Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(VIVULIA @ 2010 09 10, 10:44)
merginos help  4u.gif
kaip parkuotis reikia? i kur kada ziuret reikia? su vyro audi6 vazinejau pastaruoju metu - tai su isiparkuoti teisingai be sansu doh.gif  esu taip pasimetus ir nebepasitikiu savimi kad siaubas, o egzas ant nosies  4u.gif

praeitoje temoje "regitra', kuri nuo 2010 08 18 berots, 38 puslapyje yra superines parkavimosi schemos, neprisimenu kieno, bet man labai padejo.

P.S. Briga1 parase. aciu tau labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helen: 10 rugsėjo 2010 - 15:09
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 09 10, 13:04)
o jei jis nepasakys kad tu blogai darai o tiesiog zymes klaidas?  g.gif  juk 8 nekritines klaidos ir egzaminas neislaikytas. maniskis pvz vaziuojant nei vieno zodzio neistare ir tik kai grizom i aikstele pradejo kalbeti.

Taip tai būtų žiauriausia, važiuoji, tikiesi, kad gal gerai, ir sako ne, neišlaikei.
Atsakyti
QUOTE(helen @ 2010 09 10, 16:05)
praeitoje temoje "regitra', kuri nuo 2010 08 18 berots, 38 puslapyje yra superines parkavimosi schemos, neprisimenu kieno, bet man labai padejo.

P.S. Briga1 parase. aciu tau labai  4u.gif

kol radau doh.gif ax.gif blush2.gif
imetu pkartotinai
http://www.ve.lt/nau...arbes-reikalas/
dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 10 rugsėjo 2010 - 20:28
QUOTE(helen @ 2010 09 10, 15:05)

P.S. Briga1 parase. aciu tau labai  4u.gif

svarbu padejo mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(ariete @ 2010 09 10, 19:20)
Taip tai būtų žiauriausia, važiuoji, tikiesi, kad gal gerai, ir sako ne, neišlaikei.

as jau nusiteikiau viskam, nepulsiu rautis plauku nuo galvos, kiti issilaiko, as ir issilaikysiu ax.gif

vakar stebejau regitroj Kaune egzamina aikstelej. apsiuosciau kur kas, aikstele atrodo daug paprastesne nei mokiaus rolleyes.gif estakada iziurejau tik kai i ja vaziuot pradejo, maziuke kokia biggrin.gif panele kokia 15 negalejo ant jos uzkilt, uzgesdavo vis, nuriedejo atgal, bet galiausiai ikope, o kitus pratimus puikiai ir greit padare g.gif isvare i gatve rolleyes.gif visai neatrode baisu, kaip tik atvirksciai ax.gif kuo toliau tuo labiau noriu jau egzamino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ariete @ 2010 09 10, 20:20)

Tai kad taip nebūna g.gif Jei jau kažką ne taip padarai, tai iš karto pasako, kad ačiū, bet persėskit į keleivio pusę ir pats egzaminuotojas parvairuoja.

QUOTE(briga1 @ 2010 09 11, 09:48)
estakada iziurejau tik kai i ja vaziuot pradejo, maziuke kokia  biggrin.gif

O vat ta mažiukė estakada gali labai nervus prigadinti. Aš mokiausi ant tokios aukštos, kad pamačius regitrinę tikrai norėjosi šypsotis. Bet per egzaminą, deja, irgi ne iš karto ant jos užvažiavau doh.gif Įtampa labai daro savo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 11, 10:08)
Tai kad taip nebūna  g.gif  Jei jau kažką ne taip padarai, tai iš karto pasako, kad ačiū, bet persėskit į keleivio pusę ir pats egzaminuotojas parvairuoja.

Buna ax.gif Persodina tik tada,jei kritine klaida padarai.Bet jei padarai daug nekritiniu irgi gali nepraleisti,nors ir pati sugrisi.Na,bet jie paprastai labai nesikabineja jei mato kad is esmes gali vaziuoti ir gatveje orientuojiesi daugmaz normaliai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 09 11, 10:15)
Buna ax.gif Persodina tik tada,jei kritine klaida padarai.Bet jei padarai daug nekritiniu irgi gali nepraleisti,nors ir pati sugrisi.Na,bet jie paprastai labai nesikabineja jei mato kad is esmes gali vaziuoti ir gatveje orientuojiesi daugmaz normaliai. smile.gif

Tada tikrai nekas doh.gif Bet jei padarai 9 nekritines klaidas, tai faktiškai juk irgi turėtų išlaipinti? g.gif O ne leisti parvairuoti ir tik tada pasakyti, kad neišlaikei.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 11, 09:08)
Tai kad taip nebūna  g.gif  Jei jau kažką ne taip padarai, tai iš karto pasako, kad ačiū, bet persėskit į keleivio pusę ir pats egzaminuotojas parvairuoja.
O vat ta mažiukė estakada gali labai nervus prigadinti. Aš mokiausi ant tokios aukštos, kad pamačius regitrinę tikrai norėjosi šypsotis. Bet per egzaminą, deja, irgi ne iš karto ant jos užvažiavau  doh.gif  Įtampa labai daro savo  unsure.gif

zinoma, is salies lengva kalbet, bet realioj situacijoj bet kam taip atsitikti gali unsure.gif

QUOTE(denaxa @ 2010 09 11, 09:15)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na dabar prisiskaiciau apie regitros aikstele ir mano galvoj vel mintys uzvire biggrin.gif tai nieko tokio vadinasi, jei is pirmo karto ant tos estakados neuzvaziuoji? as susidariau vaizda su instruktorium bevazinedama, kad jei ko nepadarai iskart vsio kvit atia blink.gif kiek is tikro leidzia pasitaisyt sykiu, kad ir su tais bjaurybem pastatymais skersai, isilgai ir statmenai?

o man nebeiseis pasivazinet pries egza, namai pilni ligoniu doh.gif abu vaikai ir vyras. o jis kita savaite isvaziuoja i komandiruote. tai nei su vyru, nei su instruktorium nevaziuosiu. ot ateisiu kaip grybas i regitra lotuliukas.gif bet as vadovaujuos jusu, merginos, zodziais eisiu kaip visada biski pavairuot, gal kas ir gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 09 11, 15:02)
na dabar prisiskaiciau apie regitros aikstele ir mano galvoj vel mintys uzvire  biggrin.gif  tai nieko tokio vadinasi, jei is pirmo karto ant tos estakados neuzvaziuoji? as susidariau vaizda su instruktorium bevazinedama, kad jei ko nepadarai iskart vsio kvit atia  blink.gif  kiek is tikro leidzia pasitaisyt sykiu, kad ir su tais bjaurybem pastatymais skersai, isilgai ir statmenai?
o man nebeiseis pasivazinet pries egza, namai pilni ligoniu  doh.gif abu vaikai ir vyras. o jis kita savaite isvaziuoja i komandiruote. tai nei su vyru, nei su instruktorium nevaziuosiu. ot ateisiu kaip grybas i regitra  lotuliukas.gif  bet as vadovaujuos jusu, merginos, zodziais eisiu kaip visada biski pavairuot, gal kas ir gausis  rolleyes.gif

aš pirmą kartą ant estakados užvažiavau gal tik iš ketvirto karto ir užvažiavus užgesau biggrin.gif bet leido toliau tęst egzaminą ax.gif o parkuojantis galima vieną kartą pasitaisyt, t.y. pavažiuot į priekį ir pasitaisant pavažiuot atgal. nors vienas egzaminuotojas sakė, kad galiu ir dar kartą į priekį pavažiuot, tai jei valdot mašiną to turėtų tikrai užtekti, kad pasitaisytumėt, nors man tai niekad neišeina pasitaisyt doh.gif nors išlaikiau egzaminą ir be to biggrin.gif o kvit ir atia būna kai padarai kritines klaidas, jos išvardintos regitros psl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 09 11, 15:15)
aš pirmą kartą ant estakados užvažiavau gal tik iš ketvirto karto ir užvažiavus užgesau biggrin.gif  bet leido toliau tęst egzaminą ax.gif  o parkuojantis galima vieną kartą pasitaisyt, t.y. pavažiuot į priekį ir pasitaisant pavažiuot atgal. nors vienas egzaminuotojas sakė, kad galiu ir dar kartą į priekį pavažiuot, tai jei valdot mašiną to turėtų tikrai užtekti, kad pasitaisytumėt, nors man tai niekad neišeina pasitaisyt doh.gif  nors išlaikiau egzaminą ir be to  biggrin.gif  o kvit ir atia būna kai padarai kritines klaidas, jos išvardintos regitros psl mirksiukas.gif

aciu uz toki nuotaikinga atsakyma thumbup.gif kazkaip drasiau paliko. nu kad jau leis pasitaisyt, tai puse velnio. kad tik masina klausytu.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 09 11, 14:02)
na dabar prisiskaiciau apie regitros aikstele ir mano galvoj vel mintys uzvire  biggrin.gif  tai nieko tokio vadinasi, jei is pirmo karto ant tos estakados neuzvaziuoji? as susidariau vaizda su instruktorium bevazinedama, kad jei ko nepadarai iskart vsio kvit atia  blink.gif  kiek is tikro leidzia pasitaisyt sykiu, kad ir su tais bjaurybem pastatymais skersai, isilgai ir statmenai?
o man nebeiseis pasivazinet pries egza, namai pilni ligoniu  doh.gif abu vaikai ir vyras. o jis kita savaite isvaziuoja i komandiruote. tai nei su vyru, nei su instruktorium nevaziuosiu. ot ateisiu kaip grybas i regitra  lotuliukas.gif  bet as vadovaujuos jusu, merginos, zodziais eisiu kaip visada biski pavairuot, gal kas ir gausis  rolleyes.gif

galima pasitaisyti tik viena karta per visus pratimus ax.gif
Atsakyti