Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 24, 19:42)
šiandien priverstinai  "išbandžiau" lily lolo atsparumą vandeniui. atspari, nenubėgo ruožais nuo ašarų

o, kaip super - ne dėl ašarų, aišku, o dėl atlaikymo wink.gif

dubliuoju info iš bendros mineralinių temos:

vaizdinė LL informacija:

dideliam inde - LL pagrindas Blondie, mažame - Candy Cane mėginėlis. Fotografuota prieš langą, natūralioje dienos šviesoje:

user posted image

tas pats, tik langas už nugaros. Sakyčiau, taip ir atrodo realybėje:

user posted image

užbaigiamoji pudra Flawless Silk:

user posted image

ir bronzantas South Beach:

user posted image

ant rankos neišėjo nufotografuoti, nes spiginant saulei matosi tik bronzanto dėmė doh.gif

Blondie šviesi, neutrali spalva. Man tiko idealiai. Candy Cane vos tamsesnė, bet irgi man patiko. Ji tokia išėjimui - vakarui, teatrui, bet irgi atrodo natūraliai. Užbaigimo šilkas, nors atrodo rausvas, nesimato ant veido visiškai, bet veidui priduoda gyvumo. Ne spalvos, ne švytėjimo, o būtent gyvumo biggrin.gif

apie bronzantą neloabai ką galiu pasakyti, man jis pasirodė kiek oranžinis, bet gal per daug užkabinau doh.gif

ai, dažiausi su Blondie tiek, kad spalvos atitikimą pažiūrėčiau, tai dėl maskavimo nieko negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti
o tai ta barey buff turi geltonumo ar yra neutrali? g.gif warm peach tai jau geltona būtų. Bet kokia aš, radau sau tinkamą atspalvį, bet vis tiek dar įdomu kitus išbandyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 25, 13:01)
dėl maskavimo nieko negaliu pasakyti smile.gif

ačiū už nuotraukas, tikrai atrodo, kad blondie gerokai šviesesnė, man jau tikrai netiktų. O maskavimas tikrai geras šios pudros.
Atsakyti
Aciu uz foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 25 rugsėjo 2010 - 12:13
QUOTE(Etama @ 2010 09 25, 12:49)

neskaitei apie atskyrima silto/salto tipo? buvau ir foto ikelusi i NKG, ir rasiau del venu.

Skaičiau, bet nelabai pasitikiu juo. g.gif Pagal aprašymą turėčiau būti šaltaveidė.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 25, 12:49)
jei padetu kazkiek, galiu barely buff induka nufotkinti pabandyti, kad spalva persiteiktu ir ant veido parodyt galiu. mazai tepiau, bet matysi vistiek, kaip spalva aplygina ir kad tikrai nera to tamsumo, kaip galetu pasirodyti is indelio schmoll.gif

Mane irgi domintu si spalva... Gal iseis nufotkinti, nes In The Buff per tamsi 4u.gif
Atsakyti
mano tai violetinės venos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 25, 13:01)
dideliam inde - LL pagrindas Blondie, mažame - Candy Cane mėginėlis. Fotografuota prieš langą, natūralioje dienos šviesoje
Man candy cane jau atrodo laaaabai i rausvuma ax.gif o kaip ja pasitepus (jei jau bandei), koks atspalvis gaunasi?
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 25, 13:07)
o tai ta barey buff turi geltonumo ar yra neutrali? g.gif  warm peach tai jau geltona būtų.

Bet kokia aš, radau sau tinkamą atspalvį, bet vis tiek dar įdomu kitus išbandyt  doh.gif
Man barely buff atrodo is saltu tonu labiau, bent jau kol indelyje. panasesne i blondie nei i warm peach pvz.

