Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Dėl laisvo riedėjimo, irgi kiek žinau, kad šitaip negalima ir gali kaip klaidą užskaityti.
Atsakyti
QUOTE(snieshka @ 2010 08 27, 17:05)
taip, ir as, kiek zinau, negalima riedeti laisvu begiu.

Nu, zinok, sis malonumas manes laukia rytoj 9.00 doh.gif  doh.gif  doh.gif jau dabar vidurius suka, kazkaip, kai pirma kart laikiau, visai nesinervavau, nu dabar tai jauciasi jauciasi, gal todel, kad jau zinau, kaip viskas vyksta ir zinau, kad vistik nera taip paprasta, kaip galvojau pries pirmaji karta unsure.gif

sekmes 4u.gif
QUOTE(kamius @ 2010 08 27, 17:09)
Nesijaudink smile.gif puikus tavo laiaks,mašinyčių mažai labai. O ir prie pabalių neturėtų būti daug, niekas juk taip anksti nevažiuoja į turgų smile.gif  o kad ir esi turėjus tas pats gali pakliūt juk  smile.gif

na as kazkada kai laikiau berods 9 val tai va sis marsutas pakliuvo tai nemenkai masinu buvo doh.gif

QUOTE(briga1 @ 2010 08 27, 18:14)
man instruktorius ir daznai sako, kas jungt laisva ir dariedet  biggrin.gif darau kaip moko ir egza laikysiu taip pat taip kaip moke ir neimu i galva  cool.gif ir tas stabdymas pirma stabdi, poto sankaba ir vel stabdi kazkokia makalyne, kojos susipint gali  doh.gif  lotuliukas.gif

duosiu gera patarima, pavazinek su kitu instruktorium ir duodu galva apkakot kad abieju mokymas skirsis, gaila kad taip sakau bet tikrai kartais instruktoriai mokina ir ismoko blogai ir pasiklaiuti vien ju mokymu tikrai negerai. pati nusvilau ir ka 3 neislaikyti kartai regitroj kol galu gale pakeiciau instruktoriu o pasirode kad as nieko nemoku. tad nederetu sakyt kad mane moko- ir moko gerai, nes tu mokine ir tau atrodo kad viskas gerai bet is tikro gali visai ne i tema numokyt. o stabdymas toks ir yra stabdys sankaba ir stabdys. nepykit uz mano issakyta nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 27, 21:22)
sekmes 4u.gif

na as kazkada kai laikiau berods 9 val tai va sis marsutas pakliuvo tai nemenkai masinu buvo doh.gif
duosiu gera patarima, pavazinek su kitu instruktorium ir duodu galva apkakot kad abieju mokymas skirsis, gaila kad taip sakau bet tikrai kartais instruktoriai mokina ir ismoko blogai ir pasiklaiuti vien ju mokymu tikrai negerai. pati nusvilau ir ka 3 neislaikyti kartai regitroj kol galu gale pakeiciau instruktoriu o pasirode kad as nieko nemoku. tad nederetu sakyt kad mane moko- ir moko gerai, nes tu mokine ir tau atrodo kad viskas gerai bet is tikro gali visai ne i tema numokyt. o stabdymas toks ir yra stabdys sankaba ir stabdys.  nepykit uz mano issakyta nuomone  4u.gif

viskas gerai 4u.gif kiekvienas turi savo nuomone rolleyes.gif nesakau, kad moko gerai, tik sakai kad taip moko g.gif
aciu uz patarima 4u.gif taip ir darysiu kita savaite
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 27, 22:22)
duosiu gera patarima, pavazinek su kitu instruktorium ir duodu galva apkakot kad abieju mokymas skirsis, gaila kad taip sakau bet tikrai kartais instruktoriai mokina ir ismoko blogai ir pasiklaiuti vien ju mokymu tikrai negerai. pati nusvilau ir ka 3 neislaikyti kartai regitroj kol galu gale pakeiciau instruktoriu o pasirode kad as nieko nemoku. tad nederetu sakyt kad mane moko- ir moko gerai, nes tu mokine ir tau atrodo kad viskas gerai bet is tikro gali visai ne i tema numokyt. o stabdymas toks ir yra stabdys sankaba ir stabdys.  nepykit uz mano issakyta nuomone  4u.gif

