Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Kūzia @ 2007 09 14, 05:28)
  O telefonui ir fotikui pakrovėjas vadinasi veiks  thumbup.gif , kištuką paskolino  rolleyes.gif .

Dauguma veikia.. pasiskaityk turetu but kazkur ant sono parasyta arba instrukcijose wink.gif
Atsakyti
as veziausi savo samsunga telefa ir pakroveja i amerika, galvojau ten kas nors tures kistuka kita. bet pasirodo giminaiciai turejo ir samsungo telefus ir tiko ju pakrovejai. 4u.gif
Atsakyti
Labukas jau is Amerikos drinks_cheers.gif
Na mes jau virs savaites keliaujame po Amerika su 4metu vaiku.
Buvome Disneilende, isskryrus sea world verysad.gif
Paskui Oklahomoje pas gimines, toliau Gran ir Bryce kanjonai, Zion parkas. Daber sedziu Las Vege viezbutyje biggrin.gif
Liko mums keliauti dar beveik 3savaites.

ps. kas cia vaziuosite butinai pasiimkite kistukus is Lietuvos, nes oj kiek cia mes problemu turime, beveik nera ju pirkti, o as ziople ta ka turejoime pamirsau viezbutyje. Fenai ir lyginimo stalai su lygintuvu taip pat beveik visur yra. Taip pat yra viezbuciuose skalbykla-savitarna thumbup.gif
Labiausiai tai knisa kad viezbuciuose per prastas apsvietimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 09 17, 21:20)

Labiausiai tai knisa kad viezbuciuose per prastas apsvietimas doh.gif

pirma kart girdziu toki bajeri. paprastai visuose viesbuciuose tu lempu pilna. Dvi salia lovos is abieju pusiu, prie stalo rasomojo ar staliuko, priklausomai koks kambarys. dar prie iejimo, bendrai kambari ir t.t.

o kistuku tai ieskot turbut ne ten kur reikia. eikit i vadinamasias hardware parduotuves (arba parduotuves, kuriose toks skyrius yra) ir tikrai rasit - siaip aisku lengviau pasiimt LT, kad nereiktu keliones metu lakstyt ir ieskot.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 09 18, 04:24)
pirma kart girdziu toki bajeri. paprastai visuose viesbuciuose tu lempu pilna. Dvi salia lovos is abieju pusiu, prie stalo rasomojo ar staliuko, priklausomai koks kambarys. dar prie iejimo, bendrai kambari ir t.t.

o kistuku tai ieskot turbut ne ten kur reikia. eikit i vadinamasias hardware parduotuves (arba parduotuves, kuriose toks skyrius yra) ir tikrai rasit - siaip aisku lengviau pasiimt LT, kad nereiktu keliones metu lakstyt ir ieskot.

Nu kad ir dabar Las Vege Luxor viezbutyje apsvietimas toks : dvi lempos virsuj lubose virs lovos.viena ant spinteles virs lovos kitas torseras ir dar virs staliuko lubose ir kolidoriuke. isvada: arba per mazai vatu arba as labai didele sviesos megeja. mano vyrui taipo pat per prastas apsvietimas. ir mes dabar esame buvo 6skirtinguose viezbuciuose ir man visur per mazai sviesos kambaryje.
kistuka viena pirkom disneilende 8$ o as ji palikau kitam viezbutyje. Tokioj parduotuveje kaip senukai ju nera. O radome kita (paskutini) Radio Sheik (kazkas tokio) parduotuveje 3$.
Atsakyti
QUOTE(Kūzia @ 2007 09 12, 15:45)
O sakykit, kaip su elektros prietaisais? Juk ir itampa kita ir kistukai?  g.gif  Sakė reikalingi adapteriai, bet jų Lietuvoj nėra, o JAV irgi ne visur rasi..... verysad.gif

neseniai gryžau iš amerikės, tai su šituo apturėjau bėdą -telefono pakrovėjui draugai turėjo adapterį, tai pasiskolinom, o vat depiliatorius neveikė, tai teko skustukais naudotis (brrr.. nekenčiu jų). Tiesiog nebuvo laiko po parduotuvbs lakstyt ir ieškot dar adapterio, tikrai protinga būtų pasirūpinti tuo dar Lietuvoj.. niu, kitą kartą žinosiu ax.gif
Atsakyti
As vaziuosiu po metu, bet jau dabar cimodanus mintyse kraunuos! Ka vertetu pamatyti? Gal kas nuotrauku imestu is idomesniu vietu ax.gif
Atsakyti
Pirmadienį einu į ambasadą, į interviu dėl vizos. Net nežinau ar jaudintis ar ne... kaip studentę gali praspirt ir viskas.. ir bus man po visais mano planais... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 09 27, 22:43)
Pirmadienį einu į ambasadą, į interviu dėl vizos. Net nežinau ar jaudintis ar ne... kaip studentę gali praspirt ir viskas.. ir bus man po visais mano planais... unsure.gif

rolleyes.gif o tu atostogų važiuosi ar dirbti?
Atsakyti
duoda tas vizas lengvai, nepyryzyvai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laaila @ 2007 09 27, 15:35)
As vaziuosiu po metu, bet jau dabar cimodanus mintyse kraunuos! Ka vertetu pamatyti? Gal kas nuotrauku imestu is idomesniu vietu  ax.gif

oi yra ka pamatyt, Amerika juk didele. O tu i kuria puse vaziuoji? ir kokie prioritetai pas tave? populiaru, Florida, las vegas, californija. Is kart patariu isideti priemoniu plaukam nuo saules ir suraus vandens, nes as kai vaziavau nepasiemiau, o ten ieskoti g.gif net nezinau kaip ir kur. O sios priemones labai reikia, nes plaukam mano atostogos, tai buvo tikra kancia.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 09 28, 00:07)
rolleyes.gif  o tu atostogų važiuosi ar dirbti?

Na pakeliaut su MB važiuojam, taigi kaip ir atostogų. Ir mano sesers aplankyt ir MB giminaičių ten visa krūva.
Jei gausiu vizą, tai apie gruodžio vid važiuotume beveik mėnesiui, taigi ir Kalėdos ir Naujametis ten tada būtų.
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2007 09 28, 07:43)
duoda tas vizas lengvai, nepyryzyvai  biggrin.gif
Papildyta:
oi yra ka pamatyt, Amerika juk didele. O tu i kuria puse vaziuoji? ir kokie prioritetai pas tave? populiaru, Florida, las vegas, californija. Is kart patariu isideti priemoniu plaukam nuo saules ir suraus vandens, nes as kai vaziavau nepasiemiau, o ten ieskoti  g.gif  net nezinau kaip ir kur. O sios priemones labai reikia, nes plaukam mano atostogos, tai buvo tikra kancia.

Vaziuojam pas dirbancius ten draugus i Cikaga. Reiktu dar kazkaip Gran kanjona pamatyti, Los Angeles.... o daugiau nezinau kas ten yra ax.gif
Mes vaziuotume koki spalio men, tai va nesigaudau koks ten oras buna...
Atsakyti