Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Nikutė @ 2010 08 27, 18:25)
tada ne su sankaba išmynus važiuoji, o išmeti laisva bėgi ir gražiai pririedi prie STOP linijos, ar prie perėjos, bet jai greitis dar didelis tai gali truputi pristabdyti, bet tik su stapdžiu, mane taip mokino ir regitroj taip pasakė.

na gali būti ir šitaip,nors pati nei regitroj,nei kai mokiausi taip nedariau,nes kiek žinau,tai tiek išmynus sankabą,tiek įjungus neutralią pavarą negalima būti ilgiau 3sek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 08 27, 16:59)
Čia jei greitis mažas. O jei didesnis, pirma pristabdai, tada mini sankabą ir baigi stabdyt ją išmynus. Bo sankabą išmynus stabdymo kelias gaunasi ilgesnis nei įjungus bėgį.

mane instruktorius moko visad pirma ismini sankaba ir riededama ant laisvo stabdai svelniai kol visiskai sustoji.

QUOTE(persikiuks @ 2010 08 27, 17:06)
atrodo taip ir darau  g.gif . net 3 sykius perskaiciau, pamasciau kaip darau, lygiai taip ir darau. kodel jis mane balamutija, kad nereikia sankabos spausti. sako su sankaba aikstelej dirbti reikia, o gatvej be reikalo sankabos nespausk. ivare jau kompleksa man su tuo stabdymu  unsure.gif . dar toks dalykas kaip PRIstabdymas. kaip ji suprantat? as vel spaudziu sankaba ir stabdi, o paskui gaza.

pristabdymas tai kai pvz vaziuoji nuo kalno tai pristabdai tik stabdziu, arba kaip pvz vaziuoji 4 pavara ir tau reik sankryzoj pasukti i kuria nors puse, tada tik pristabdai (as spaudziu sankaba ir stabdi ), ir mazini pavaras palaipsniui, trecia, antra ir suki ax.gif
kurios mokotes su M raide, ar teko kada, kad butu sustabdzius policija ir kokius dokumentus tikrino? susimakalavau jau, kai instruktorius pasake, kas seimos instruktorius turi islaikyt teorija blink.gif nu netikiu kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 08 27, 19:43)
mane instruktorius moko visad pirma ismini sankaba ir riededama ant laisvo stabdai svelniai kol visiskai sustoji.
pristabdymas tai kai pvz vaziuoji nuo kalno tai pristabdai tik stabdziu, arba kaip pvz vaziuoji 4 pavara ir tau reik sankryzoj pasukti i kuria nors puse, tada tik pristabdai (as spaudziu sankaba ir stabdi ), ir mazini pavaras palaipsniui, trecia, antra ir suki  ax.gif
kurios mokotes su M raide, ar teko kada, kad butu sustabdzius policija ir kokius dokumentus tikrino? susimakalavau jau, kai instruktorius pasake, kas seimos instruktorius turi islaikyt teorija  blink.gif nu netikiu kazkaip  g.gif

mus kai buvo sustabdę,tai tėtis rodė vairuotojo pažymėjimą,tech.apžiūrą ir draudimą,o man reikėjo parodyt mokyklos baigimo pažym,medicininę,pirmosios pagalbos pažymą,bei gimimo liudijimą..tiesa,dar rodžiau pažymą,kad išlaikyta teorija regitroj,nors tai dar nebuvo būtina,nuo rugsėjo 1įsigalios atrodo smile.gif
Atsakyti
Sankaba reikia minti tada,kai per daug nukrenta apsukos,kad masina neuzgestu.Kas yra sankaba zinot? Ji jungia (ismynus-atjungia) greiciu deze ir varikli.Reiskia stabdot stabdziu,variklio apsukos krenta ,tada isjungiat sankaba (isminat) ir stabdyma uzbaigiat stabdziu,tuo paciu laisva imesdamos,arba,jei reikia,kita pavara jungiat.Jei trumpiau-stabdis,sankaba,stabdis.Stabdyma visada reikia pradeti nuo stabdziu,o sankaba jau veliau pagal poreiki ax.gif
Atsakyti
oh skaitau skaitau ir negaliu patikėt, tikrai galima spaust stabdį be sankabos? doh.gif neužges? Man instruktorė kaip Tėve mūsų įkalė sankaba-stabdis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2010 08 27, 20:18)
oh skaitau skaitau ir negaliu patikėt, tikrai galima spaust stabdį be sankabos?  doh.gif  neužges? Man instruktorė kaip Tėve mūsų įkalė sankaba-stabdis  biggrin.gif

jei turi galimybę-pabandyk.Iki tam tikro greičio pristabdant vien stabdžiu,su įjungta pavara mašina negęs,tačiau jei perdaug stabdysi vien stabdžiu mašina ims taip kratytis(net nežinau kaip išsireikšti biggrin.gif ) ir užges.taigi reikia pristabdyti vien stabdžiu,tuomet išminti sankabą ir baigti stabdyti.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2010 08 27, 14:25)
tada ne su sankaba išmynus važiuoji, o išmeti laisva bėgi ir gražiai pririedi prie STOP linijos, ar prie perėjos, bet jai greitis dar didelis tai gali truputi pristabdyti, bet tik su stapdžiu, mane taip mokino ir regitroj taip pasakė.

nuo kada galima redet su laisvu g.gif siaip mane kai moke tai sake isvis stengtis su neutrale neriedet...