Visiškai pritariu. Būna, kad ir patys intruktoriai bemokindami nusigrybauja. Reikia žiūrėti, ką rašo regitros laikymo taisyklėse, klaidose. Parašė, kad už tai gali būti nekritinė klaida, o čia vis tiek aš taip darysiu, nes mane taip mokino biggrin.gif
O šiaip, stabdymas kaip ir daug kas minėjo yra toks, kad stabdis, sankaba, stabdis. Be jokių laisvų riedėjimų.
Atsakyti
ir dar nepasakiau, kad beveik visi mano instruktoriaus mokiniai islaiko egza g.gif ta jau seniau esu girdejus.kaskart beveik skambina (pati girdziu) mokiniai pranesti apie islaikyta egzamina, o moko tai jis tikrai visus vienodai g.gif sake per metus jis paruosia 70 vyru ir 300 moteru blink.gif
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2010 08 27, 21:27)
o čia vis tiek aš taip darysiu, nes mane taip mokino biggrin.gif
O šiaip, stabdymas kaip ir daug kas minėjo yra toks, kad stabdis, sankaba, stabdis.

butent tongue.gif nieko cia juokingo nematau ax.gif tiesiog dauguma dalyku savaime gaunasi, kazkaip darai ir negalvoji kur kada ir kokia koja ar ranka det rolleyes.gif ir pries tai viska lygiai taip darydavau kaip moke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 08 27, 18:27)
Visiškai pritariu. Būna, kad ir patys intruktoriai bemokindami nusigrybauja. Reikia žiūrėti, ką rašo regitros laikymo taisyklėse, klaidose. Parašė, kad už tai gali būti nekritinė klaida, o čia vis tiek aš taip darysiu, nes mane taip mokino biggrin.gif
O šiaip, stabdymas kaip ir daug kas minėjo yra toks, kad stabdis, sankaba, stabdis. Be jokių laisvų riedėjimų.

as nusvilau pasimokiau tai ir kitiek patariu. 4u.gif
QUOTE(briga1 @ 2010 08 27, 18:34)
ir dar nepasakiau, kad beveik visi  mano instruktoriaus mokiniai islaiko egza  g.gif  ta jau seniau esu girdejus.kaskart beveik skambina (pati girdziu)  mokiniai pranesti apie islaikyta egzamina, o moko tai jis tikrai visus vienodai  g.gif sake per metus jis paruosia 70 vyru ir 300 moteru  blink.gif
Papildyta:
butent  tongue.gif  nieko cia juokingo nematau  ax.gif  tiesiog dauguma dalyku savaime gaunasi, kazkaip darai ir negalvoji kur kada ir kokia koja ar ranka det  rolleyes.gif ir pries tai viska lygiai taip darydavau kaip moke  ax.gif

o is sitokio skaiciaus zmoniu paklausinet butu idomu kiek dar kas kur papildomai mokesi ar vazinejo su seimos nariu ir ar dare butent taip kaip mokino smile.gif buna taip kad mokykloj vazineja ir dar paildomai kur vazineja. taip kad. nieko nesakau yra tikrai geru instruktoriu, bet yra ir tokiu kuriem tik pinigeliai terupi ir vaziuoja koja ant kojos susikeles mazdaug tokiam stiliuj-vaziuok kaip moki nieko nekomentuosiu.... tad patarimas- pravaziuokit su keliais o ne su vienu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(briga1 @ 2010 08 27, 18:34)
butent  tongue.gif  nieko cia juokingo nematau  ax.gif  tiesiog dauguma dalyku savaime gaunasi, kazkaip darai ir negalvoji kur kada ir kokia koja ar ranka det  rolleyes.gif ir pries tai viska lygiai taip darydavau kaip moke  ax.gif

taip daug kas gaunasi savaime bet kai darai tai negerai dar kol laikas reikia taisytis. reiketu pagalvot istikro kada kur koja det. as stabdydavau iskart sankaba ir stabdai ir regitroj gavau pastabu ir pirma kart del to neislaikiau. man sunku persiverst buvo nes visada taip stabdydavau. bet siaip ne taip ismokau. tas pats beda pas mane kad labai daznai ant posiukio isminta sankaba laikau, kur man nieko nesakydavo pirmasis instruktorius antrasis ismokino kaip vaziuot graziai posukyje paleidus visus pedalus. ir paklause manes ko bijai kad ta sankaba laikai? sako bijai uzgest, as sakau taip. sako va posukis arteja susitvarkai begius pristabdai isimeti antra ir ant posiuko paleidi visus pedalus. sako jauti kaip masina graziai rieda ir negesta. va per viena pamoka ismokau ar tiksliau atsikraciau posiuku ant sankabos biggrin.gif istikro manes dorai net neismoke kaip reikia posukyje elgtis per 15 pamoku, o va per viena sugebejau isisavint tai.
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 27, 21:55)
as nusvilau pasimokiau tai ir kitiek patariu. 4u.gif

o is sitokio skaiciaus zmoniu paklausinet butu idomu kiek dar kas kur papildomai mokesi ar vazinejo su seimos nariu ir ar dare butent taip kaip mokino smile.gif  buna taip kad mokykloj vazineja ir dar paildomai kur vazineja. taip kad. nieko nesakau yra tikrai geru instruktoriu, bet yra ir tokiu kuriem tik pinigeliai terupi ir vaziuoja koja ant kojos susikeles mazdaug tokiam stiliuj-vaziuok kaip moki nieko nekomentuosiu.... tad patarimas- pravaziuokit su keliais o ne su vienu  4u.gif

