Labas vakaras, ar galima prie Jusu prisijungti?
Megstu skaityti, bet per darbus ir mokslus neturiu tam laiko, tai vasara kai nesimokau stengiuosi atsigriebti:) Patinka ypac knygos apie kitas kulturas, salys, tradicijas, paprocius, musulmoniskos knygos. Siuo metu skaitau knyga "Geisos ispazintis" pries tai skaiciau, "Baltoji gelele arba paslaptingoji veduokle" ,"Geliu kraujas" ir "Kinrozes ziedas". Labai ilgai laukiau progos perskaityti knyga "Geliu kraujas", bet negaliu pasakyti,kad paliko man dideli ispudi si knyga. "Baltaja gelele" buvo labai idomu skaityti, nes iki to laiko neskaiciau knygu apie kinieciu kultura .
Maciau kazkas teiravosi knygu panasiu i "Tik su dukra" , kitos forumietes jau daug ka pavardino (as beje uzrasiau sau i skaitymo sarasa nemazai ka, tai didelis Jums dekui!).Is to ka skaiciau pati galiu pavardinti:
Adichie Kinrožės žiedas
Prange Paskutinis haremas
Hosseini Bėgantis paskui aitvarą ( gal nevisai i tema, bet manau tinka, veiksmas vyksta Afganistane, knyga apie 2 berniuku draugyste).
Dirie Dykumų gėlė
Souad Sudeginta gyva
Egbeme Už auksinių grotų
Bin Ladin Kita karalystės pusė
Glück, Doris, Knyga Priversta tylėti : modžahedo žmonos istorija
Kai kuriu knygu, kaip bebutu geda sakyti pavadinimu nebeatsimenu

Nemazai ka esu skaiciusi elektroniniame formate rusu kalba,jei ka nors domintu galeciau surasti manau.
Siuo metu laukiu bibliotekoje eiles kol galesiu perskaityti Prasske "Uzdrausta meile", Kabulo knygininka, Kalifo rumus ir Mano vaikai norejo gyventi. Jei turite dar kokiu pasiulymu ka butu galima perskaityti rasykite.
Is naujesniu knygu maciau isleistos Helle Amin "Susitike dykumoje", "Ali ir Nino" , Andrea Busfield "Gime seseliuose".