SEKMES didziausios visom laikanciom praktini!!! gero marsruto, supratingo instruktoriaus ir sekmes!! o mes lauksim geru ziniu ir ikvepimo paciom drasiai laikyt
ACIU labiausias, mergaites, uz atsakymus del to stabdymo ir posukiu
nusvito galvoj biski
labai konkreciai ir aiskiai pasaket
dabar turiu atokvepi 4 dienas nuo vairavimo, paskui jau bus matyt ar isisamoninau iki galo viska.
SEKMES didziausios visom laikanciom praktini!!! gero marsruto, supratingo instruktoriaus ir sekmes!! o mes lauksim geru ziniu ir ikvepimo paciom drasiai laikyt
.man iki egzo dar toli, kol kas sedziu rami, baisu ir pagalvot kas bus pries pat ji
QUOTE(briga1 @ 2010 08 27, 23:40)
mane ir moke paleidus pedalus posuky vaziuot. as net gi noreciau, kad jis kuo maziau man trukdytu
su sava masina ir viena as daug geriau vaziuoju 
Nu nu,paleidus pedalus...desine koja turi buti arba ant stabdzio,arba ant gazo,kito varianto nera.
Aisku, aciu, gal daugiau kas parasys apie ta isibegejimo juosta, juk tiek daug musu jau islaikiusiu teises.
QUOTE(Dofkaml @ 2010 08 28, 11:52)
Kazkuri rase kad isibegejimo juosta galima vaziuot pirma pavara ir ziauriai kaukint varikli, tad ar tikrai taip galima ?
Klausiu tu kurios nesenai laike teises ,kaip jos vaziavo ? Dekui toms kurios atrasys. 
visus tris kartus,kai laikiau ,dariau su 1 pavara,tikirai jokių pastabų dėl to negavau
Na kiek zinau 30-35km/h su pirma pavara visos masinos turetu kaukti , juk ji skirta pajudejimui is vietos,tad todel ir klausiu nes kazkaip keistai man cia atrodo.
Na bent jau zinosiu kad neturi teises del to kabinetis.
QUOTE(Dofkaml @ 2010 08 28, 07:52)
Kazkuri rase kad isibegejimo juosta galima vaziuot pirma pavara ir ziauriai kaukint varikli, tad ar tikrai taip galima ?
Klausiu tu kurios nesenai laike teises ,kaip jos vaziavo ? Dekui toms kurios atrasys. 
man ne puse zodzio nebuvo sakoma kad galima pirma isibegejima daryt... 1 2 ir stabdai
QUOTE(briga1 @ 2010 08 28, 10:38)
tai toks trukdymas kaip plepejimas, bajeriu pasakojimas
man netrugdo ir isvis snekam visad istisai, bet noreciau, kad jis nekistu ranku kartais ant vairo ir pedalais nemakaluotu
puikiai sugebu ir pati 
tai gal kaska ne taip darai kad taip jis tau daro. gal per daug savo jegom pasitiki.
QUOTE(denaxa @ 2010 08 28, 11:12)
Nu nu,paleidus pedalus...desine koja turi buti arba ant stabdzio,arba ant gazo,kito varianto nera.
nu ne nu bet mane irgi taip moke kad ne viena koja posukio metu nebutu ant pedalu ta prasme nieko nespaudi. ir regitroj egamino metu buvo ta pamineje
Tai va, mane ir taip mokino 1-2 ir stabdymas, kai vyrui pasakiau kad galima vaziuot pirma tai akis ispute
ir netikejo, o pasirodo galima, kaip suprantu cia lengviausias variantas.
Aisku, aciu, gal daugiau kas parasys apie ta isibegejimo juosta, juk tiek daug musu jau islaikiusiu teises. ax.gif
as darydama isibegejima jungiau antra pavara,nes taip buvau ismokus ir man taip geriau buvo,bet instruktorius buvo sakes,kad galiu ir su pirma daryt,tai nebus klaida
Aciukas visom
Noreciau pabandyt vaziuot pirma pavara
, bet vyras masinos tikrai neleis lauzit
QUOTE(Dofkaml @ 2010 08 28, 13:04)
Tai va, mane ir taip mokino 1-2 ir stabdymas, kai vyrui pasakiau kad galima vaziuot pirma tai akis ispute
ir netikejo, o pasirodo galima, kaip suprantu cia lengviausias variantas. 
as irgi noreciau pamegint bet manau kad masinai tai tikrai ne i nauda