Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

i 
Skelbimai forume draudžiami. Jiems yra visa atskira Skelbimų lenta. Radus skelbimą už Skelbimų lentos ribų skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 11 02, 20:24)
isbandziau seselius ir skaistalus, nu zinokit kokie faini aina peklan, noriu ir kitu spalvu, gerai pigmentuoti, nu isimylejau tiesiog  wub.gif
o va mineraline pudra tai man kazkaip greit blizget pradeda, nors seip katik pasidazius super atrodo, nu dar bandysiu duot mjai antra sansa,. bet turbut liksiu istikima savo  mineralinei kitos firmos wub.gif

kaip vadinasi spalvytes skaistalu ir seseliu? Ar skaistalai blizgus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 06 lapkričio 2011 - 02:02
QUOTE(gatinha2 @ 2011 11 06, 01:01)
kaip vadinasi spalvytes skaistalu ir seseliu? Ar skaistalai blizgus? 4u.gif

man LILY LOLO skaistalai per blizgus ,ir gerokai.as turiu doll face spalvyte ,taip pati spalva labai grazi,nu bet tas blizgejimas doh.gif matosi ir gana ryskiai pavieniai blizguciai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2011 11 06, 08:57)
man LILY LOLO skaistalai per blizgus ,ir gerokai.as turiu doll face spalvyte ,taip pati spalva labai grazi,nu bet tas blizgejimas doh.gif matosi ir gana ryskiai pavieniai blizguciai schmoll.gif

as tuos skaistalus ir turiu, bet as ju nedaug dedu ir gerai issklaidau, tai man gerai atrodo jie, neperdaug blizgus, bet pirma kart buvau daugiau uzdejus tai jo perdaug buvo, noriu dabar matiniu slkaistalu, jauciu imsiu clementin.
o seseliai vanila ir moonlight 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandete makiazo pagrinda Butterscotch spalvos? kaip ji? ieskau vidutinio tamsumo i gelsvuma atspalvio, gal kas padetu? 4u.gif
Atsakyti
O man labai patinka flawless silk makiazo uzbaigimas ir star dust 4u.gif Dar laukiu siuntinuko su seseliais ir skaistalais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MazojiMama @ 2011 12 14, 13:27)
O man labai patinka flawless silk makiazo uzbaigimas ir star dust  4u.gif  Dar laukiu siuntinuko su seseliais ir skaistalais  ax.gif

o ką tas makiažo užbaigimas daro? tepate visam veidui ar tik kai kurias vietas? kas tas star dust? kuo skiriasi? aš kažkada norėjau matinio užbaigimo, tai jo funkciją suprantu, bet pagalvojau, kad būsiu per daug matinė, tai galvojau apie tą flawless silk, bet neįsigijau.
Atsakyti
Paneles, o sakykit is LilyLolo.co.uk puslapio jau nebegalima nusipirkti meginuku? Ar as ziopla ir nerandu ten g.gif Persikas.lt apie meginelius irgi neatraso, velnias verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 12 21, 12:15)
Paneles, o sakykit is LilyLolo.co.uk puslapio jau nebegalima nusipirkti meginuku? Ar as ziopla ir nerandu ten g.gif  Persikas.lt apie meginelius irgi neatraso, velnias verysad.gif

Galima galima, prie select size tereikia pasirinkti sample size.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 12 21, 11:26)
Galima galima, prie select size tereikia pasirinkti sample size.

Nu *****, ne visi diena mato, apsigedinau doh.gif blush2.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar kas perkate iš lilylolo puslapio Visa Virtuon'u ? Man kažkodėl kortelės nepriima verysad.gif O pinigėlių tikrai joje per akis.. Norėjau pavyzdžius užsisakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 12 22, 13:51)
Merginos, ar kas perkate iš lilylolo puslapio Visa Virtuon'u ? Man kažkodėl kortelės nepriima  verysad.gif  O pinigėlių tikrai joje per akis.. Norėjau pavyzdžius užsisakyti  g.gif

jeigu perkate ne mėginėlius, tai labiau verta pirkti iš feelunique.com, neskainos tokios pačios, o siuntimas nieko nekainuoja rolleyes.gif Dar galima gauti 10 proc. nuolaidą pirmam pirkimui, jeigu reiksnuolaidos, parašykit AŽ, atsiųsiu rekomendaciją ir gausit 10 proc. wink.gif
Atsakyti