Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Nicoletta @ 2010 08 26, 14:46)
Briga1, o gal žinote kiek pas Mikulį papildomos pamokos svetimiems kainuoja? Nes aš ARV mokausi, bet labai norėčiau papildomų visai kitur. Tik mąstau, kad gali brangiai gautis  g.gif

oi ARV turbut placiausias tinklas smile.gif viena po kitos matau masinas rolleyes.gif
pas Mikuli kaip jau rasiau svetimiems 70 lt 2 akad. val. bent taip sake mano instruktorius, gal pas kiekviena instruktoriu skirtingai, net nzn g.gif g.gif mano instruktorius man patinka thumbup.gif, kaip kiti nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 08 26, 15:09)
As Vilniuje uz 50LT (1,5val) jamsiu smile.gif
Siaip uz 2val. 55LT labai pigu smile.gif

okur cia Vilniuje 50lt? gal galima kontaktus gauti i az smile.gif
gal dar prisirieks 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voodou @ 2010 08 26, 17:49)
okur  cia Vilniuje 50lt? gal galima kontaktus gauti i az smile.gif
gal dar prisirieks  4u.gif  mirksiukas.gif

Na, cia skambini ir tariesi su paciu instruktorium, per mokykla sake 60LT rolleyes.gif Atsiusiu i az smile.gif
Atsakyti
4u.gif labs ryts 4u.gif
Ale zinokit as jau kelinta nakti sapnuoju kad vairuoju ir kad jau teises mano biggrin.gif sako per pilnaty sapnai pildosi biggrin.gif
Jau pradeda nerimas kankint ... savaitele iki egzo liko.... ojojoj dar tokio nerimo niekada nebuvo doh.gif na dar laukia trys pravaziavimai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Judituxe: 27 rugpjūčio 2010 - 08:13
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 27, 08:12)
4u.gif labs ryts  4u.gif
Ale zinokit as jau kelinta nakti sapnuoju kad vairuoju ir kad jau teises mano biggrin.gif  sako per pilnaty sapnai pildosi biggrin.gif
Jau pradeda nerimas kankint ... savaitele iki egzo liko.... ojojoj dar tokio nerimo niekada nebuvo  doh.gif  na dar laukia trys pravaziavimai  rolleyes.gif

as senokai sapnuoju, kad vairuoju, bet dazniausiai kokia nesamone, arba masinos tik remai, be vairo ir pan doh.gif lotuliukas.gif ir sapne labai prastai man sekas biggrin.gif
katik grįzau is paskutines vairavimo pamokos unsure.gif kita savaite eisiu teorija laikyt.
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 27, 09:12)
4u.gif labs ryts  4u.gif
Ale zinokit as jau kelinta nakti sapnuoju kad vairuoju ir kad jau teises mano biggrin.gif  sako per pilnaty sapnai pildosi biggrin.gif
Jau pradeda nerimas kankint ... savaitele iki egzo liko.... ojojoj dar tokio nerimo niekada nebuvo  doh.gif  na dar laukia trys pravaziavimai  rolleyes.gif

vau bigsmile.gif , tai mes vienodai vazinejam mirksiukas.gif ir man liko 3 pravaziavimai. uzsiregistravau regitroj egzaminui, kol sulauksiu dar spesiu ir papildomu pasiimt pamokikiu. atrodo pradedu susigaudyt ir is masinos islipu jau nebe slapia nugara rolleyes.gif tik va problema iskilo, mergaites, paaiskinkit. kada ijungt sankaba stabdant? as visad spusteliu abu pedalus, tai instruktorius sako ko spaudi sankaba tik pristabdyk, kitu atveju "tik pristabdau" o tas rekia sankaba spausk! nu nedaeina nors uzmusk blink.gif . sakykim konkretus atvejai:
1. eina bobute per pereja - as pristabdau, aisku sankaba spaudziu, paskui pamazinu begi. ar reikia spausti sankaba?
2. kai reikia pasukti ir kartu praleisti pesciuosius, aisku pristabdai - tai spaust sankaba? as spaudziu.. ax.gif

