Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Žanė @ 2010 09 06, 14:36)
ačiū  blush2.gif

o kuriai nors tie mikriukai yra paskui pakarotinai žiedelių išleidę?  rolleyes.gif

Maniškiai žydėjo ir naminiais žiedais ax.gif
Bet gal tik geriems metams po pirkimo praėjus..
Atsakyti
O mano miniukas leidžia kažkokį darinį visai nepanašų į šaknį, baisu iš anksto džiaugtis bet vistiek bigsmile.gif Nejaugi sugalvos mane pradžiugint ir parodyt savo spalvą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 09 06, 15:30)
gelsvai-bordo taškuota  biggrin.gif
user posted image

kaip as tokos noreciau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
giedruze, buvo maximoj aleksote, tik nepamenu is kurio tu miesto 17,99
Atsakyti
kada jus matet? jau reiks lekti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 08 rugsėjo 2010 - 07:24
labai daug mačiau miniukų Vilniuje ermitaže, gal kas jau ir rašėt, tad atsiprašau, kad pasikartosiu
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 09 08, 08:14)
giedruze, buvo maximoj aleksote, tik nepamenu is kurio tu miesto 17,99

nėra, ką tik buvau
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 09 08, 10:44)
nėra, ką tik buvau

ir as buvau neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 09 08, 08:01)
labai daug mačiau miniukų Vilniuje ermitaže, gal kas jau ir rašėt, tad atsiprašau, kad pasikartosiu

taip, aš ten savo baltą pirkau. buvo jūra baltų ir vos keletas rožinių su tonacijom, tačiau visi rožiniai buvo jau ne kondiciniai. bordo, kaip kažkas seniau buvo rašęs, nei kvapo nelikę...
Atsakyti
merginos, o nenorit parodyti kaip savo orches laikot? kaip "sukisat" visas ant palangiu??? norisi kazkokiu ideju, nes jau nebetelpa blush2.gif doh.gif parodykit kas kur laikot? gal stovuose? gal dar kazkaip?
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2010 09 08, 13:27)
merginos, o nenorit parodyti kaip savo orches laikot? kaip "sukisat" visas ant palangiu??? norisi kazkokiu ideju, nes jau nebetelpa  blush2.gif  doh.gif parodykit kas kur laikot? gal stovuose? gal dar kazkaip?

Aha tikrai bėda kai nebetelpa ant palangės, o dar kai pas mane tik viena palangė tinkama orchidėjoms tai visai sunku sutalpinti.
Kažkada rodžiau kaip aš jas tiesiog ant sienos pakabinau va taip:
user posted image

Dabar jau 5 vazonėliai kabo ir gėlytės kitokios įdėtos, nes šios šiuo metu nežydi.
Reiks gal naują foto kada padaryt ax.gif
Atsakyti
Sveiki brangieji,
rugsėjis beldžiasi į mūsų širdis, žvaigždėtos naktys pranašauja rudenį, o mes nepaliaujam stebėtis didžiausiais pasaulio stebuklais - žiedais....Kviečiame ir Jus visus pasidžiaugti drauge.
Paskutinį rugsėjo savaitgalį , t.y. 24-25-26 dienomis Vilniaus Pedagoginio universiteto Gamtos fakultete (Studentų g.39, Vilnius) vyks jau tapusi tradicine trečioji kambarinių augalų paroda "AUGALŲ LABIRINTAI".
Kasmet plečiasi dalyvių ratas, keičiasi eksponuojamų augalų asortimentas, kiekis, pristatymas...
Dygliuoti kaktusai ir išraiškingi kaudeksiniai augalai, švelnūs sukulentai ir intriguojantys vabzdžiaėdžiai, pasaulio istoriją menantys bonsai ir paslaptingieji gegužraibiniai augalai lauks lankytojų visas tris dienas nuo 10 val ryto iki 19 val vakare be pietų pertraukos.
Parodos metu bus galima pabendrauti su augintojais, gauti išsamias konsultacijas, susitikti su senais draugais ir pažįstamais ar susirasti naujų kolegų.
Parodos metu visuomenei prisistato Lietuvos orchidėjininkų draugija,
galima bus susipažinti su jos tikslais, darbais.
Penktadienį tradiciškai kviečiame vaikus.
Šeštadienį 14 val planuojama paskaita " Apie kvapus ir aromatus"
Be abejo, veiks ir kioskelis.

Įėjimas mokamas:
suaugusiems 5Lt,
vaikams, moksleiviams, pensininkams 2Lt.

Ateikite, atvažiuokite ne tik paklaidžioti AUGALŲ LABIRINTAIS, bet ir DALYVAUTI !
Pakvieskite savo giminaičius ir kaimynus, kolegas ir draugus, pažįstamus ir nepažįstamus.
Laukiame Jūsų visų!
user posted image

Norintiems paremti parodos organizavimą ar galintiems pašnekinti kokią organizaciją
(mokėjimo paskirtyje prašom nurodyti , kad pinigėliai skirti būtent Augalų labirintams 8-) )
iš anksto dėkojame
Gavėjas :- LIETUVOS ORCHIDĖJININKŲ DRAUGIJA
įm.kodas: 302504094
a/s LT39 7300 0101 2220 2767 Swedbank

parodos organizatorių kontaktai

http://forumas.augal...p...p?f=6&t=148
http://www.orchids.lt
augalulabirintai @ gmail.com
geliukai @ gmail.com
inga.mk @ gmail.com

p.s. Kas nori elektroninio varianto rašo laiškus į

augalulabirintai @ gmail.com su prierašu - prašau plakato :idea: