Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

Ačiū, Tendre 4u.gif

Planuoju rudenį ar žiemą imt china doll arba blondie, porcelain vis gi labai balta. Bet žiūriu, kad china doll turi lyg ir gelsvumo, o blondie - rausvumo, ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 18, 18:48)
Planuoju rudenį ar žiemą imt china doll arba blondie, porcelain vis gi labai balta. Bet žiūriu, kad china doll turi lyg ir gelsvumo, o blondie - rausvumo, ne? unsure.gif

Man tai ne - 'candy cane' sviesi irgi, bet ji su rausvumu, o 'china doll' ir 'blondie' man kaip tik neutralios, gal 'blondie' labiau link gelsvumo, bet irgi nera gelsva. Bent ant odos gaunasi man taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 18 rugpjūčio 2011 - 18:30
o mano nuomone blondie į rausvumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 18, 18:29)
Man tai ne - 'candy cane' sviesi irgi, bet ji su rausvumu, o 'china doll' ir 'blondie' man kaip tik neutralios, gal 'blondie' labiau link gelsvumo, bet irgi nera gelsva. Bent ant odos gaunasi man taip.

hmm... gal ir taip, reik gyvai bandyt unsure.gif

QUOTE(MejLe_SejLe @ 2011 08 19, 10:40)
o mano nuomone blondie į rausvumą smile.gif

turit? naudojat? bigsmile.gif
Atsakyti
Nepastebejau rausvumo nuo blondie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 19, 14:41)
turit? naudojat? bigsmile.gif

turėjau blondie atspalvį, tai TIKRAI nėra rausvumo joje, gelsva ji ir man, šviesiaodei buvo per tamsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 19 rugpjūčio 2011 - 18:27
QUOTE(Fleur de force @ 2011 08 19, 19:24)
Nepastebejau rausvumo nuo blondie schmoll.gif

aš taip pat. o kadangi nemėgstu rausvumo, tikrai būčiau pastebėjusi, jei būtų g.gif ir į geltonumą nelabai, tokia neutrali spalva. bet jei rinktis iš 2, tai veikiau į geltonumą, nei rausvumą
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 08 12, 15:17)
gal atostogos? Iš feelunique kiek pirkdavau visuomet tvarkingai gaudavau  rolleyes.gif

taip ir nesulaukiau savo lily lolo seseliu, grazino pinigus. bandysiu arba kita kosmetika, arba kitus puslapius. gal kada bus nemokamas siuntimas is lily lolo puslapio..
Atsakyti
Gal kam pravers informacija, kad dabar feelunique.com sale'as ir LL pudros pigiau (+ nemokamas siuntimas) thumbup.gif Gal ir kitiems LL produktams yra, bet neziurejau, tai nezinau....

Pati gundausi, bet neissirenku spalvos ax.gif 'Barelly buff' buvau atmetus ne meginio nebandzius, nes iskart pasirode tamsesne nei 'china doll' ir 'blondie', bet siandien isbandziau, tai veidukas toks sveikas, gyvas, spalva puiki, nors tikrai nera 1:1 su mano naturalia odos spalva - bet ziurisi ir svarbiausiai neatrodo, kad per tamsu, kad kaip kaukes efektas ar pan. 'China doll' ir 'Blondie' man labai panasios, nors 'china doll' sakyciau grynai mano odos spalva, bet su ja truksta gyvumo - kai vyro prasiau ivertint kaip oda atrodo, tai komentaras buvo, kad isbalus esu doh.gif Na cia logiska, nes as baltaode, bet kai visiskai susilygina spalva su pudryte, tai truksta gyvumo veidui. Tai taip ir metausi tarp spalvu, nes tarp dvieju neissirinkau (linkau link 'blondie' labiau), bet isbandziau ta 'barelly buff' ir man ji puikiai tinka, naturaliai atrodo, tik bijau, kad ziema per tamsi gali but ir 'blondie' tinkamesne butu.... O gal abi pirkt ir jei truktu gyvumo, tai galima pamiksuot abi spalvytes g.gif

Beje, turi ji galiojima ar ne? Ta prasme ar nurodytas ant pakuotes? 4u.gif

Atsakyti
Nu paziurejau, tai turbut viskam is LL feelunique.com nuolaidas taiko. Ta proga uzsisakiau juoda akiu peistuka, 'miami taupe' seseli ir 'english rose' lupu blizgi - nuo pudros susilaikiau siandien, reikia pora dienu pagalvot noriu/reikia ir pan. 4u.gif Dar labai norejosi 'vanilla shimmer' seselio ir 'whisper' lupu blizgio, bet pasilikau ateiciai, pirma reikia gaut uzsakytus ir isbandyt, o jei patiks tada daugiau uzsipirkt....
Atsakyti
Placebo.
turiu mėginuką, tačiau man atspalvys netiko, atidaviau mamai wink.gif na man tinka gelsvi tonai, blondie man kažkaip į rausvumą pasirodė, nežinau kodėl,netiko man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MejLe_SejLe: 20 rugpjūčio 2011 - 20:16
Lily lolo atsirado ir beautyfly.lt 4u.gif
tik ne visas asortimentas, ir kainos didesnės negu persikas.lt
Atsakyti