Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Raun'a @ 2010 09 08, 13:27)
merginos, o nenorit parodyti kaip savo orches laikot? kaip "sukisat" visas ant palangiu??? norisi kazkokiu ideju, nes jau nebetelpa  blush2.gif  doh.gif parodykit kas kur laikot? gal stovuose? gal dar kazkaip?

sutinku labai idomu butu pamatyt..gal kas turite geru minciu.. g.gif
Atsakyti
pas mane tai ant palangiu, kelios ant stalo, virtuvej ant spinteles ir laiptinej nisoje tokioje tris apgyvendinau smile.gif
vandute ant sienos kabo smile.gif jauciu tiko vieta, augina naujus lapus thumbup.gif
Atsakyti
as visas saviskes laikau virtuveje ant stalo.bet vakar kaip praskrido mano papuga kaip koks naikintuvas,tai trys sugule ant stalo doh.gif gerai,kad nors ant stalo,ne ant zemes blink.gif jauciu,reiks kazkaip jas kitaip perrikiuot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 08, 14:38)
as visas saviskes laikau virtuveje ant stalo.bet vakar kaip praskrido mano papuga kaip koks naikintuvas,tai trys sugule ant stalo  doh.gif gerai,kad nors ant stalo,ne ant zemes  blink.gif  jauciu,reiks kazkaip jas kitaip perrikiuot  bigsmile.gif

lotuliukas.gif uoi papuga ta lotuliukas.gif va man ir idomu nes man trugdo, roletus nuleisti g.gif ir mastau kaip cia issprendus ta problema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 08 rugsėjo 2010 - 14:15
o as pasikuiciau nete ir suradau gera sprendimo buda thumbup.gif tuoj pat ir padariau ji thumbup.gif
kadangi palange nedidele, standartas su balkonu salia, tai tilpdavo apie 6-8 vazoniukai, nedaugiau, o dabar gal;ima bus kokia 12-18 sukisti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
einu nufotkinsiu ir parodysiu 4u.gif
Atsakyti
laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi fotikas issikroves, nufotografavau su telefonu, kokybe nekokia, bet esme matosi blush2.gif
taigi nulekiau i maxima, dabar pintiems visokiems krepseliams 50% nuolaida, pasigriebiau tokius, kaina 12,99 su 50% nuolaida iseina 6,50lt
user posted image
tada itiesiau celofana, priberiau akmenuku ir sukisau vazoniukus, visos palanges vazoniukai tilpo i 1 krepseli, t.y 6 standartinio dydzio vazoniukai
user posted image
is arciau atrodo taip
user posted image
taigi, pamatavau kad ant tokios palanges telpa 3 tokie krepseliai, taigi aritmetika paprasta 6x3=18 vazoniuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 09 08, 11:39)
ir as buvau neradau verysad.gif

Žalia karvytė bordo taškeliais yra akropolio maximoje, ką tik grįžau, mačiau, tikrai yra. Iškart įėjus, prie vazonėlių.
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 09 08, 16:46)
Žalia karvytė bordo taškeliais yra akropolio maximoje, ką tik grįžau, mačiau, tikrai yra. Iškart įėjus, prie vazonėlių.

nenukainuota?
Atsakyti
ech, sudauskas reiskia nupirko. doh.gif greit isnesa sitas. vakar po piet maciau
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 09 08, 14:57)
nenukainuota?

Ne. Atrodo 24lt kainavo. Būtų buvus nukainuota pati gal būčiau pasiėmus. Dar viena įdomios spalvos orchė buvo prie nukainuotų. Bordo ar tai violetinės spalvos žiedas ir dar tamsesniais taškeliais išmargintas visas visas žiedas, vos 5lt kainavo, bet kažkaip ši spalva jau manęs nebedomina.
Atsakyti
gal kur uzmatet toki daikciuka...man jis super praverstu (ytariu kad netik man ax.gif )
internete tokiu prideta kad o oo oho.. kazi ar imanoma tokiu tik pirkt rast.. g.gif
user posted image
Papildyta:
tar toks super butu...
user posted image
Atsakyti