Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Dofkaml @ 2010 08 28, 11:52)
Kazkuri rase kad isibegejimo juosta galima vaziuot pirma pavara ir ziauriai kaukint varikli, tad ar tikrai taip galima ?  g.gif  Klausiu tu kurios nesenai laike teises ,kaip jos vaziavo ? Dekui toms kurios atrasys.  4u.gif

taip galima ir kiek zinau dauguma taip ir daro,nes kai jau reiktu mest antra begi reikia sustoti. pati kai laikiau egza vaziavau tik pirmu begiu ir jokiu klaidu nepazymejo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(briga1 @ 2010 08 28, 14:38)
tai  toks trukdymas kaip plepejimas, bajeriu pasakojimas  biggrin.gif  man netrugdo  ir isvis snekam visad istisai, bet noreciau, kad jis nekistu ranku kartais ant vairo ir pedalais nemakaluotu  biggrin.gif  puikiai sugebu ir pati  ax.gif

na matyt nelabai sugebi jei kisa dar ir rankas prie vairo ir kojomis makaluoja wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 28, 16:57)
man ne puse zodzio nebuvo sakoma kad galima pirma isibegejima daryt... 1 2 ir stabdai smile.gif
tai gal kaska ne taip darai kad taip jis tau daro. gal per daug savo jegom pasitiki.

nu ne nu bet mane irgi taip moke kad ne viena koja posukio metu nebutu ant pedalu ta prasme nieko nespaudi. ir regitroj egamino metu buvo ta pamineje

nu kad sankabos negalima iminti posukio metu tai taip,instruktorius grieztai taip sakydavo,bet kad posukio metu pedalai butu laisvi taip dar niekada nevaziavau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 28, 19:37)
na jus mokino taip mus kitaip ir vaziuosim kaip mum atrodo gerai. pavaras suitvarkai pries posuki pristabdai dar kiek reikia ir automobilis labai graziai posukyje rieda,  o poto jau gaziukas ir aukstesnes pavaros. tai jus tada draivere kieta jei ant posukio smyrinat gaza  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(denaxa @ 2010 08 28, 20:26)
Atleist,bet ne paleist-tai du skirtingi dalykai mirksiukas.gif

nesupratau g.gif

QUOTE(welnia @ 2010 08 28, 20:38)
nezinau ar suprasi bet bandysiu paaiskint,kai vaziuoji tarkim kieme ant 20km/h ir reikia stabdyti tai jau be sankabos niekaip nes uzgesi,o jeigu vaziuoji kokiu 50km/h tai pirmiausiai prisistabdai iki kokiu 30km/h be sankabos tik su stabdziu o po to ispaudi sankaba ir sustabdai iki galo.
Papildyta:
NEGALIMA RIEDETI IJUNGUS LAISVA BEGI DAUGIAU NEI TRIS SEKUNDES! laisva begi galima imesti tik tada kai visiskai sustoji arba bandyt rizikuot tomis trim sekundem riedejimo. bet as manau kad geriau nerizikuoti ir ji ijungti sustojus visiskai. nezinau kas per instruktorius kad mokina klaidingai.

QUOTE(denaxa @ 2010 08 28, 20:40)
Juk nesakau,kad minti gaza iki dugno,gaza reikia duoti tiek kad palaikyti greiti ir masinos stabiluma.O dabar isivaizduok,paleidi pedalus,o cia staiga keiciasi situacija gatveje ir reikia staigiai sureaguot,ir tada pamini vietoj stabdzio gaza ar vietoj gazo stabdi ir uzgesti,rezultate-avarija.Tokiu atveju,beje,ne vienetai buna. O jei posukis ir ikalne? Ar manai,kad masina pati riedes,be gazo? O ikalniu kartais buna tokiu visai nepastebimu,greitis suletes...bet juk reikia pagalvoti ir apie vaziuojancius is paskos,ar ne? Ne vienos juk kelyje esame.Labai bjauri situacija,kai posukyje kazkas nei is sio nei is to eisma uzstabdo ir reikia staigiai per stabdzius kalti,dar,be to,ziurint,kad vaziuojantis gale tau neikaltu...

taip, savaime suprantama, kad ant begio masina stabilesne mirksiukas.gif cia daug priklauso nuo pacios situacijos ir pacio posukio, ne kiekvienam pasitaikiusiam posuki taip varai cool.gif tikiu, kad pedalus galima sumaisyt pirma kart atsisedus uz vairo, zinoma, taip nedariau pacioj pradzioj, reik gi ir masina jaust...

