Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Žanė @ 2010 09 06, 14:36)
ačiū  blush2.gif

o kuriai nors tie mikriukai yra paskui pakarotinai žiedelių išleidę?  rolleyes.gif

Kai aš persodinau žydinčią,iškart ir nudžiuvo.Šaknys buvo papuve tuose kiminuose.Dabar jau pora lapelių išleido,laukiu žiedų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 09 06, 14:46)
Kai aš persodinau žydinčią,iškart ir nudžiuvo.Šaknys buvo papuve tuose kiminuose.Dabar jau pora lapelių išleido,laukiu žiedų smile.gif

mačiau kaip laisto tuos miniukus ermitaže cool.gif tokia cioca su milžinišku laistytuvu tik pyyyylt pyyyyylt kiekvienam po doooozę vandens, kiekis - didesnis tris kart už indelio dydį. viskas stovi apskendę. pakėliau, tai dar daaaug ištekėjo iš induko...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 09 06, 13:09)
sveikos, ateinu parodyt naujus pirkinius

wub.gif
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 09 06, 15:30)
gelsvai-bordo taškuota

wub.gif
Atsakyti
gelsvai-bordo taškuota  biggrin.gif

Pasaka wub.gif

Nu jau kokių Jūs čia gėlyčių turit wub.gif pas mus mieste tokio grožio nerasi nusipirkti unsure.gif nebent kitur važiuoti pirkti reikėtų unsure.gif
Atsakyti
sakes kokios grazios man tos taskuotos... wub.gif kaip kokios noreciau, bet nu niekaip nepavyksta aptikt.. ir i ermitaza lakstau vis, ir maximose prasinesu po geles, nu nematau as tu karvyciu.. super jusu geles 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Egis 11 - nuostabi paprika, Zane, man tai ypac miniukas wub.gif , sandrita - labai grazios spalvos 4u.gif
Atsakyti
gelsvai-bordo taškuota  biggrin.gif
user posted image

grazuole as irgi tokia uzvakar parsitempiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 09 06, 20:35)
  kaip kokios noreciau, bet nu niekaip nepavyksta aptikt.. ir i ermitaza lakstau vis, ir maximose prasinesu po geles, nu nematau as tu karvyciu..

tikrai būna mirksiukas.gif ir baltų,ir gelsvų,ir žalsvų... ne kartą mačiau ir čia į temą rašiau...,dabar retai dairausi,bet parašysiu jei reikalas yra biggrin.gif neseniai ir bigo maximoj kelios buvo,po 16 lt.
Atsakyti
egio ta grazuole paprika tai egzotika 4u.gif o jau tas taskuotas paleanopsis mmm,grazu!karvyte tai kaip mano,net nesupratau is pradziu,galvojau,oba,kaip cia mano gele atsirado... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2010 09 06, 23:39)
tikrai būna  mirksiukas.gif ir baltų,ir gelsvų,ir žalsvų... ne kartą mačiau ir čia į temą rašiau...,dabar retai dairausi,bet parašysiu jei reikalas yra  biggrin.gif neseniai ir bigo maximoj kelios buvo,po 16 lt.

aga, surasykit jei ka 4u.gif nu as kazkaip neuztaikau..kaip ten bebutu viso vilniaus neapleksi.. doh.gif buvau susidarius toki ispudi kad jei ir uzveza, tai ilgai jos ten neuzsistovi hihihi.gif
Atsakyti
Nereali paprika thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 09 07, 00:19)
aga, surasykit jei ka 4u.gif

pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti