Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(irisas @ 2011 07 13, 22:55)
O šiaip aš turiu tris šešėlius, nebenaudoju nei vieno  verysad.gif subėga į raukšlę, tai jokie mineraliniai netinka, kad ir kokius bandžiau  doh.gif tenka naudot plačiam vartojimui skirtus su negera sudėtim  verysad.gif

o paprasti šešėliai tau laikosi be bazės? Kokius naudoji, kad nesubėga?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 13, 21:18)
o paprasti šešėliai tau laikosi be bazės? Kokius naudoji, kad nesubėga?

ir su baze bėga, bandžiau ir beyu, dabar artdeco bazę naudoju, bet ir geri šešėliai bėga doh.gif Kursuose make up forever bandžiau, bet ir tie raukšlėse po valandos atsirado sad.gif o dabar naudoju tik dvejus šešėlius, vieni artdeco paprasti tamsūs, o šviesius naudoju taip pat artdeco, bet su mineralais, tik tie šviesūs kaip pagrindas, spalvos neduoda beveik.
Atsakyti
QUOTE(Apriliuke85 @ 2011 07 13, 13:22)
... o vat is Persiko deja neapsimoka, nes as ne LT.

Tai kaip jau rase feelunique.co.uk apsimoka pirkt - visma pasaulyje siuncia nemokamai + dar 10% nuolaida. 4u.gif

QUOTE(irisas @ 2011 07 13, 21:55)
ir dar galimapasirinkti LilyLolo produkcijos linijai 10 proc. nuolaidą, manau turėtų pritaikyti abi  g.gif

Abieju netaiko schmoll.gif Ta gamintojui nuolaida galima pasirinkt tik po pirmo apsipirkimo (nors seniau buvo galima rinktis, nes buvau nieko nepirkus, bet gamintoja pasirinkus).
Atsakyti
Hm, gaila tuomet, kad ko gero niekam neatliks smile.gif) nes as ir nugriebiau keletą kai sakiausi bet china doll maniau per šviesi bus, tai dabar vieną sakytis nesinori atskirai smile.gif)

O gal žinote kur prekiauja dar šia pudra? Vykstu į Ispaniją, galvoju gal ten galėčiau rasti jos pamėginti kokioj parduotuvej kosmetikos? smile.gif

Ir dar, turiu įsigjus blush away maskuoklį, tą žalsvą, bet nesuprantu ar jis man netinka ar nemoku naudoti smile.gif) Gal patarsit kaip ir kuo jį tepti?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 07 13, 23:06)
Tai kaip jau rase feelunique.co.uk apsimoka pirkt - visma pasaulyje siuncia nemokamai + dar 10% nuolaida. 4u.gif
Abieju netaiko  schmoll.gif Ta gamintojui nuolaida galima pasirinkt tik po pirmo apsipirkimo (nors seniau buvo galima rinktis, nes buvau nieko nepirkus, bet gamintoja pasirinkus).

gaila verysad.gif Aš pasirinkus tą 10 proc. nuolaidą, bet dar nepirkau nieko biggrin.gif
QUOTE(MejLe_SejLe @ 2011 07 14, 06:42)
Ir dar, turiu įsigjus blush away maskuoklį, tą žalsvą, bet nesuprantu ar jis man netinka ar nemoku naudoti smile.gif) Gal patarsit kaip ir kuo jį tepti?

nei Berlyne nei Paryžiui neteko matyt, tad ko gero teks internetu pirkt biggrin.gif
Apie žalią ir aš mąstau, turi mėginėlį, man visai neblogas g.gif reikia jį įtrint lygiai taip pat kaip paprastą pudrą, bet tik ten kur raudona, nes kitaip bus plėmais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 07 14, 08:46)

nei Berlyne nei Paryžiui neteko matyt, tad ko gero teks internetu pirkt  biggrin.gif
Apie žalią ir aš mąstau, turi mėginėlį, man visai neblogas  g.gif reikia jį įtrint lygiai taip pat kaip paprastą pudrą, bet tik ten kur raudona, nes kitaip bus plėmais smile.gif

Man kažkaip per daug nubąla smile.gif o kokį šepetuką naudoti? Tą patį didelį ar mažesnį kokį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MejLe_SejLe @ 2011 07 14, 07:42)
O gal žinote kur prekiauja dar šia pudra? Vykstu į Ispaniją, galvoju gal ten galėčiau rasti jos pamėginti kokioj parduotuvej kosmetikos? smile.gif

Tai LL puslapyje paziurekit kur jie parduotuves turi ar kur prekiauja, nors man atrodo tik internetu...
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 07 13, 20:55)
jeigu reikės ne mėginukų, o pilno kiekio labiau apsimoka siųstis iš www.feelunique.com siuntimas nemokamas, plius 10 proc. nuolaidą už rekomendaciją (galit rašyt man) ir dar galimapasirinkti LilyLolo produkcijos linijai 10 proc. nuolaidą, manau turėtų pritaikyti abi  g.gif
O šiaip aš turiu tris šešėlius, nebenaudoju nei vieno  verysad.gif subėga į raukšlę, tai jokie mineraliniai netinka, kad ir kokius bandžiau  doh.gif tenka naudot plačiam vartojimui skirtus su negera sudėtim  verysad.gif Naudojau pudrą warm peach, bet man ne itin spalva tiko, bet ant odos pojūtis labai patiko, kartu su persikų kauliukų aliejumi veidui valyt ir lilylolo pudra turėjau labai gražią odą  thumbup.gif Kol neišbandžiau EM  doh.gif oi kokiais spuogais išmėtė  doh.gif Dabar atradau kitą pudrą, Ultimo, kartais nuo jos veiduką graužia  blink.gif bet spalva ideali, gražiai natūraliai atrodo  thumbup.gif maskavimas jos mažesnis, bet oda atrodo ne tokia miltuota biggrin.gif

as vakar uzisakiau is sio (feelunique) puslapio 2 seselius skirtingu spalvu, bet man rodo kad tos pacios spalvos 2vnt. parasiau jiems email kad noriu skirtingu spalvu, bet dar nieko neatsake unsure.gif pritaike 10% nuolaida drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MejLe_SejLe @ 2011 07 14, 07:42)

Ispanijoj parduotuvese nera, tik is interneto galima isigyti...
Atsakyti
Gavau į elektroninį paštą, kad LL 6-asis gimtadienis, ir kad šiandien suteikiama 10% nuolaida smile.gif

*Offer valid until midnight GMT 8th August. Retail and standard delivery offer only
Atsakyti
Gal kas jau bandėt naujuosius lūpų blizgius? 4u.gif
Atsakyti
Sumąsčiau dar ateit pasitarti smile.gif) Prieš vasarą warm peach pudra atrodė gal per tamsi, mąsčiau apie šviesesnę, o dabar burely buff atrodo pats tas smile.gif naudojau kol kas mėginukus, tai kai pradėjau galvot jau apie normalaus kiekio pirkimą sumišau smile.gif nebežinau kokį atspalvį rinktis, ar jūs turite po du vieną vasaros laikotarpiui kitą šaltajam laikotarpiui? smile.gif
ir gal atsirado netyčia kas nori pasidalinti china doll mėginuku? smile.gif)
pasimainymui turiu warm peach, burely buff, popsical ir blonde
Atsakyti