Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(Placebo. @ 2011 08 10, 15:38)
Gal kas jau bandėt naujuosius lūpų blizgius? 4u.gif

Turiu, bandžiau. Man labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 08 11, 14:36)
Turiu, bandžiau. Man labai patinka  bigsmile.gif

Kurią spalvytę turit? bigsmile.gif kaip kvepia? ar lipnus? apskritai, gal turėjot senoj pakuotėj ir galit palygint 4u.gif
Atsakyti
Tuiu English Rose, spalva super. Gal lipnokas, paskui pabandysiu secialiai kaip ten su juo, nes kol kas iš turimų labiau patinka (bet nedaug turiu biggrin.gif). Turėjau/turiu aš tokį (tik spalvą reikia žiūrėti), tai nebe labai traukia jis, liko toks tarp kitko (beje jis man susisluoksniavo)...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 08 11, 17:09)
Tuiu English Rose, spalva super. Gal lipnokas, paskui pabandysiu secialiai kaip ten su juo, nes kol kas iš turimų labiau patinka (bet nedaug turiu biggrin.gif). Turėjau/turiu aš tokį (tik spalvą reikia žiūrėti), tai nebe labai traukia jis, liko toks tarp kitko (beje jis man susisluoksniavo)...

ačiū 4u.gif
reiškia naujasis labiau patinka bigsmile.gif
pirkot iš persikas.lt? aš laukiu nuolaidų gal kokių bus... blush2.gif
Atsakyti
Taip, naujasis labiau patinka (jis daugiau su spalva). Mąstau dar vieną tamsesnį pirkti.
Lipnoki abu, bet gal senasis labiau. Beje senasis toks vos vos matosi spalvytė, daugiau kaip vazelinas jis man.
Pirkau tiesiogiai iš uk, tad mokėjau brangiau, nei persike...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 11 rugpjūčio 2011 - 18:49
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 11, 18:19)
ačiū 4u.gif
reiškia naujasis labiau patinka bigsmile.gif
pirkot iš persikas.lt? aš laukiu nuolaidų gal kokių bus... blush2.gif

Pigiau galima nusipirkti www.feelunique.com 4u.gif Siuntimas nemokamas, pirmam pirkimui 10 proc. nuolaida taaiko, jeigu jos prireiktų parašykit per AŽ 4u.gif Primečiau, kad 4-5 lt pigiau būtų, o kur dar siuntimas iš persikas.lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 08 11, 22:39)
Pigiau galima nusipirkti www.feelunique.com  4u.gif Siuntimas nemokamas, pirmam pirkimui 10 proc. nuolaida taaiko, jeigu jos prireiktų parašykit per AŽ  4u.gif Primečiau, kad 4-5 lt pigiau būtų, o kur dar siuntimas iš persikas.lt  biggrin.gif

as is feelunique jau menesis laukiu lily lolo bet dar negavau savo prekiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 08 11, 18:48)
Taip, naujasis labiau patinka (jis daugiau su spalva). Mąstau dar vieną tamsesnį pirkti.
Lipnoki abu, bet gal senasis labiau. Beje senasis toks vos vos matosi spalvytė, daugiau kaip vazelinas jis man.
Pirkau tiesiogiai iš uk, tad mokėjau brangiau, nei persike...

aišku, ačiū 4u.gif

QUOTE(irisas @ 2011 08 11, 22:39)
Pigiau galima nusipirkti www.feelunique.com  4u.gif Siuntimas nemokamas, pirmam pirkimui 10 proc. nuolaida taaiko, jeigu jos prireiktų parašykit per AŽ  4u.gif Primečiau, kad 4-5 lt pigiau būtų, o kur dar siuntimas iš persikas.lt  biggrin.gif

ačiū 4u.gif

Dar Lily lolo prekiauja ir Ekošalis, galima būtų gyvai apžiūrėt spalvas, bet bent jau internetiniam puslapyje naujųjų blizesių nėr.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 08 12, 00:27)
as is feelunique jau menesis laukiu lily lolo bet dar negavau savo prekiu blush2.gif

gal atostogos? Iš feelunique kiek pirkdavau visuomet tvarkingai gaudavau rolleyes.gif
Atsakyti
Noreciau uzsisakyti pudra LL, bet nezinau kokia spalva pasirinki g.gif Noreciau silto vidutinio tamsumo tono i gelsvuma bet neoranzines... Gal ka patarsite 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 08 17, 16:53)
Noreciau uzsisakyti pudra LL, bet nezinau kokia spalva pasirinki g.gif  Noreciau silto vidutinio tamsumo tono i gelsvuma bet neoranzines... Gal ka patarsite 4u.gif ?

Nedidelis pasirinkimas LL iš tikrųjų ... iš turėtų mėginukų neišsirinkau idealiai tinkančios, dabar naudoju In the buff, bet trūksta man joje gyvumo, norėtųsi irgi būtent tokios, kaip rašote, kad duotų tokio sveiko, neryškaus rudumo, o In the buff tokį biški negyvą veidą man palieka, per šviesi šiek tiek, ypač vasarą, kai veidas šiek tiek įdegęs vis tiek. Iš medium man pamenu visai patiko warm honey, bet jos labai lengva padauginti, tada gaunas veidas soliariuminis, manau reiktų maišyt su kokia nors šviesesne spalva, nes gali būti per oranžinė pati viena.
Atsakyti
radau visas pudrų spalvas, išdėliotas viena šalia kitos, gal kam pravers renkantis

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti