Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(VIVULIA @ 2010 09 09, 17:06)
bet kaip patogu tas pavaras pries isjunkti  biggrin.gif  ir dariedeti kiek reik  biggrin.gif
bet tik kai neslidu  schmoll.gif

Patogu biggrin.gif bet gal po egzamino. Nors aš mokindamasi niekada neriedėjau, tai ir dabar neriedu laisva pavara.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 09 09, 18:53)
Patogu biggrin.gif bet gal po egzamino. Nors aš mokindamasi niekada neriedėjau, tai ir dabar neriedu laisva pavara.

as mokindamasi niekad neriededavau ir dabar kartais prisimenu kad jau galima ant laisvos pariedet,bet kolkas nepripratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 09 09, 14:19)
Briga,
Pasibandyk prieš egzą(kaip supratau nelaikei dar) smile.gif
Jei važiuoji greitai, tai pristabdyti turi tik su stabdžio pedalu, o greičiui nukritus iki 20(o kartais niekas ten nežiūri jei ir 25 būna)(ir jei pilnai reikia sustoti)- mini sankaba ir stabdžio pedalą smile.gif
Nemoku aš aiškiai rašyti, bet porą kartų pabandžius- labai lengvai įsimeni smile.gif
Briga, kada egzas?

egzas spalio 2 d. ax.gif

QUOTE(klik @ 2010 09 09, 15:45)
Teisingai stabdote. Šitaip ir derėtų. Ir jokių laisvų. Pavaras išjungi, kai jau visiškai sustoji.

Briga, juk kiek merginų rašė apie teisingą stabdymą, juk vis tiek sakėte, kad stabdysit taip, kaip instruktorius moko, juk jis žino biggrin.gif

nu nepradek vel, puikiai zinau ka ka rasiau mirksiukas.gif as ne akcetavau butent stabdymo doh.gif as bendrai apie visa mokyma rasiau tongue.gif
tik norejau suzinot kaip kuriai per egza buvo, nes tikrai zinau, kad dauguma stabdo sankaba stabdi ir jokiu priekaistu negauna, jei gausiu pastaba stabdysiu kitaip biggrin.gif gi negali zinot ant kokio uzsirausi ...
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2010 09 09, 14:19)
Briga,
Pasibandyk prieš egzą(kaip supratau nelaikei dar) smile.gif
Jei važiuoji greitai, tai pristabdyti turi tik su stabdžio pedalu, o greičiui nukritus iki 20(o kartais niekas ten nežiūri jei ir 25 būna)(ir jei pilnai reikia sustoti)- mini sankaba ir stabdžio pedalą smile.gif

zinau as kaip, bandziau ne kart, tik paprasciau kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisielius @ 2010 09 09, 16:55)
kokie yra regitros automobiliu varikliai, benzininiai ar dyzeliniai?>

Dyzeliniai,neteko girdeti apie benzininius ax.gif
Atsakyti
merginos help 4u.gif
kaip parkuotis reikia? i kur kada ziuret reikia? su vyro audi6 vazinejau pastaruoju metu - tai su isiparkuoti teisingai be sansu doh.gif esu taip pasimetus ir nebepasitikiu savimi kad siaubas, o egzas ant nosies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 09 10, 09:44)
merginos help  4u.gif
kaip parkuotis reikia? i kur kada ziuret reikia? su vyro audi6 vazinejau pastaruoju metu - tai su isiparkuoti teisingai be sansu doh.gif  esu taip pasimetus ir nebepasitikiu savimi kad siaubas, o egzas ant nosies  4u.gif

o su instruktorium nevaziavai aikstelej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 09 10, 09:44)
merginos help  4u.gif
kaip parkuotis reikia? i kur kada ziuret reikia? su vyro audi6 vazinejau pastaruoju metu - tai su isiparkuoti teisingai be sansu doh.gif  esu taip pasimetus ir nebepasitikiu savimi kad siaubas, o egzas ant nosies  4u.gif

Jei nurodytumėte savo el. pašto adresa mielai pasidalinčiau infonformacija. Ta instrukcija stebuklinga mirksiukas.gif, kai ją pastudijavau g.gif , o dar instruktorius paaiškino ir nervai baigėsi lotuliukas.gif Viskas vėliau ėjosi sklandžiai
Nelabai moku aš čia ją įdėti. g.gif

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(IvetaJ @ 2010 09 10, 11:04)
Jei nurodytumėte savo el. pašto adresa mielai pasidalinčiau infonformacija. Ta instrukcija stebuklinga mirksiukas.gif, kai ją pastudijavau g.gif , o dar instruktorius paaiškino ir nervai baigėsi lotuliukas.gif Viskas vėliau ėjosi sklandžiai
Nelabai moku aš čia ją įdėti. g.gif

4u.gif

as ir noreciau pamatyti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
as taipogi smile.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 09 10, 11:25)
o su instruktorium nevaziavai aikstelej?  g.gif

vaziavau su astra. viskas kaip is pypkes biggrin.gif isskyrus isibegejima doh.gif
bet po mokyklos vazinejausi su vyro audine. hadzbeku cool.gif kieme isiparkuoju kai vietos daug, bet tikrai ne taip kaip regitra reikalauja. o aiksteleje su jo masina parkuotis pravalas doh.gif tai taip ismuse is veziu, kad ojojoi, o maniskis instruktorius - uzimtas doh.gif
vakar tiek aikstelej kankinausi doh.gif bet vistiek neisiparkuovau sonu. niekaip. dar galu siaip netaip, bet jauciu regitroj pasakytu atia biggrin.gif
ir mamos masina didele doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 10 rugsėjo 2010 - 12:58
QUOTE(briga1 @ 2010 09 09, 21:02)
egzas spalio 2 d. ax.gif
nu nepradek vel, puikiai zinau ka ka rasiau  mirksiukas.gif  as ne akcetavau butent stabdymo  doh.gif  as bendrai apie visa mokyma rasiau  tongue.gif
tik norejau suzinot kaip kuriai per egza buvo, nes tikrai zinau, kad dauguma stabdo sankaba stabdi ir jokiu priekaistu negauna, jei gausiu pastaba stabdysiu kitaip  biggrin.gif  gi negali zinot ant kokio uzsirausi ...
Papildyta:

zinau as kaip, bandziau ne kart, tik paprasciau kitaip  ax.gif

o jei jis nepasakys kad tu blogai darai o tiesiog zymes klaidas? g.gif juk 8 nekritines klaidos ir egzaminas neislaikytas. maniskis pvz vaziuojant nei vieno zodzio neistare ir tik kai grizom i aikstele pradejo kalbeti.
Atsakyti