Atsiunciau AZ. bandysiu dar nufotografuoti visa savo pudru trijule salia, nes vakar tik Warm peach ir blondie nuotraukas dariau. ziuresim, kaip gausis.
Nezinau, gal mano oda tikrai nenormali, warm peach tikrai i geltonuma, bet vakar kiek daugiau pasitepiau-balta kaip drobe buvau biggrin.gif

Gal kuris ir dar labiau tiks drinks_cheers.gif
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 13:11)
Mane irgi domintu si spalva smile.gif
tuoj atsiusiu AZ su realiom foto, indukus, kaip ir sakiau, eisiu fotkinti dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 25, 13:14)
mano tai violetinės venos biggrin.gif

biggrin.gif

Etama, Candy Cane tikrai nėra į rausvumą, kaip Blondie ne į geltonumą, nors gal nuotraukose taip kartais atrodo. Gal nepainioju, bet Puikiausioji rodos sakė, kad ji neperneša rausvų pudrų ir jai netinka. Tai vat, o Candy Cane tiko puikiai wink.gif

ir nesvarbu, kaip spalvos žaistų ekrane, Candy Cane ant odos vos vos rudesnė, bet irgi šviesi spalva drinks_cheers.gif
Atsakyti
nii, aš sakiau, kad nepernešu geltonų pudrų biggrin.gif Žodžiu man ta candy cane nesuteikia visiškai jokio atspalvio odai. Nei rausvo, nei gelsvo, jokio. Kokia yra oda, tokia. Tik aišku pamaskuoja, išlygina. Todėl man būtini skaistalai, be jų tiesiog atrodau perbalusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 25 rugsėjo 2010 - 12:34
QUOTE(Satura @ 2010 09 25, 13:28)
Etama, Candy Cane tikrai nėra į rausvumą, kaip Blondie ne į geltonumą, nors gal nuotraukose taip kartais atrodo. Gal nepainioju, bet Puikiausioji rodos sakė, kad ji neperneša rausvų pudrų ir jai netinka. Tai vat, o Candy Cane tiko puikiai wink.gif

ir nesvarbu, kaip spalvos žaistų ekrane, Candy Cane ant odos vos vos rudesnė, bet irgi šviesi spalva  drinks_cheers.gif
is tikruju baigiu pasidaryti isvadas del tu LL pudru drinks_cheers.gif kaip ir kazkas sake ne per seniausiai, gal shopingas? kad atrodo prisitaiko prie odos spalvos pudrytes. ir is tikruju, nei man warm peach buvo geltona, nei barely buff rausva ar geltona. spalva matosi tik iki uzsitepi pudra ant veido, kai itrini, nubalu bent jau as ir viskas biggrin.gif
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 25, 13:30)
nii, aš sakiau, kad nepernešu geltonų pudrų  biggrin.gif Žodžiu man ta candy cane nesuteikia visiškai jokio atspalvio odai. Nei rausvo, nei gelsvo, jokio. Kokia yra oda, tokia. Tik aišku pamaskuoja, išlygina. Todėl man būtini skaistalai, be jų tiesiog atrodau perbalusi.
Atsimenu, kad apie geltona rasei, jog netinka drinks_cheers.gif realiai ir as tokia pat atrodau, norisi dar kazkoku skaistalu uzsitepti ar ko. gal visgi iseitu koki atspalvi prisiderinti, su kuriuo veidas ir gyvesnis atrodytu, ir daugmaz reikiamos spalvos mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 25 rugsėjo 2010 - 12:51
tada kažkuri kita raudonų nemėgsta biggrin.gif

bet Candy Cane atspalvis tikrai neutralus ir oda nepasidaro rausva drinks_cheers.gif Va, sugalvojau, kaip galiu palyginti Blondie ir Candy Cane. Kadangi pati esu blyški, man Blondie tiesiog sulygina odą, Candy Cane duotų vos tamsesnį ir vos sveikesnį bendrą vaizdą. Blondie spalviniu atžvilgiu išvis nesimato, kad kas tepta (nubalu tik nuo maskuoklio Nude Cover Up), o Candy Cane būtų įmantrenis, šventiškesnis variantas smile.gif Bet galima naudoti ir vieną, ir kitą atspalvį - abu labai geri thumbup.gif
Atsakyti
Man vis delto LL pudros per matines, nepalyginsi kaip su BE atrodo, toks svytintis sveikas veidas.... O kazin jei i pilna pudros indeli imaisius 2 meginelius Silk finishing powder, ar pasikeistu tas matinis atspalvis.... Galvoju gal man Warm peach labiau tiktu.. , nes ir su In The buff nors ir tamsoka ji man, bet kazkokia "isejus is veido" atrodau biggrin.gif
Atsakyti