Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

pac geriausias hamker remoulade. pac skaniausias, ir labai tirstas. labai skanus. thumbup.gif o misrainem, pati majoneza darau. irgi skanu. tik kasdienai tai tingiu wink.gif
Atsakyti
mano mėgstamiausias-Helmans, Helmans su jogurtu (salotoms naudoju) ir Šeimos majonezas su karotonu thumbup.gif , dar būdavo anksčiua mažuose stikliniuose indeliuose majonezas su jūros kopūstais, įdomus, geras skonis, bet nematau jau tokio sad.gif
Atsakyti
as naudoju vilniaus arba kedainiu, o del skoniu gincytis neimanoma... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Man labai skanus Helmmans, bet jis kaloringas, tai dabar atradau Calve light igi skanus.
Atsakyti
QUOTE (madrid @ 2004 06 09, 11:26)
pac geriausias hamker remoulade. pac skaniausias, ir labai tirstas. labai skanus. thumbup.gif o misrainem, pati majoneza darau. irgi skanu. tik kasdienai tai tingiu wink.gif

tas remoulade pats ptas pats pats!!!!! kai jo paragavau tai jokio kito nevalgau, o jau misrainem tai super!!! skanumas gaunasi neispasakytas, ypac baltai misrainei ir su pekino kopustu, pomidorais, kukuruzais ir agurkais essen.gif
Atsakyti
Saldytuve stovi keturi indeliai majonezo Vilnius (ai, nepasakosiu istorijos biggrin.gif ). Gal zinot kokius "majonezoimlius" receptus? Mesyte marinuoti jame kazkaip nusibodo...
Atsakyti
Mishraines daryk arba padazus cipsams, dar padazas is majonezolabai tinka prie silkes ar keptos zuvies rolleyes.gif
Arba sausainiukus kepk kokius...
Atsakyti
Skanus padažiukas prie bet kokios mėsytės, žuvies ar ant sumuštinio: Majonezą sumaišyti su Santa Marios prieskoniais "Rasos Bandzienės prieskoniai sriuboms ir padažams". Taip ir vadinasi. Aš tai jo suvalgau daugiau negu kotleto wink.gif laugh.gif Labai skanu rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Kepl vistienos arba zuvies blynelius, jau ne karta cia minetas receptas.
Atsakyti
Padazus daryk, ir saltus ir karstus. Salotu pasidaryk. As kepu tokius greitus sumustinius: isplaku kiausini, idedu majonezo kokius 3-4 saukstus ir ferm. surio pritarkuoju. Tada viska sumaisau ir tepu ant batono ir i keptuve zemyn galva. Apkepu kartais viena, kartais abi puses (daugiau riebalu prisigeria). Pusryciams labai gerai.
Dar yra tokie zaprasti sausainiai:
Stikline miltu
Stikline majonezo
puse stiklines cukraus.
Viska ismaisyti ir svirkstu spausti ant skardos (ar deti saukstu). Kepti kokiu 180 temperaturoj kol paruduoja. thumbup.gif
Atsakyti
Labai aciu! Sausainius butinai isbandysiu. Tai jie turetu suroki gautis? Ir dar su Bandzienes prieskoniais gerai turetu gautis, nes ir juos nezinojau kur deti smile.gif
Atsakyti
Man tai patinka tokie "cipsai", sako ir prie alaus gerai:
paimk dideliu paprastu vafliu, supjaustyk norimo dydzio gabaliukais, aptepk majonezu , pabarstyk kmynais ir i orkaite--ziurek, kad nesusviltu, nes greit iskepa smile.gif thumbup.gif
Atsakyti