 20:27)
Is kur dabar labiausiai apsimoka pirkti pudra? is UK siustis, persikas.lt ar kazkur vietoje? 

Feelunique.com tokia pat kaina kaip LL puslapy, o pristatymas nemokamas.

QUOTE(micefee @ 2010 10 20, 20:37)
apsiziurejau jau

Daug kas siunčiasi iš to psl, aš ne kartą irgi siunčiausi. Patikimas.

QUOTE(Maserati @ 2010 10 20, 16:56)
Kas naudojot realiai,ar warm peach neatrodo sviesesne uz popcorn? Nes int.nuotraukose atrodo taip,tai kazkaip pagalvojau,gal tiktu...bet kiek skaiciau,ji gan gelsva
as pasimetusi spalvose 

as sau sakiausi warm peach o draugei popcorn tai rialiai maciau jas abi kartu ,popcorn daug geltonesne
QUOTE(Etama @ 2010 10 20, 21:07)
apsiziurejau jau
o kaip su patikimumu to psl.? kaip su siuntimais? cia visokiu incidentu buna, jei neateis, ar sius is naujo, kaip kad LL? 

Gal ir patikimas, bet as jau 2 savaites siuntinio nesulaukiu

QUOTE(raselita @ 2010 10 20, 22:53)
Tai čia tikrai ne jų bėdos, o lietuviško pašto subtilumai.

man tai tik vieną kartą yra buvę, kad siuntinys vėlavo 2dienas. Ir kiek esu siuntusi, visi taip pat viską gauna laiku. Mano nuomone lietuvos paštas super gerai dirba.
Kas dėl liy lolo pudros, tai aš vis dar ja labai patenkinta.
Kas dėl liy lolo pudros, tai aš vis dar ja labai patenkinta.

Man tai atrodo, kad si spalva nera tai merginai ideali, nors su kaklu kaip ir vienoda spalva
Matyt jos veidas naturaliai sviuesesnis yra, ir toks neutralesnis, nei pati pudros spalvyte. Bet kaip ir minejau anksciau negyva tokia atrodo, jokio odos sveikumo, svytejimo, kas mane erzina

visiškai negyva atrodo, bent jau man tikrai labai negražu. Nors aišku, gal uždėjus skaistalus, shimmerį viskas pasikeistų. Bet man vien su pudra nebūna tokio negyvo vaizdo.
Shimmerio tikrai reiktu. Ar LL turi toki daikta? Bet kad nebutu atskiri blizguciai, o toks vientisas svytejimas?