QUOTE(welnia @ 2010 08 28, 20:48)
na matyt nelabai sugebi jei kisa dar ir rankas prie vairo ir kojomis makaluoja wink.gif

jei nesugebeciau taip jau tai 10 balu nerasytu gal rolleyes.gif manau, kad is iprocio taip, net nepajaucia man taip atrodo biggrin.gif kol pasakau taip nedaro kol uzsimirsta
QUOTE(welnia)
nu kad sankabos negalima iminti posukio metu tai taip,instruktorius grieztai taip sakydavo,bet kad posukio metu pedalai butu laisvi taip dar niekada nevaziavau  blink.gif

o pabandyk mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 28 rugpjūčio 2010 - 21:09
QUOTE(briga1 @ 2010 08 28, 22:00)
nesupratau  g.gif

Atleistas pedalas-kai koja ant pedalo,bet jis neminamas,paleistas-kai koja nuo jo nukeliama,pvz.,kai paleidi sankaba,tai koja juk greta laikai,ar ne?
Papildyta:
QUOTE(welnia @ 2010 08 28, 21:48)
nu kad sankabos negalima iminti posukio metu tai taip,instruktorius grieztai taip sakydavo,bet kad posukio metu pedalai butu laisvi taip dar niekada nevaziavau  blink.gif

Taip,ir dar stabdzio negalima minti posukyje,tik gaziukas ax.gif
Papildyta:
o pabandyk  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tokie pabandymai gali labai atsirugti ziema,kai uz posukio dar pilnai neissitiesinus bus per smarkiai pamintas gazas.Ir isvis,manevruojant negalima masinos leisti vaziuoti is inercijos,tiesiam kely,nuo kalno-taip,bet tik ne manevro metu.Tokie iprociai anksciau ar veliau blogai baigiasi...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 28, 21:11)
Atleistas pedalas-kai koja ant pedalo,bet jis neminamas,paleistas-kai koja nuo jo nukeliama,pvz.,kai paleidi sankaba,tai koja juk greta laikai,ar ne?

niekada nelaikau kojos virs sankabos kai ji ijungta , beto negalima laikytu taip kojos ilgiau nei 15 s mirksiukas.gif nematau skirtumo tarp atleistas ir paleistas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2010 08 28, 21:17)

stabdi reik spaust pries posuki, o ne posukio metu drinks_cheers.gif gali sumetyt, o apie leda isvis nekalbu ..
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2010 08 28, 21:17)

Tokie pabandymai gali labai atsirugti ziema,kai uz posukio dar pilnai neissitiesinus bus per smarkiai pamintas gazas.Ir isvis,manevruojant negalima masinos leisti vaziuoti is inercijos,tiesiam kely,nuo kalno-taip,bet tik ne manevro metu.Tokie iprociai anksciau ar veliau blogai baigiasi...

kaip gali but per smarkiai pamintas gazas jei jo visiskai nespaudi ? g.gif as kalbejau apie vaziavima posuky be pedalu jokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 28 rugpjūčio 2010 - 21:21
briga1, pasitikėjimas savimi yra gerai ir tikiu, kad vairuojant jis labai padeda, bet man truputį apgailėtinai atrodo šitoks keistokas visažiniškumas, kai ir patirtis, ir net egzamino reikalavimų išmanymas, akivaizdu, tobulybės dar nesiekia. Man atrodo, denaxa seniai nebe naujokė prie vairo, todėl įtariu, kad žino, ką sako.
Diskutuoti, aiškintis, klausti, patarti ir net klysti yra gerai, bet fanatiškas instruktoriaus garbinimas, kai galbūt net ne visada teisingai interpretuojami jo mokymai, ir nepagrįstas įsikalbėtas neklystamumas... nežinau. Savo vietą jausti reikia. Arba bent jau pirmiausia įrodyti, kad esi vertas daugiau negu naujoko statusas suteikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinmediss @ 2010 08 28, 21:28)
briga1, pasitikėjimas savimi yra gerai ir tikiu, kad vairuojant jis labai padeda, bet man truputį apgailėtinai atrodo šitoks keistokas visažiniškumas, kai ir patirtis, ir net egzamino reikalavimų išmanymas, akivaizdu, tobulybės dar nesiekia. Man atrodo, denaxa seniai nebe naujokė prie vairo, todėl įtariu, kad žino, ką sako.
Diskutuoti, aiškintis, klausti, patarti ir net klysti yra gerai, bet fanatiškas instruktoriaus garbinimas, kai galbūt net ne visada teisingai interpretuojami jo mokymai, ir nepagrįstas įsikalbėtas neklystamumas... nežinau. Savo vietą jausti reikia. Arba bent jau pirmiausia įrodyti, kad esi vertas daugiau negu naujoko statusas suteikia  4u.gif

labai klaidinga nuomone susidarei, nesu tokia biggrin.gif sakau ka zianu, o ko nezinau patyliu ar pasiklausiu mirksiukas.gif jokiais budais nieko cia nei piktybiskai nei kaip kitaip nerasau ax.gif nekalbu apie pacia vairavimo patirti, o apie mechanismu ir itaisu naudojima mirksiukas.gif reik isiskaityti, o neuzsipulti, ne to cia susirenkam 4u.gif
jei taip pasitikeciau savimi tai senai buciau ejus egzo laikyt mirksiukas.gif o eisiu tik tada kai jausiuos, kad esu tikrai pasiruosus.egzamino freikalavimus ismanyt nereik didelio mokslo, tereikia tik juos paskaityti, o ne kazkur kazkuria ausim nugirs ir pan mirksiukas.gif zinoma diskutuot patart ir pan yra gerai, argi sakiau, kad blogai, kitaip cia nerasyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 28, 17:40)
Juk nesakau,kad minti gaza iki dugno,gaza reikia duoti tiek kad palaikyti greiti ir masinos stabiluma.O dabar isivaizduok,paleidi pedalus,o cia staiga keiciasi situacija gatveje ir reikia staigiai sureaguot,ir tada pamini vietoj stabdzio gaza ar vietoj gazo stabdi ir uzgesti,rezultate-avarija.Tokiu atveju,beje,ne vienetai buna. O jei posukis ir ikalne? Ar manai,kad masina pati riedes,be gazo? O ikalniu kartais buna tokiu visai nepastebimu,greitis suletes...bet juk reikia pagalvoti ir apie vaziuojancius is paskos,ar ne? Ne vienos juk kelyje esame.Labai bjauri situacija,kai posukyje kazkas nei is sio nei is to eisma uzstabdo ir reikia staigiai per stabdzius kalti,dar,be to,ziurint,kad vaziuojantis gale tau neikaltu...

asirgi nesakau kad posukio metu susikisu kojas po sedyne 4u.gif jos visada buna ten kur reikia. mes kalbejom cia apioe paprasta posuki be jokiu ikalniu, o ir durnam aisku kad ikalnej reikia gaziuko nes masina uzges ir dar nesusgribus laiku pariedes atgal. na jus dabar snekat jau kaip profe vairavimo nes man atrodo kad jus labai jau taip mokint norit, taip mes dar zalios kurios neturi tos korteles savo rankose bet irgi nesam zioplos 4u.gif

QUOTE(Apelsinmediss @ 2010 08 28, 18:28)
Diskutuoti, aiškintis, klausti, patarti ir net klysti yra gerai, bet fanatiškas instruktoriaus garbinimas, kai galbūt net ne visada teisingai interpretuojami jo mokymai, ir nepagrįstas įsikalbėtas neklystamumas... nežinau. Savo vietą jausti reikia. Arba bent jau pirmiausia įrodyti, kad esi vertas daugiau negu naujoko statusas suteikia  4u.gif

kaip bebutu bet pritariu.
Atsakyti
[quote=Apelsinmediss,2010 08 28, 21:28]
apgailėtinai atrodo šitoks keistokas visažiniškumas, kai ir patirtis, ir net egzamino reikalavimų išmanymas, akivaizdu, tobulybės dar nesiekia.
[quote]

kur cia izvelgi, kad visazine esu? blink.gif ruosiuos egzamina laikyt tai privalau zinoti reikalavimus, aktualu man tai mirksiukas.gif
[quote]
bet fanatiškas instruktoriaus garbinimas, kai galbūt net ne visada teisingai interpretuojami jo mokymai
[quote]

negarbinu as jo visai, is kur tokia nuomone? biggrin.gif jei taip garbinciau net negalvociau apie kitus mirksiukas.gif
[quote]
Savo vietą jausti reikia. Arba bent jau pirmiausia įrodyti, kad esi vertas daugiau negu naujoko statusas suteikia 4u.gif
[/quote]
kurioj cia daly as ne savo vietoj? kad pasakiau ka zinau ir kaip, kaip darau pati ir kaip moko mane? siaubas biggrin.gif

Papildyta:
[quote=Judituxe,2010 08 28, 21:44]asirgi nesakau kad posukio metu susikisu kojas po sedyne 4u.gif  jos visada buna ten kur reikia. mes kalbejom cia apioe paprasta posuki be jokiu ikalniu, o ir durnam aisku kad ikalnej reikia gaziuko nes masina uzges ir dar nesusgribus laiku pariedes atgal. na jus dabar snekat jau kaip profe vairavimo nes man atrodo kad jus labai jau taip mokint norit, taip mes dar zalios kurios neturi tos korteles savo rankose bet irgi nesam zioplos 4u.gif
kaip bebutu bet pritariu.
[/quote]
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 28 rugpjūčio 2010 - 21:47
drinks_cheers.gif

