Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(shopingas @ 2010 09 24, 21:35)
Gal 'creamy natural'?  g.gif Tokiu atveju jums tikrai 'blondie' turetu tikt.

creamy, creamy biggrin.gif jo, laukiu blond - ir iki to laiko kaip tik sekmingai pabaigsiu savo barex ax.gif
Atsakyti
Merginos o atsiskaityt su musu kortelem galima uk puslapyje uzsisakant meginukus??
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 25, 11:20)
Merginos o atsiskaityt su musu kortelem galima uk puslapyje uzsisakant meginukus??
Atsiskaitinejau visa virtuon kortele, su paprasta (pvz. electron) neduos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 25, 11:20)

Jeigu pas jus VISA, bet ne Electron, o paprasta Visa, tai galima.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 25, 11:22)
Atsiskaitinejau visa virtuon kortele, su paprasta (pvz. electron) neduos schmoll.gif

verysad.gif suds tada.
Atsakyti
as Warm Honey uzsisakiau g.gif
Atsakyti
pilną pakuotę ar tik vieną mėginuką?
Papildyta:
mane tai dar barley buff labai domintų išbandyti, perpirkčiau mėginuką, jei kuriai netiktų.
Atsakyti
Aš tai kai prisisakiau, nežinau, kuriam laikui užteks. biggrin.gif Vakar dar pasiėmiau 2 pudras (blondie ir candy cane) jei vdrug mano oda visgi ne šilta, o šalta. biggrin.gif Maskuoklį spuogams, paakiams, visas 3 finishing powder. Nu ir prie6 tai dar buviau užsisakius 4 pudras ir 2 shimmer'ius. Beprotė. biggrin.gif
Atsakyti
pilna pakuote, manau, kad turetu tikt, tikiuos nebus labai tamsi ar sviesi, ir naturaliu atspalviu
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 25, 12:09)
mane tai dar barley buff labai domintų išbandyti, perpirkčiau mėginuką, jei kuriai netiktų.
katik isbandziau g.gif man kazkokia be rysio atrodo, pasidengus veida tai jau kaip ir nieko, bet betepant ruozais issiterliojau, po to reikejo gerai issklaidyti. nesuprantu, ar mano oda kazkokia specifine, ar kas yra, kad ir warm peach, ir barely buff tokios sviesios atrodo pasitepus, dingsta spalva g.gif
QUOTE(micefee @ 2010 09 25, 12:11)
pudras (blondie ir candy cane) jei vdrug mano oda visgi ne šilta, o šalta.  biggrin.gif
neskaitei apie atskyrima silto/salto tipo? buvau ir foto ikelusi i NKG, ir rasiau del venu.

Papildyta:
QUOTE(atira01 @ 2010 09 25, 12:31)
pilna pakuote, manau, kad turetu tikt, tikiuos nebus labai tamsi ar sviesi, ir naturaliu atspalviu
jei ka, idek i isparduotuve, dabar uzejo LL banga, manau bus, kas paims smile.gif
man kazkaip klaustukas liko tie atspalviai mastau.gif dabar reitku rinktis, tikrai nepasakyciau, kuria imciau. ryt dar blondie bandysiu, gal per stebukla tiks, nes kol kas nepaliko ispudzio nei warm peach, nei barely buff

Papildyta:
Puikiausioji, jei padetu kazkiek, galiu barely buff induka nufotkinti pabandyti, kad spalva persiteiktu ir ant veido parodyt galiu. mazai tepiau, bet matysi vistiek, kaip spalva aplygina ir kad tikrai nera to tamsumo, kaip galetu pasirodyti is indelio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 25 rugsėjo 2010 - 11:50
na pabandyk, įdomu. ir candy cane pridėk šalia kai fotkinsi indukuose.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 25, 12:56)
na pabandyk, įdomu. ir candy cane pridėk šalia kai fotkinsi indukuose.

turiu tik barely buff, blondie ir warm peach pudros meginius smile.gif
Atsakyti