Nu zinokit jaudinuos nesveikai dabar tai kas bus kita svaite kai tas sestadienis artes vis labiau. tik va dziugu kad laikas superinis 7,30 siauliai dar turetu buti apytusciai, na nebet pro pabalius tektu marsrutas doh.gif bet jau ta 10 esu turejus tai kazi ar tas pats paklius..... bet jis be galo lengvas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 08 27, 20:41)
jei turi galimybę-pabandyk.Iki tam tikro greičio pristabdant vien stabdžiu,su įjungta pavara mašina negęs,tačiau jei perdaug stabdysi vien stabdžiu mašina ims taip kratytis(net nežinau kaip išsireikšti biggrin.gif ) ir užges.taigi reikia pristabdyti vien stabdžiu,tuomet išminti sankabą ir baigti stabdyti.

Tai tas kratymasis ir yra masinos gesimas del per daug nukritusiu apsuku,staigiai ismynus sankaba dar galima ir neuzgesint smile.gif Nereikia leist apsukom daugiau 0,7 nukrist,tada neuzges.
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 27, 20:44)
nuo kada galima redet su laisvu g.gif  siaip mane kai moke tai sake isvis stengtis su neutrale neriedet...

Nu zinokit jaudinuos nesveikai dabar tai kas bus kita svaite kai tas sestadienis artes vis labiau. tik va dziugu kad laikas superinis 7,30 siauliai dar turetu buti apytusciai, na nebet pro pabalius tektu marsrutas doh.gif  bet jau ta 10 esu turejus tai kazi ar tas pats paklius..... bet jis be galo lengvas rolleyes.gif

taip, ir as, kiek zinau, negalima riedeti laisvu begiu.

Nu, zinok, sis malonumas manes laukia rytoj 9.00 doh.gif doh.gif doh.gif jau dabar vidurius suka, kazkaip, kai pirma kart laikiau, visai nesinervavau, nu dabar tai jauciasi jauciasi, gal todel, kad jau zinau, kaip viskas vyksta ir zinau, kad vistik nera taip paprasta, kaip galvojau pries pirmaji karta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 27, 19:44)
nuo kada galima redet su laisvu g.gif  siaip mane kai moke tai sake isvis stengtis su neutrale neriedet...

Nu zinokit jaudinuos nesveikai dabar tai kas bus kita svaite kai tas sestadienis artes vis labiau. tik va dziugu kad laikas superinis 7,30 siauliai dar turetu buti apytusciai, na nebet pro pabalius tektu marsrutas doh.gif  bet jau ta 10 esu turejus tai kazi ar tas pats paklius..... bet jis be galo lengvas rolleyes.gif

Nesijaudink smile.gif puikus tavo laiaks,mašinyčių mažai labai. O ir prie pabalių neturėtų būti daug, niekas juk taip anksti nevažiuoja į turgų smile.gif o kad ir esi turėjus tas pats gali pakliūt juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2010 08 27, 18:25)
tada ne su sankaba išmynus važiuoji, o išmeti laisva bėgi ir gražiai pririedi prie STOP linijos, ar prie perėjos

Jei nenorit užsidirbt papildomos nekritinės klaidos, per egzą taip nedarykit...
Labai verta pasiskaityt vertinimo kriterijus Regitros puslapy.

17. Pavaros pasirinkimas:
17.2. NK (B1, B ir BE kategorijos) – važiuoja įjungęs neutralią pavarą tris ir daugiau sekundes.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 08 27, 20:15)
Jei nenorit užsidirbt papildomos nekritinės klaidos, per egzą taip nedarykit...
Labai verta pasiskaityt vertinimo kriterijus Regitros puslapy.

17. Pavaros pasirinkimas:
17.2. NK (B1, B ir BE kategorijos) – važiuoja įjungęs neutralią pavarą tris ir daugiau sekundes.

man instruktorius ir daznai sako, kas jungt laisva ir dariedet biggrin.gif darau kaip moko ir egza laikysiu taip pat taip kaip moke ir neimu i galva cool.gif ir tas stabdymas pirma stabdi, poto sankaba ir vel stabdi kazkokia makalyne, kojos susipint gali doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti