Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(Satura @ 2010 09 25, 13:49)
tada kažkuri kita raudonų nemėgsta biggrin.gif

bet Candy Cane atspalvis tikrai neutralus ir oda nepasidaro rausva  drinks_cheers.gif Va, sugalvojau, kaip galiu palyginti Blondie ir Candy Cane. Kadangi pati esu blyški, man Blondie tiesiog sulygina odą, Candy Cane duotų vos tamsesnį ir vos sveikesnį bendrą vaizdą. Blondie spalviniu atžvilgiu išvis nesimato, kad kas tepta (nubalu tik nuo maskuoklio Nude Cover Up), o Candy Cane būtų įmantrenis, šventiškesnis variantas smile.gif Bet galima naudoti ir vieną, ir kitą atspalvį - abu labai geri  thumbup.gif
AS, tiesiog nepakenciu biggrin.gif

Nebezinau, ka daryt. gal dar candy cane kur isbandyti g.gif neissirinksiu is tu triju turimu man rodos atspalvio schmoll.gif nebent per klaida blondie tiktu, bet jei jau su Warm peach ir barely buff atrodau kaip Mirtise...
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif jei kaunietė būtum tai galėčiau candy cane duot pabandyt. smile.gif aš kažkaip sau neatrodau kaip mertišė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 25 rugsėjo 2010 - 13:46
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 14:00)
Man vis delto LL pudros per matines, nepalyginsi kaip su BE atrodo, toks svytintis sveikas veidas.... O kazin jei i pilna pudros indeli imaisius 2 meginelius Silk finishing powder, ar pasikeistu tas matinis atspalvis.... Galvoju gal man Warm peach labiau tiktu.. , nes ir su In The buff nors ir tamsoka ji man, bet kazkokia "isejus is veido" atrodau biggrin.gif
Bet idomu kaip BE su maskavimu, spalvos lyginimu ir pan. dalykais susitvarko? g.gif Man LL tik toks vienas minusas ir tera-truksta gyvumo. Bet irgi turejau minti kazko imaisyti i ja, kad nereiktu tepti pudros, tada bronzanto ar dar ko. Noreciau viska vienoje taroje tureti, kad veidas butu ir uzmaskuotas, vienodos spalvos, ir "gyvas".

Sukeliau LL pudru palyginimus. Nuo sios foto -->- i desine iki galo

micefee, buna ir maisytu tipu siaip sakoma drinks_cheers.gif as tai pamaciusi foto, iskart duriau pirstu i pirmaja mergina, virsuje kaireje. pasirode, kad savo oda matau. varliagyvis fear.gif biggrin.gif ikelsiu, gal ir kitoms pravers. ziurit i rieso vidine puse, jei matot melynas venas-saltas odos tipas, jei zalias-siltas. siltu ir saltu odos tipu nuotraukos:
user posted image

Siltos/saltos pudros: (keliu taip, nes istampo puslapi)

Puikiausioji, nepamirsiu tongue.gif gal ir uzsuksiu kada 4u.gif
Gal as perdaug kalbu iskart hihihi.gif , reikia palaukti, kol susigers mineralai i oda. kazkuri buvo sakusi, kad po keliu val. labai graziai viskas susiguli, o pradzioje tarsi miltuota vistiek dar buna smile.gif gal atsiimsiu dar zodzius del tos Mirtises rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 25 rugsėjo 2010 - 13:40
QUOTE(Etama @ 2010 09 25, 14:37)
Bet idomu kaip BE su maskavimu, spalvos lyginimu ir pan. dalykais susitvarko? g.gif Man LL tik toks vienas minusas ir tera-truksta gyvumo. Bet irgi turejau minti kazko imaisyti i ja, kad nereiktu tepti pudros, tada bronzanto ar dar ko. Noreciau viska vienoje taroje tureti, kad veidas butu ir uzmaskuotas, vienodos spalvos, ir "gyvas".