nesupratau  g.gif
taip, savaime suprantama, kad ant begio masina stabilesne  mirksiukas.gif cia daug priklauso nuo pacios situacijos ir pacio posukio, ne kiekvienam pasitaikiusiam posuki taip varai  cool.gif  tikiu, kad pedalus galima sumaisyt pirma kart atsisedus uz vairo, zinoma, taip nedariau pacioj pradzioj, reik gi ir masina jaust...
jei nesugebeciau taip jau tai 10 balu nerasytu gal  rolleyes.gif  manau, kad is iprocio taip, net nepajaucia man taip atrodo  biggrin.gif kol pasakau taip nedaro kol uzsimirsta

o pabandyk  mirksiukas.gif  biggrin.gif

na zinok nebandysiu,nes pripratimas blogiau prigimimo,turejau tikrai gera instruktoriu kuris nesamoniu nemokino ir esu jam dekinga. gyvenime galbut tai ir galima daryti,bet tikrai ne tiem kurie dar teisiu neturi ar zaliem lapam ka tik gavusiems teises. nes su tokiu vaziavimu labai greit galima i ir kitam i subine pabuciuot ir i griovi ilekti,nes NERA patirties.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2010 08 28, 22:17)
Papildyta:

Papildyta:

tikrai pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(briga1 @ 2010 08 28, 22:45)
kurioj cia daly as ne savo vietoj? kad pasakiau ka zinau ir kaip, kaip darau pati ir kaip moko mane? siaubas  biggrin.gif

mes tau sakom kad negalima riedeti imetus laisva begi ilgiau nei 3s,o tu sakai as taip vaziuoju MANE INSTRUKTORIUS TAIP MOKE IR AS TAIP VAZIUOSIU.

tai cia ne instruktoriaus garbinimas?

geriau paklausytum ka sako jau issilaike teises,nes instruktoriai patikek ne visi gerai ismokina. o kad jo mokiniai islaiko nereiskia kad jie tik pas ji ir mokinos ir aklai juo tikejo.
Atsakyti
Ale ziuriu kuo tuoliau, tuo cia karsciau blink.gif pasakysiu tik tiek, vaziuokit taip kaip jums atrodo geriausia, o egzamino metu suzinosit visas klaidas,buvo ju ar nebuvo. 4u.gif nes tikrai, kiekvieno vairavimas skiriasi ir instruktoriu mokymo budai skiriasi, tad gal pabaikit sutom sankabom ir gazais, ant posukio atleidi sankaba ir laikydamas koja ant ekseleratoriaus palaikydamas tinkama greiti posukyje (nes posukis posukiui buna visiskai nelygus)jei staigus tai tik laikyt ir nespaust , o jei spindulys didesnis tada galima truputi spusteleti. ax.gif Vsio! O kojos kam kur patogu tas ten jas ir laiko,nelabai tie egzaminuotojai ka ziuri kur tos tavo kojos,as kaip nedidelio ugio, prisitraukiu sedyne,kazi ar jis ten ka gali pamatyti nebent ziuret i savo pedalus kaip jie juda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 08 28, 22:04)
na zinok nebandysiu,nes pripratimas blogiau prigimimo,turejau tikrai gera instruktoriu kuris nesamoniu nemokino ir esu jam dekinga. gyvenime galbut tai ir galima daryti,bet tikrai ne tiem kurie dar teisiu neturi ar zaliem lapam ka tik gavusiems teises. nes  su tokiu vaziavimu labai greit galima i ir kitam i subine pabuciuot ir i griovi ilekti,nes NERA patirties.
Papildyta:
tikrai pritariu  drinks_cheers.gif
Papildyta:
mes tau sakom kad negalima riedeti imetus laisva begi ilgiau nei 3s,o tu sakai as taip vaziuoju MANE INSTRUKTORIUS TAIP MOKE IR AS TAIP VAZIUOSIU.

tai cia ne instruktoriaus garbinimas?

geriau paklausytum ka sako jau issilaike teises,nes instruktoriai patikek ne visi gerai ismokina. o kad jo mokiniai islaiko nereiskia kad jie tik pas ji ir mokinos ir aklai juo tikejo.

koki laisva, begio neisjungi gi, antru begiu ir be pedalu, sakau, kad tame beda, kad neisiskaitot iki galo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau suvokiau čia senokai, kad toms, kurios išsilaikė teises REGITROJ, geriau nebelįsti į šią temą.... Nes pasirodo atsiranda visažinių, kurios pripažįsta tik vienintelę tiesą INSTRUKTORIUS.... Nors tokius vėjus peza, kad.... Ok, laikykit kaip jūs moko instruktorius, o vėliau parašykit nuomonę po pirmo egzo - tiek su laisva pavara, tiek su posūkiais, tiek su įsibėgėjimu ar dar kuom....

Atsakyti