Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 69 tema

QUOTE(Rasma @ 2010 09 04, 10:47)
Turiu anglų kalba, skaičiau ir nepabaigiau..niekaip net neiškankinau blush2.gif  doh.gif Liko visai nedaug, bet pabaigos taip ir nežinau, kame ta intriga..matyt neprisikasiau iki tų 'Vinterių slaptųjų ketinimų', galbūt paskutiniuose puslapiuose slypėjo, kuriems mano dėmesio nebeužteko smile.gif
Tai buvo išvis pirmoji mano pažintis su Irvingu, tad vėliau nebeatsiverčiau ne tik nė vienos jo angliškos knygos, bet neskaičiau ir nė vienos lietuviškos blush2.gif Visiškai 'ne mano' knygos schmoll.gif Tad ir mano komentaras matyt nelabai objektyvus. Tiesiog man Irvingas 'per nuobodus' ir net visi jo seks-aprašymai padėties nepataiso rolleyes.gif

Ačiū. Artimiausiu metu tada tikrai apsieisiu.
Bandžiau anotacijoje įžvelgti, kad gal ši vėl bus nei šiokia nei tokia, bet Jie, sukčiai, taip prirašo, kad vis tiek knieti...
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 09 03, 21:25)
O gal visai gerai butu?  g.gif  Galetume pvz isteigti svetaineje skyreli "Daznai uzduodami klausimaí"  biggrin.gif Stabdo mane tik suvokimas, kad marakes ir Forget netektu malonumo kaskart asmeniskai atsakyti i siuos klausimus  lotuliukas.gif

Tai galima "DUK" skyrelį svetainėje sukurti, o marakeš ir Forget palikti prioritetą atsakyti klausiančioms įmentant nuorodą į svetainę cool.gif
Atsakyti
Dar gerai būtų įvesti rekomenduojamų skaityti knygų sąrašą. Pirmu numeriu siūlyčiau J. Erlicko Knygą. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 09 04, 14:16)
Dar gerai būtų įvesti rekomenduojamų skaityti knygų sąrašą. Pirmu numeriu siūlyčiau J. Erlicko Knygą. hihihi.gif

ir salia nurodyti jos zanra: ese, detektyvas, trileris...... ir pan.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 09 04, 14:35)
ir salia nurodyti jos zanra: ese, detektyvas, trileris...... ir pan.... bigsmile.gif
Be abejo. good.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2010 09 04, 13:20)
Tai galima "DUK" skyrelį svetainėje sukurti, o marakeš ir Forget palikti prioritetą atsakyti klausiančioms įmentant nuorodą į svetainę cool.gif

Tyčiokitės tyčiokitės cool.gif

Nusipirkau už už 7 lt D.Pelzer "Žmogus vardu Deivas", einu jūsų atsiliepimų ieškot.

Tiesa Pavičiaus gerbėjos centriniam knygyne "Vidinė vėjo pusė"- 5.70, o "Antrasis kūnas"- 12.80. Nors mannereikaijokiųknygų, bet neatsilaikiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 04 rugsėjo 2010 - 16:06
QUOTE(Forget @ 2010 09 04, 16:27)
Tyčiokitės tyčiokitės  cool.gif

Nusipirkau už už 7 lt D.Pelzer "Žmogus vardu dievas", einu jūsų atsiliepimų ieškot.

Dave'as Pelzer'is ( nuoroda apie autorių ) parašė knygą apie savo žiaurią vaikystę ir kiek žinau lietuviškai knyga vadinasi "Žmogus vardu Deivas" , o ne 'dievas' smile.gif: Nesityčioju schmoll.gif
Čia jis taip knygą pavadino kaip atsaką į tai, kad jo niekas vaiksytėje šeimoje nevadino vardu, o kreipdavosi į jį, mažą vaiką tiesiog kreipiniu 'it'..kalbėdavo kaip apie daiktą ir elgdavosi dar baisiau nei su daiktu..labai sukrečianti vaikiška patirtis: http://www.rasyk.lt/...iduma/2982.html
Skaičiau šią knygą..kraupu..ir kartu žavu, kad šis žmogus tapo tuo kuo yra..kad tapo puikiu tėvu, tapo puikiu mokytoju ir pagalbininku kenčiantiems tokius pačius pažeminimus šeimoje, ką teko iškęsti ir jam...jau nekalbant apie profesinius pasiekimus. Atsimenu po daug metų daug knygos detalių, labai įsimintina knyga..

Knygos: "A Child Called "IT""(Vaikas be vardo); The Lost Boy (Prarastas vaikas); A Man Named Dave (Žmogus, vardu Deivas)
Atsakyti
Oi kaip susigėdau blush2.gif raides sumaišiau doh.gif ir vis iš to skubėjimo, nors nėra kur. Ačiū už atsiliepimą.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 09 04, 16:27)
Tiesa Pavičiaus gerbėjos centriniam knygyne "Vidinė vėjo pusė"- 5.70, o "Antrasis kūnas"- 12.80. Nors mannereikaijokiųknygų, bet neatsilaikiau.
Mannereikiajokiųknygų, mannereikiajokiųknygų, mannereikiajokiųknygų, ne šitas jau turiu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 09 04, 16:55)
Dave'as Pelzer'is ( nuoroda apie autorių ) parašė knygą apie savo žiaurią vaikystę ir kiek žinau lietuviškai knyga vadinasi "Žmogus vardu Deivas" , o ne 'dievas' smile.gif:  Nesityčioju schmoll.gif
Čia jis taip knygą pavadino kaip atsaką į tai, kad jo niekas vaiksytėje šeimoje nevadino vardu, o kreipdavosi į jį, mažą vaiką tiesiog kreipiniu 'it'..kalbėdavo kaip apie daiktą ir elgdavosi dar baisiau nei su daiktu..labai sukrečianti vaikiška patirtis: http://www.rasyk.lt/...iduma/2982.html
Skaičiau šią knygą..kraupu..ir kartu žavu, kad šis žmogus tapo tuo kuo yra..kad tapo puikiu tėvu, tapo puikiu mokytoju ir pagalbininku kenčiantiems tokius pačius pažeminimus šeimoje, ką teko iškęsti ir jam...jau nekalbant apie profesinius pasiekimus. Atsimenu po daug metų daug knygos detalių, labai įsimintina knyga..

Knygos: "A Child Called "IT""(Vaikas be vardo); The Lost Boy (Prarastas vaikas); A Man Named Dave (Žmogus, vardu Deivas)

Man tai atvirksciai. Perskaiciau ir jau pamirsau. Skaiciau gan seniai. Taip, tuo metu skaitant sukrete, bet siuo metu man jokiu emociju si knyga nesukelia ir knygos detaliu neprisimenu.

Papildyta:
QUOTE(martux @ 2010 09 04, 11:45)
Ačiū. Artimiausiu metu tada tikrai apsieisiu.
Bandžiau anotacijoje įžvelgti, kad gal ši vėl bus nei šiokia nei tokia, bet Jie, sukčiai, taip prirašo, kad vis tiek knieti...

Eeeee, as kaip kokia nenormali jau isigijau sia knyga biggrin.gif Nors dar pernykstes naujienos neskaitytos biggrin.gif Na ka galiu pasakyti apie save, tikriausiai sergu Irvingu biggrin.gif Ir dar meslu, nes isigijau ir meslo 4 dali biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2010 09 04, 17:11)
Mannereikiajokiųknygų, mannereikiajokiųknygų, mannereikiajokiųknygų, ne šitas jau turiu  lotuliukas.gif .

Nai, nai, nai, o as siandien kartojau manreikiaknygu, manreikiaknygu biggrin.gif Gerai tie dovanu cekiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 09 04, 15:27)
Nusipirkau už už 7 lt D.Pelzer "Žmogus vardu Deivas", einu jūsų atsiliepimų ieškot.

Gal pirma reikia atsiliepimų paieškot, tada pirkt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 05, 11:10)
Gal pirma reikia atsiliepimų paieškot, tada pirkt? lotuliukas.gif

Nu, kad ne schmoll.gif Va Frajaus atsiliepimų kiek prisiskaičiau, bet pirkti neinu vistiek. Išsirenku knygą, kuri manau man patiks, o tada įdomu kaip buvo kitiems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 05 rugsėjo 2010 - 10:18