Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

QUOTE(mamute.lt @ 2006 07 29, 19:23)
Kiek zinau reikia deti zalia kiausinio tryni i savos gamybos majonezus, ar nebijai salmoneliu g.gif ?

Majonezą gaminu jau gana ilgą laiką ir nieko tokio dar nepasitaikė... ax.gif
Atsakyti
Geriau būčiau neskaičius šitos temos apie majonezus.Nes kai pabandžiau Hamker Remoulade,nebenoriu jokio kito blush2.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 07 30, 13:54)
Geriau būčiau neskaičius šitos temos apie majonezus.Nes kai pabandžiau Hamker Remoulade,nebenoriu jokio kito blush2.gif  essen.gif  essen.gif

Tai kaip tik gerai, kad paskaitei. Nereik dabar parduotuvėje prie lentynos gaišti laiką mąstant kokį majonezą pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 07 30, 15:24)
Tai kaip tik gerai, kad paskaitei. Nereik dabar parduotuvėje prie lentynos gaišti laiką mąstant kokį majonezą pirkti  mirksiukas.gif

Dėl skanumo ir gaišimo,tai taip thumbup.gif Bet kiek kalorijų blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2004 05 23, 11:31)
HELLMANN*S thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pats skaniaus, geriausias ir vienintelis kurį mėgstu thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žiūrint ką gaminu,jeigu salotas,renkuosi neriebų,jeigu tešlai,kepsniams,tirštesnį,o su kiaušiniais tai skanu koks nors gurmaniškas,riebesnis.
Dažniausiai naudoju Daumantų,arba Helmans,Hamker.
Atsakyti
QUOTE(Daina... @ 2006 07 29, 19:54)
Majonezą gaminu jau gana ilgą laiką ir nieko tokio dar nepasitaikė...  ax.gif

Na, tai parasyk recepteli, zinau, kad reikia trynio, aliejaus, garstyciu, bet noreciau tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(mamute.lt @ 2006 07 31, 23:10)
Na, tai parasyk recepteli, zinau, kad reikia trynio, aliejaus, garstyciu, bet noreciau tiksliau.

Kiaušinis ( Trynys su baltymu), arbatinis šaukštelis garstyčių, česnako skiltelę, įspausti citrinos sulčių(apie valgomą šaukštą) druskytės ir pipiriukų pagal skonį ir plakti, lėtai pilant aliejų kol pasidarys balta, puri masė. Skanaus!

Aš darau būtent taip bigsmile.gif Kiti deda ir raugintų agurkų, krapų ir t.t. Bet čia jau pagal skonį...
Bet būtinai turi būti galingesnis mikseris rolleyes.gif Mano yra BRAUN turbo, jo galingumas 600 Watt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute.lt @ 2006 07 31, 23:10)

Na, ar bandei pasigaminti smile.gif ... jeigu bandei, ar pavyko? ax.gif
Atsakyti
Visada perku HELLMANN*S pats geriausias. esu isbandziusi ir kitu, seniau patikdavo daumantu, taip pat vilniaus. bet db HELLmanns ir jokio kito. visur jis tinka, ir skonis jo thumbup.gif
Atsakyti
man ir hellman's nenukonkuruojamas thumbup.gif bet visai neseniai atradau lietuviska jo atitikmeni "Sostines", kiek zinau ju tik maximose buna, tinka salotoms, prie kiausiniu, net ir viena galima valgyt biggrin.gif tik tos kalorijos...
Atsakyti
man skaniausias Natura arba Helmans... Natura truputeli skanesnis, beto si majoneza tik Norfoj maciau, bet man jis labai skanus thumbup.gif
Atsakyti