Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(Ayaan @ 2011 09 14, 21:26)
Siūlyčiau maišyti, pvz. pati dabar maišau In the buff su labai labai mažu kiekiu coffee bean (turiu miniuką), gaunasi toks gyvesnis vaizdas, duoda šiek tiek rudumo, nes pats vienas In the buff man per šviesi/per blanki spalva. Cookie dar yra iš medium iš tokių geltonesnių, bet man ji viena irgi ne, man reikia maskavimo, tai tos geltonos spalvos labai lengva padauginti, gaunasi soliariuminis veidas, per geltonas/oranžinis, cookie irgi maišiau su šviesesne.

To geltonumo ir bijau, nes panašu kad jis gali išryškėti. O In hte buff rausvo atspalvio neturi? Kaip blogai kad persikas megineliu nepardavineja. :-(
Atsakyti
Neturi, In the buff iš neutralių atspalvių, nebloga spalva tikrai, tik vat kaip rašiau noris ją šiek tiek pagyvinti trupučiu ryškesnės spalvos. Siųskitės iš uk puslapio, ten yra mėginukų, o kainos tai tokios pačios regis, dar kartais būna nemokamas siuntimas, reikėtų sekti jų puslapio naujienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 14 rugsėjo 2011 - 21:52
iki rugsėjo 14 dienos nemokamas siuntimas perkant už 15 svarų. www.lilylolo.co.uk
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 14 rugsėjo 2011 - 21:54
QUOTE(Ayaan @ 2011 09 14, 22:49)
Neturi, In the buff iš neutralių atspalvių, nebloga spalva tikrai, tik vat kaip rašiau noris ją šiek tiek pagyvinti trupučiu ryškesnės spalvos. Siųskitės iš uk puslapio, ten yra mėginukų, o kainos tai tokios pačios regis, dar kartais būna nemokamas siuntimas, reikėtų sekti jų puslapio naujienas.

Dekui, 4u.gif šian pasiskambinau į persiką , tai sutariau, kad iš kelių atspalvių vietoje pasirinksiu, susitikus, bigsmile.gif tai tuopačiu ir maskuoklį pasirinksiu.
O dar vat dėl šepetėlio LL galvoju, ar kokybė gera, ar yra geresniu pvz EM... ar dar ?
4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Zuzzė @ 2011 09 15, 16:57)
Dekui,  4u.gif šian pasiskambinau į persiką , tai sutariau, kad iš kelių atspalvių vietoje pasirinksiu, susitikus,  bigsmile.gif tai tuopačiu ir maskuoklį pasirinksiu.
O dar vat dėl šepetėlio LL galvoju, ar kokybė gera, ar yra geresniu pvz EM... ar dar ?
4u.gif

Nepaminėjau kad Kabuki šepetėlis biggrin.gif
Atsakyti
Su sepeteliais jau issiaiskinau,
bet del maskuoklio taip ir lieka klausimas.
Pajuodusiems paakiams labiau tinka geltonas maskuoklis, arba tiks Nude?
Ka patartumet, mergaites? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2011 09 15, 18:12)
Dekui,  4u.gif šian pasiskambinau į persiką , tai sutariau, kad iš kelių atspalvių vietoje pasirinksiu, susitikusbigsmile.gif (...)

Jie turi savo parduotuvę kažkur ar jums tiesiog kur nors atveš?
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2011 09 14, 23:53)
iki rugsėjo 14 dienos nemokamas siuntimas perkant už 15 svarų. www.lilylolo.co.uk

Kažin kas kiek laiko maždaug jie akcijas daro? g.gif Lyg retokai, kiek pastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 09 16, 13:52)
Jie turi savo parduotuvę kažkur ar jums tiesiog kur nors atveš?

Ne, parduotuves neturi, tiesiog yra galimybe preke atsiimti susitikus ir vietoje apmoketi, tai vat taip ir sutarem, kad tuopaciu isirinksiu is keliu atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2011 09 15, 21:38)
Su sepeteliais jau issiaiskinau,
bet del maskuoklio taip ir lieka klausimas.
Pajuodusiems paakiams labiau tinka geltonas maskuoklis, arba tiks Nude?
Ka patartumet, mergaites?  4u.gif

Paakių nemaskuoju, bet nude turiu, šiuo metu jis man vienas per šviesus, maišau su caramel, žiemą buvo lyg ir nieko.
Atsakyti
gal kas gali pakomentuot maskuoklius? kaip laikosi, maskuoja, nesubega i rauksles ir kokiu teptuku tepat ji? senai esu turejus, bet jai gerai pamenu nelabai lyg laikes g.gif
ir kaip ju atspalvei?
Atsakyti
atnesu atsiliepima apie barely buff mineral foundation, zodziu man sviesiai si spalvyte tiko, neatrodo veidas negyvas, jai gerai pamenu su blondie truputi atrode negyvas, beja ir sios turiu meginuka , bet dar nebandziau, man si mineraline LL atrodo tokia dienine, nelabai daug maskuojanti, tokiu ryskesniu spuogeliu neuzmaskuoja, reikia papildomai maskuoklio, bet visumoj dienai patinka, vakarui kazko daugiau noris, issilaike gan neblogai, gerokai popiet islindo blizgesiukas T zonoj, bet man su visom taip daznai nutinka, nu zodziu issilaike man taip kaip ir dauguma, visai patiko ji man thumbup.gif
Atsakyti
man patinka jų maskuokliai, tiek žalias, tiek tas blondie ar koks. paakius maskuoju šviesiu, tai kartaiis iš arti pastebou vos subėgimą į raukšleles, bet sakau gal blogą teptuką naudoju g.gif nežinau, šiaip tai man patinka, pakankamai gerai išsilaiko, bent jau blondie. žalią l. retai naudoju, sunku pakomentuoti.
šepetėlį naudoju šį (ELF studio concealer brush):

user posted image
Atsakyti
isbandziau seselius ir skaistalus, nu zinokit kokie faini aina peklan, noriu ir kitu spalvu, gerai pigmentuoti, nu isimylejau tiesiog wub.gif
o va mineraline pudra tai man kazkaip greit blizget pradeda, nors seip katik pasidazius super atrodo, nu dar bandysiu duot mjai antra sansa,. bet turbut liksiu istikima savo mineralinei kitos firmos wub.gif
Atsakyti