Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(micefee @ 2010 10 20, 23:51)
Tai čia tikrai ne jų bėdos, o lietuviško pašto subtilumai.  biggrin.gif
Tai ir klausimas-ar gaus ta siuntinuka ar ne. o jei negaus-ar jai sius uz dyka is naujo? man sitas kl. pagrindinis ramybes neduoda g.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 10 21, 10:49)
Kazkuri buvo jau kelusi sios merginos foto,tai ji cia su popcorn berods pasidaziusi,atrodo grazus vaizdas,ne per daug gelsva g.gif
keliau as kai rinkausi. cia tiek atrodo gerai, kad maskavimo efektas ryskus. bet popcorn tikrai geltona, nuotraukose nepersiteikia tikra spalva. man su warm peach jau kaip negyvas veidas atrodo, tai apie popcorn net nebegalvoju
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 21, 10:49)

Kazkuri buvo jau kelusi sios merginos foto,tai ji cia su popcorn berods pasidaziusi,atrodo grazus vaizdas,ne per daug gelsva g.gif

bet man kazkaip atrodo, kad ji ce netik mineraline naudojo, bet ir labai daug maskuoklio, nes man asmeniskai ji taip neuzmaskuoja, nes pas ja ant zandu yra tikrai ka maskuo, o su pudra atrodo viskas tobulai uzmaskuota.
o veidukas tikrai negyvas atrodo
Atsakyti
pritariu shemsai, kad tikrai turėjo būti naudotas maskuoklis drinks_cheers.gif Arba neįsivaizduoju, kiek čia sluoksnių prikrauta smile.gif
Atsakyti
[quote=Etama,2010 10 21, 15:22]
Tai ir klausimas-ar gaus ta siuntinuka ar ne. o jei negaus-ar jai sius uz dyka is naujo? man sitas kl. pagrindinis ramybes neduoda g.gif

Gavau pagaliau bigsmile.gif užtruko ilgiau nei iš LL puslapio siuntinys, bet svarbu kad gavau.
Į temą- LL pirma mano mineralinė pudra, prieš tai naudojau tik krempudras. Kol kas esu labai patenkinta (prieš tai turėjau mėginuką, užteko daugiau nei savaitei). Man šviesiaodei Blondie tinka idealiai. Dar turiu mėginuką to žalsvo maskuoklio, tai irgi labai patinka. Gerai paslepia raudonas dėmeles.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 21, 16:24)
bet man kazkaip atrodo, kad ji ce netik mineraline naudojo, bet ir labai daug maskuoklio, nes man asmeniskai ji taip neuzmaskuoja, nes pas ja ant zandu yra tikrai ka maskuo, o su pudra atrodo viskas tobulai uzmaskuota.
o veidukas tikrai negyvas atrodo

Nuo blykstes,manau,tas ,,negyvumas" atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Etama, Satura kokias pudru spalvas jus pasirinkote? kokia labiausiai tiktu sviesiaodei, bet neisbalusiai, neutralaus atspalvio odai? 4u.gif renkuosi tarp LL ir MM, neapsisprendziu. 4u.gif nemegstu kad stipriai matytusi, kad pasidaziusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bozkakoszka20: 21 spalio 2010 - 19:43
QUOTE(Maserati @ 2010 10 21, 20:17)
Nuo blykstes,manau,tas ,,negyvumas" atrodo mirksiukas.gif
blykste kaip tik siokio tokio gyvumo dar priduoda.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 20:42)
Etama, Satura kokias pudru spalvas jus pasirinkote? kokia labiausiai tiktu sviesiaodei, bet neisbalusiai, neutralaus atspalvio odai? 4u.gif  renkuosi tarp LL ir MM, neapsisprendziu.  4u.gif nemegstu kad stipriai matytusi, kad pasidaziusi smile.gif
Blondie, barely buff ir warm peach. maskuoklius nude ir blush away drinks_cheers.gif
Blondie tokia einamiausia is sviesiu smile.gif oda silto/salto atspalvio?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 21, 20:56)

blykste nuo fotoaparato duoda ,,flat" vaizda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 21, 20:57)
blykste nuo fotoaparato duoda ,,flat" vaizda smile.gif
t.y.? rolleyes.gif
jei butu be blykstes, atrodytu visiskai matinis veidas. o realybeje isvis, isivaizduoju, kaip vaikstantis lavonas butu scare.gif mane ta foto pries ir po suzavejo pirma karta, vien del tokio tobulo maskavimo ir vientisos spalvos. dabar kazkaip kitaip ziuriu, kai pati pabandziau tas pudras, pamaciau skirtuma realybeje ir nuotraukoje, kaip is tikruju nesamoningai atrodo toks "lygus, tobulas" ir vienspalvis veidas ir pan.
nebenoriu tokio geltonumo ir numireles veido, kaip tos merginos foto schmoll.gif tikrai negrazu ir jei renkisi tarp warm peach ir popcorn, sakyciau imk warm peach. nzn, skirtingos odos, skirtingi poreikiai, bet kas perdaug, tas nesveika ir negrazu blush2.gif o teplioti bronzazntus, shimmerius ant virsaus, kad neatrodytu kaip negyvelio veidas, vel sviestas sviestuotas g.gif zodziu, tavo teise rinktis, bet as popcorno irgi neuzskaitau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 21 spalio 2010 - 21:00
Manau, ne vien spalva toki vaizda duoda, pati pudryte yra matine ir tokios pudrines teksturos, isivazduokim, kad sita sitoj foto butu toks pat maskavimas, tik skaistesnis, turintis daugiau svytejimo, manau visai kitaip atrodytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 21, 20:56)
Blondie, barely buff ir warm peach. maskuoklius nude ir blush away drinks_cheers.gif
Blondie tokia einamiausia is sviesiu smile.gif oda silto/salto atspalvio?

sakyciau silto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 20:42)
Etama, Satura kokias pudru spalvas jus pasirinkote? kokia labiausiai tiktu sviesiaodei, bet neisbalusiai, neutralaus atspalvio odai? 4u.gif  renkuosi tarp LL ir MM, neapsisprendziu.  4u.gif nemegstu kad stipriai matytusi, kad pasidaziusi smile.gif

turiu Blondie ir Candy Cane. Tai dažausi pagal nuotaiką, kurį indelį noriu imti - kažkaip susilieja man su oda, nelabai matosi tarp jų skirtumo g.gif Ėmiau neutralias, kad nebūtų nei rožinės, nei geltonos 4u.gif
Atsakyti