
Gal kas gaminot majonezą vietoj kiaušinio naudoję kiaušinių miltelius? Ar gavosi?

QUOTE(Ingute @ 2004 06 03, 09:52)
HAMKER žalias nuostabus



Papildyta:
Šiuo metu mano Nr.1 - Vilniaus pikantiškas.


QUOTE(astisius @ 2008 10 18, 17:17)
Reiktų atskirti modifikuotą irgenetiškai modifikuotą. tai du labai skirtingi dalykai, ir manau tikrai nerasi majonezo be modifikuoto krakmolo. Dėl helmano, na taip jis skanus, bet dabar jau yra ir lietuviškų alternatyvų, tokių pat labai riebių majonezų. aš renkuosi lietuvišką, nesjau vien užsieninių galiojimo terminas atbaido, tai rodo kiek visokio gėrio ten prikrauta
, o ir žaidžai jie ant tokių atseit, be genetiškai modifikuotų ir t.t. o paskaičius sudėtį tai oi, oi






Radau lietuvišką, Daumantų, žalia etikete, be jokiu E. Sudėtyje parašyta, kad nėra modifikuoto krakmolo. O gal neteisybę rašo?
QUOTE(Orchidėja @ 2009 09 01, 11:30)
Radau lietuvišką, Daumantų, žalia etikete, be jokiu E. Sudėtyje parašyta, kad nėra modifikuoto krakmolo. O gal neteisybę rašo?
O,tu dar tiki tuo užrašu?
QUOTE(dvynuke85 @ 2008 10 28, 17:36)
tau reikes:vieno kiausinio zalio kaip cia jau rase.ji idek i stiklainiuka ir plak su tuo smulkintuvu tokia lazda,paskui idel garstyciu,pipiriuku,druskytes,actuko pagal skoni.tada po trupuciuka pilk alieju viskas prades tirsteti.as dar ipilu vandens kai labai sutirsteja.
Kadangi mes valgom naminius kiausinius, teviskeje pas mama ir tety auginamos vistytes juos deda, taigi zalio kiausinio naudojimas manes negasdina. Butinai pabandysiu pasigaminti naminy majoneza

O plakti geriau blenderio kotu ar sluotele?

Mūsų šeimai pats skaniausias Hellman's
Man irgi skaniausias Helmansas, taciau jis buvo dinges kazkuriam laikui. Pagaliau atsirado ir ka jus galvojate
: tikra lenku padielka pagal skoni. Nu 100% sintetika. Cia kalbu apie light.
Gal kitom kitaip atrodo, gal kas bandete?

Gal kitom kitaip atrodo, gal kas bandete?
Nzn man paskutiniu metu skaniausias Kedainiu extra, arba Kedainiu be konservantu....panasus skonis i Helman's bet man dar skanesnis

Beveik nenaudoju, bet už klasikinį "Vilnių" skanesnio nėra

Pabandziau Sostines, kaip kazkuri mamyte pasake, kad jis panasaus skonio i Helmanza
. Visai neblogas, kol kas


Sveikos.Darbe tenka paciai daryti majoneza.Tai parasysiu receptuka,gal kas nores isbandyti.8 tryniai,3 saukstai garstyciu,1 l alyvuogiu aliejaus,citrinos sultys,cukrus ir druska,8 baltymai.
Trynius,garstycias,druska ir cukru gerai sumaisom su blenderiu.po to isplakam baltymus ir viska kartu sublenderiuojam.plakam toliau ir po truputi pilam alieju,paciam gale citrinos sulciu.ragaujam ar visko uztenka.gaunasi visai skanu,visi labai giria,tik kai as pati nemegstu sv kiausiniu,man nera malonu ji valgyt.Man skaniau pirktinis nors ir pilnas chemijos
.
Dar,nevisos garstycios tinka majonezo darymui,nuo kai kuriu lieka specifinis skonis.
Is visos porcijos gaunasi gana daug majonezo,bet kas nores isbandyt,galite produktu sumazinti 3-4 kartus.
Trynius,garstycias,druska ir cukru gerai sumaisom su blenderiu.po to isplakam baltymus ir viska kartu sublenderiuojam.plakam toliau ir po truputi pilam alieju,paciam gale citrinos sulciu.ragaujam ar visko uztenka.gaunasi visai skanu,visi labai giria,tik kai as pati nemegstu sv kiausiniu,man nera malonu ji valgyt.Man skaniau pirktinis nors ir pilnas chemijos

Dar,nevisos garstycios tinka majonezo darymui,nuo kai kuriu lieka specifinis skonis.
Is visos porcijos gaunasi gana daug majonezo,bet kas nores isbandyt,galite produktu sumazinti 3-4 kartus.
Labas vakaras
o kur jų gaut? jais prekiauja kas nors?

QUOTE(Deiva1212 @ 2009 08 25, 18:56)
o kur jų gaut? jais prekiauja kas nors?