BE tai geriausia, kad spalvu nera per daug ir jos visos naturalios tokios, lengva issirinkti. Naudoju medium beige, nors esu tokia sviesi/vidutine, spalva ideali man... O vat su kitom mineralinem nerandu tos tobulai tobulos spalvos.. biggrin.gif
O maskuoja ji labai gerai, taip pat kaip Lily Lolo. Tik laikosi pati viena kiek trumpiau ant T zonos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 25 rugsėjo 2010 - 17:01
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 18:00)
BE tai geriausia, kad spalvu nera per daug ir jos visos naturalios tokios, lengva issirinkti. Naudoju medium beige, nors esu tokia sviesi/vidutine, spalva ideali man... O vat su kitom mineralinem nerandu tos tobulai tobulos spalvos.. biggrin.gif
O maskuoja ji labai gerai, taip pat kaip Lily Lolo. Tik laikosi pati viena kiek trumpiau ant T zonos
del spalvu paletes tai tikrai, kai daug, atrodo galva nusilausi besirinkdama biggrin.gif nebezinau ka cia daryti, kazkaip uzsikabinau ant LL, negi vel testuoti naujas doh.gif
Atsakyti
Siandien norejau isbandyti LL blondie spalva,bet patepiau siek tiek ant rankos,tai toookia sviesi pasirode,kad net nebedrisau dazyti. Lyginau su EM light neutral (i kuria imaisyto maskuoklio nemazai,kad pasviesintu spalva),tai LL sviesesne.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 25, 20:31)
del spalvu paletes tai tikrai, kai daug, atrodo galva nusilausi besirinkdama biggrin.gif nebezinau ka cia daryti, kazkaip uzsikabinau ant LL, negi vel testuoti naujas doh.gif

JEi jums patinka tai nebandykit, man prie sirdies labiau spindintis, sveikai svytintis veidas, nes su LL atrodau biskeli pavargus biggrin.gif Bet galvoju, jei paimciau kokius 2 meginelius Flawles Silk arba Shimerio to sviesaus, gal pavyktu imaisyti i ja to spindejimo tokio g.gif patinka toks dalykas kad pati galeciau parsisiusti ja, nereiktu per tarpininkes kaip BE
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 22:06)
JEi jums patinka tai nebandykit, man prie sirdies labiau spindintis, sveikai svytintis veidas, nes su LL atrodau biskeli pavargus biggrin.gif Bet galvoju, jei paimciau kokius 2 meginelius Flawles Silk arba Shimerio to sviesaus, gal pavyktu imaisyti i ja to spindejimo tokio  g.gif  patinka toks dalykas kad pati galeciau parsisiusti ja, nereiktu per tarpininkes kaip BE
matai, nesu bandziusi BE g.gif kas ten zino. man LL viskas patinka realiai, neerzina ir pan., tik kazkokia sausesne oda atrodo ir vat truksta kazkokio svytejimo g.gif bandysiu gal kazka galvoti dar, ateiciai pasiliksiu BE testavima. turesiu omenyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu LL foundation meginukus In the Buff, Popsicle ir Warm Honey taip pat Barely Buff.
Pastarasis man gerokai per sviesus, na o mano didziai nuostabai visi like 3 man tiko, kazkokiu keistu budu matyt prisitaiko prie odos spalvos. Tai taip ir neissiaiskinau mano siltas ar saltas odos tonas g.gif Siaip oda dengia gerai ir lygiai, net man neigudusiai ir su makiazo subtilybem nesusipazinusiai.

Turiu pudros meginuka flawless silk, gal nemoku as pasipudruot, nes tik visa veida ja "nusikleckuoju"

Maskuoklis nude toks kiek i rausvuma man, nors padengia gerai.

Seseliams vien pagiriamiejo zodziai, dengiasi graziai, nesubega. 10 balu is 10.

Beje, turbut tureciau paminet kad laabai lengvai nusivalo su pieneliu LL makiazas, manau tai didelis pliusas.
Atsakyti
Jeckau kleckau, jau nesulaukiu savo siuntos. bigsmile.gif Žinau, kad ateity šešėlius tikrai pirksiu... Jau turiu išsirinkus, kokius noriu. O gal kas įvairius šepetukus bandėt siųstis?
Atsakyti
Labai uzsimaniau Lily Lolo pudru, sepeteliu ir viso kito gerio.

del Foundation, jau apsiprendziau - imsiu Blondie ir Candy cane

dar prigriebsiu Finishing powder Flawless Silk

ir darbar neapsisprendziu del concealer labiausiai noreciau uzmaskuoti pajuodusius ir paraudusius paakius. Nes po akim mano oda labai plona ir per ja persisviecia viskas, visi kapiliarai, o nuo ilgu sedejimu prie kompo jie amzinai pajuode.

Mano pacios oda sviesi, strazdanota, kartais ismeto raudonom demem.

Gal kuri jau isbande concealer ir gali pakomentuoti spalvas??
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 09 26, 01:59)
ir darbar neapsisprendziu del concealer
|Bandziau zalia ir blondie. imciau zalia tongue.gif atrodo, geriausiai maskuoja. man paraudimai irgi aktualiausia
Atsakyti