QUOTE(zdurela.com @ 2005 05 13, 16:10)
labai aciu uz recepta
o kas tas parugstintas vanduo? kaip ji parugstinti? ir kiek jo pilti?
Parūrgštini arba actu arba citrinos rūrštimi, arba citrinos sultimis.Aš acto nemėgstu, tai todėl taip užrašiau.Gali vandenį pilti, paskui nuskaninti - ne visi vienodai mėgsta.Surašiau, kaip mane mokino, pati kai darau, pilu iš akies.Jei per mažai įpilsi, dadėt visad galėsi, tik nešliūkštelk daug iš karto - va ir visas mokslas. Įsivaizduok, kad gamini tepalą vaistinėje ar kosmetinį kremą - palengvėle, palengvėle.Vieni mėgsta tirštą, vos ne peiliu piaunamą, kiti - kefyro tirštumo.Vieni deda daug garstyčių, kiti tik dėl kvapo.Svarbiausia, kad iš trynio, aliejaus ir vandens gautųsi balta masė.