sveikos visos
as jav dvi vasaras pradirbusi, mano suzadetinis vasara vasara, bet tikrai neklysta kazkas, kas temos pradzio dar rase- i JAV norisi sugrizt
tai va mes ilgokai svaigom- kada nors kada nors!!! bet po to susiemem ir nusprendem

tai va jau turim visas, lektuvo bilietus, viesbuciu ir masinos nuomos rezervacijas, detalu marsruta ir kovo menesi isvarom
skrendam i NYC o is ten vidinem avialinijom i Orlando (vidiniai skrydziai yra gan pigus, tad net i vakarine pakrante,mano manymu, skrist is LT neapsimoka), ten issinuomuojam masiniuka ir per dvi savaites vaziuojam atgal link NYC. nete tiek visko susiradau, kad tikrai gn detaliai viska suplanavau. vaziuosim su suzadetinio tevais, tad kelione tikrai nebrangi gaunas. aisku faktines islaidos paaiskes grizus, bet pagal dabartini numatyma- po 5000lt zmogui be shopingo, jam dar papildomai zadam skirt, nes rubeliai ten isties pigus. daug pigumo duoda tai, kad vaziuojam keturiese - masina viena, motelius imam visus kur dvi dbl lovos. as esu tikra kad bus okis
aisku vakarine pakrante irgi yra svajone, bet ja zadam pamatyt kita kart, o si- varysim per rytine, per Apalaciu kalnus

zinoma per tuos kalnus geriausia vaziuot rudeni, kai medziai visom spalvom nusidaze, bet tada ir turistu ziauriai daug

zodziu daug prirasiau

lauksiu kieno nors komentaru del orlando ir washingtono miestu, nes apie orlando info nete mazoka, o apie washington- net per daug

tad kokie ten perliukai- must to see?