Gal kam pravers informacija, kad dabar feelunique.com sale'as ir LL pudros pigiau (+ nemokamas siuntimas)

Gal ir kitiems LL produktams yra, bet neziurejau, tai nezinau....
Pati gundausi, bet neissirenku spalvos

'Barelly buff' buvau atmetus ne meginio nebandzius, nes iskart pasirode tamsesne nei 'china doll' ir 'blondie', bet siandien isbandziau, tai veidukas toks sveikas, gyvas, spalva puiki, nors tikrai nera 1:1 su mano naturalia odos spalva - bet ziurisi ir svarbiausiai neatrodo, kad per tamsu, kad kaip kaukes efektas ar pan. 'China doll' ir 'Blondie' man labai panasios, nors 'china doll' sakyciau grynai mano odos spalva, bet su ja truksta gyvumo - kai vyro prasiau ivertint kaip oda atrodo, tai komentaras buvo, kad isbalus esu

Na cia logiska, nes as baltaode, bet kai visiskai susilygina spalva su pudryte, tai truksta gyvumo veidui. Tai taip ir metausi tarp spalvu, nes tarp dvieju neissirinkau (linkau link 'blondie' labiau), bet isbandziau ta 'barelly buff' ir man ji puikiai tinka, naturaliai atrodo, tik bijau, kad ziema per tamsi gali but ir 'blondie' tinkamesne butu.... O gal abi pirkt ir jei truktu gyvumo, tai galima pamiksuot abi spalvytes
Beje, turi ji galiojima ar ne? Ta prasme ar nurodytas ant pakuotes?