QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 14:00)
Man vis delto LL pudros per matines, nepalyginsi kaip su BE atrodo, toks svytintis sveikas veidas.... O kazin jei i pilna pudros indeli imaisius 2 meginelius Silk finishing powder, ar pasikeistu tas matinis atspalvis.... Galvoju gal man Warm peach labiau tiktu.. , nes ir su In The buff nors ir tamsoka ji man, bet kazkokia "isejus is veido" atrodau
Bet idomu kaip BE su maskavimu, spalvos lyginimu ir pan. dalykais susitvarko?

Man LL tik toks vienas minusas ir tera-truksta gyvumo. Bet irgi turejau minti kazko imaisyti i ja, kad nereiktu tepti pudros, tada bronzanto ar dar ko. Noreciau viska vienoje taroje tureti, kad veidas butu ir uzmaskuotas, vienodos spalvos, ir "gyvas".
Sukeliau LL pudru palyginimus. Nuo sios foto
-->- i desine iki galo
micefee, buna ir maisytu tipu siaip sakoma

as tai pamaciusi foto, iskart duriau pirstu i pirmaja mergina, virsuje kaireje. pasirode, kad savo oda matau. varliagyvis

ikelsiu, gal ir kitoms pravers. ziurit i rieso vidine puse, jei matot melynas venas-saltas odos tipas, jei zalias-siltas. siltu ir saltu odos tipu nuotraukos:
Siltos/saltos pudros: (keliu taip, nes istampo
puslapi)
Puikiausioji, nepamirsiu

gal ir uzsuksiu kada
Gal as perdaug kalbu iskart

, reikia palaukti, kol susigers mineralai i oda. kazkuri buvo sakusi, kad po keliu val. labai graziai viskas susiguli, o pradzioje tarsi miltuota vistiek dar buna

gal atsiimsiu dar zodzius del tos
Mirtises