Papildyta:

taip daug kas gaunasi savaime bet kai darai tai negerai dar kol laikas reikia taisytis. reiketu pagalvot istikro kada kur koja det. as stabdydavau iskart sankaba ir stabdai ir regitroj gavau pastabu ir pirma kart del to neislaikiau. man sunku persiverst buvo nes visada taip stabdydavau. bet siaip ne taip ismokau. tas pats beda pas mane kad labai daznai ant posiukio isminta sankaba laikau, kur man nieko nesakydavo pirmasis instruktorius antrasis ismokino kaip vaziuot graziai posukyje paleidus visus pedalus. ir paklause manes ko bijai kad ta sankaba laikai? sako bijai uzgest, as sakau taip. sako va posukis arteja susitvarkai begius pristabdai isimeti antra ir ant posiuko paleidi visus pedalus. sako jauti kaip masina graziai rieda ir negesta. va per viena pamoka ismokau ar tiksliau atsikraciau posiuku ant sankabos biggrin.gif  istikro manes dorai net neismoke kaip reikia posukyje elgtis per 15 pamoku, o va per viena sugebejau isisavint tai.

mane ir moke paleidus pedalus posuky vaziuot. as net gi noreciau, kad jis kuo maziau man trukdytu biggrin.gif su sava masina ir viena as daug geriau vaziuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 08 27, 19:40)
mane ir moke paleidus pedalus posuky vaziuot. as net gi noreciau, kad jis kuo maziau man trukdytu  biggrin.gif  su sava masina ir viena as daug geriau vaziuoju  biggrin.gif

tai gerai kad trugdo reiki pratintis prie blaskymosi nes daug kas uz vairo sedint blasko juk turi matyt viska ne tik tiesu kelia biggrin.gif
Atsakyti
Kazkuri rase kad isibegejimo juosta galima vaziuot pirma pavara ir ziauriai kaukint varikli, tad ar tikrai taip galima ? g.gif Klausiu tu kurios nesenai laike teises ,kaip jos vaziavo ? Dekui toms kurios atrasys. 4u.gif
Atsakyti
Islaikiau siandien teorija ! thumbup.gif vienu mazu zingsneliu jau pasistumejau, liko pats baisiausias diiiiidelis zingsnis doh.gif
uzsirasiau iskart siandien ir praktikos egzaminui, pati artimiausia diena - rugsejo 22 doh.gif doh.gif doh.gif , o kad sestadieniui pasirinkti, tai isvis neimanoma misija atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dofkaml @ 2010 08 28, 11:52)
Kazkuri rase kad isibegejimo juosta galima vaziuot pirma pavara ir ziauriai kaukint varikli, tad ar tikrai taip galima ?  g.gif  Klausiu tu kurios nesenai laike teises ,kaip jos vaziavo ? Dekui toms kurios atrasys.  4u.gif

nors as dar isvis neislaikiusi, bet man atrodo, kad cia tikriausia nesamone. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikisa: 28 rugpjūčio 2010 - 12:37
QUOTE(Dofkaml @ 2010 08 28, 10:52)
Kazkuri rase kad isibegejimo juosta galima vaziuot pirma pavara ir ziauriai kaukint varikli, tad ar tikrai taip galima ?  g.gif  Klausiu tu kurios nesenai laike teises ,kaip jos vaziavo ? Dekui toms kurios atrasys.  4u.gif

Šiandien išlaikiau vairavimą Regitroje (Kaune), įsibėgėjau pirma pavara, pastabų negavau
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 28, 08:56)
tai gerai kad trugdo reiki pratintis prie blaskymosi nes daug kas uz vairo sedint blasko juk turi matyt viska ne tik tiesu kelia  biggrin.gif

tai toks trukdymas kaip plepejimas, bajeriu pasakojimas biggrin.gif man netrugdo ir isvis snekam visad istisai, bet noreciau, kad jis nekistu ranku kartais ant vairo ir pedalais nemakaluotu biggrin.gif puikiai sugebu ir pati ax.gif
Atsakyti