nu vienu zodziu, gal isaiskinsit man ka daryt? instruktoriaus jau bijau klausti, nes jis man sako o kas tau sakiau. o as tada mastau, kada ka jis man sake, nes daug sake visko neatsiminsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 08 27, 16:39)
vau  bigsmile.gif , tai mes vienodai vazinejam  mirksiukas.gif  ir man liko 3 pravaziavimai. uzsiregistravau regitroj egzaminui, kol sulauksiu dar spesiu ir papildomu pasiimt pamokikiu. atrodo pradedu susigaudyt  ir is masinos islipu jau nebe slapia nugara  rolleyes.gif  tik va problema iskilo, mergaites, paaiskinkit. kada ijungt sankaba stabdant? as visad spusteliu abu pedalus, tai instruktorius sako ko spaudi sankaba tik pristabdyk, kitu atveju "tik pristabdau" o tas rekia sankaba spausk! nu nedaeina nors uzmusk  blink.gif . sakykim konkretus atvejai:
1. eina bobute per pereja - as pristabdau, aisku sankaba spaudziu, paskui pamazinu begi. ar reikia spausti sankaba?
2. kai reikia pasukti ir kartu praleisti pesciuosius, aisku pristabdai - tai spaust sankaba? as spaudziu.. ax.gif

nu vienu zodziu, gal isaiskinsit man ka daryt? instruktoriaus jau bijau klausti, nes jis man sako o kas tau sakiau. o as tada mastau, kada ka jis man sake, nes daug sake visko neatsiminsi  tongue.gif

Stabdymas vyksta: spaudi sanakaba iki galo, spaudi stabdi iki kol sustoja masina ir isjungi pavara. Tada vel spaudi sanakaba, jungi pirma begi, spaudi gaza ir pajudi is vietos.
As jau pavara isjungiu anksciau, kai matau kad dariedesiu ant laisvos. Tuomet tik stabdi beleika spausti. Bet kol mokiausi ir laikiau egza, taip niekada nedariau.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 08 27, 17:19)
Stabdymas vyksta: spaudi sanakaba iki galo, spaudi stabdi iki kol sustoja masina ir isjungi pavara.

Čia jei greitis mažas. O jei didesnis, pirma pristabdai, tada mini sankabą ir baigi stabdyt ją išmynus. Bo sankabą išmynus stabdymo kelias gaunasi ilgesnis nei įjungus bėgį.
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 27, 09:12)
4u.gif labs ryts  4u.gif

tikėk tuo ,kad išsipildys,tik jau nesijaudink šitaip,viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
atrodo taip ir darau g.gif . net 3 sykius perskaiciau, pamasciau kaip darau, lygiai taip ir darau. kodel jis mane balamutija, kad nereikia sankabos spausti. sako su sankaba aikstelej dirbti reikia, o gatvej be reikalo sankabos nespausk. ivare jau kompleksa man su tuo stabdymu unsure.gif . dar toks dalykas kaip PRIstabdymas. kaip ji suprantat? as vel spaudziu sankaba ir stabdi, o paskui gaza.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 08 27, 18:06)
atrodo taip ir darau  g.gif . net 3 sykius perskaiciau, pamasciau kaip darau, lygiai taip ir darau. kodel jis mane balamutija, kad nereikia sankabos spausti. sako su sankaba aikstelej dirbti reikia, o gatvej be reikalo sankabos nespausk. ivare jau kompleksa man su tuo stabdymu  unsure.gif . dar toks dalykas kaip PRIstabdymas. kaip ji suprantat? as vel spaudziu sankaba ir stabdi, o paskui gaza.

praeitos temos apie Regitrą ir šios pradžioj buvo nemažai diskutuota apie stabdymą.O pristabdymas tai tik stabdžio paspaudimas,be sankabos.Tarkim važiuoji su trečia pavara,matai raudoną šviesoforą,iš karto pristabdai tik su sabdžiu,kol greitis taps apie 20,o tada jau nuspaudi sankabą ir stabdai iki galo.
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 08 27, 18:14)
praeitos temos apie Regitrą ir šios pradžioj buvo nemažai diskutuota apie stabdymą.O pristabdymas tai tik stabdžio paspaudimas,be sankabos.Tarkim važiuoji su trečia pavara,matai raudoną šviesoforą,iš karto pristabdai tik su sabdžiu,kol greitis taps apie 20,o tada jau nuspaudi sankabą ir stabdai iki galo.

tada ne su sankaba išmynus važiuoji, o išmeti laisva bėgi ir gražiai pririedi prie STOP linijos, ar prie perėjos, bet jai greitis dar didelis tai gali truputi pristabdyti, bet tik su stapdžiu, mane taip mokino ir regitroj taip pasakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikutė: 27 rugpjūčio 2010 - 17:27