Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 08 11, 20:10)
Kiti baigia vidurines tokių metų  mirksiukas.gif

Butent smile.gif ir tikrai nuo gyvenimo kartu niekas nepasikeicia smile.gif tai neturejo itakos nei mano mokslams-baigiau puikiausiais balais smile.gif o ir nemokamas mokslas universitete.. ir visa kita, ko kiti 30-meciai nesugeba sau suteikti pradedami gyvenima kartu rolleyes.gif

tikrai nereikia skubeti, bet ir nepagreitinsi... tinkama zmogu ne visiems lemta anksti sutikti 4u.gif

kaip mano pazistama sakydavo... oi kaip blogai, kad per anksti susitikom (16 metu)... pati jaunyste... o as visada atsakydavau-dziaukis, jei tai tikra meile-galesite ja dziaugtis ilgiau nei kiti wub.gif

bet...po 4 metu jie issiskyre... vadinasi nebuvo vienas kitiem TIE verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2011 08 11, 14:35)
jezus kokia jauna. as pirma kart tekejau 22m. po metu issiskyriau (pries tai kartu gyvenom metus, draugavom 3m.), tikrai per anksti buvo. dabar man 31m (kartu 4m. is ju 3m. gyvenam kartu).
na aisku, kiekvienam savo mirksiukas.gif
Papildyta:
jezus kur skuba lietuviai, gyvenu italijoje o cia niekas nesituokia be 25m. dauguma virs 30m. kai jau baigti mokslai, yra darbai, kai zinai ko nori is gyvenimo, o kai tau 21m. nemanau kad zinai..uz tai ir skyrybu italijoje maziau

o kaip manot, ko nori is gyvenimo 21 ir 30 metu? smile.gif to pacio gero darbo, tos pacios grazios seimos ateityje (tik ne visi buna subrende, tad nekalbekime uz kitus. nes kiti ir 35 metu nezino ko nori).

Skyrybu gal ir maziau, jie liberalesni... bet pagal statistika jie ivaikina daugiausiai vaiku, tad.... verysad.gif

Jums 31, ar kleckiuku turite? 4u.gif o del ko pirmaji karta skyretes jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
man 23, jam kiek daugiau, tuokiames uz 3sav smile.gif
Atsakyti
man 23 jam 26 beveik smile.gif draugaujam 6 metus, nes kai pasipirso man buvo 20m ir pasakiau kad tokia jauna netekesiu lotuliukas.gif visada buvau tikra kad netekesiu iki 25m smile.gif
Atsakyti
As istekejau budama 25 metu, mano vyrui buvo taip pat 25 m. ax.gif Iki vedybu draugavome 7 metus doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INirJAN @ 2011 08 09, 16:51)
na taip, cia musu neplanuotas zingsnis, ne mazameciu uzgaida, bet gyvenimas priverte... tiesiog susikloste taip smile.gif vidurine baigta buvo auksciausiais balais, universitetas valstybes finansuojama vieta, o ir darbas- toks kaip kiti 40-meciai nesugeba rasti, tad buna isimteliu matyt  4u.gif

ech, jaunatviškas maksimalizmas rolleyes.gif gražu ir ne kitaip thumbup.gif
Atsakyti
Mes tuokemes po 9 metu draugystes, is ju 4 gyvenom drauge wub.gif man 25, o vyreliui 30. Nors uz jo teketi jau norejau budama 18 lotuliukas.gif , manau niekas nebutu pasikeite... juk vistiek su tuo zmogumi esame seima, kaip ir jautemes gyvendami visus 4 metus drauge drinks_cheers.gif po vestuviu niekas nepasikeite wub.gif , todel manau jei jauti kad tai tavo zmogus...nera ko laukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdele1 @ 2011 08 22, 19:02)
Mes tuokemes po 9 metu draugystes, is ju 4 gyvenom drauge  wub.gif  man 25, o vyreliui 30. Nors uz jo teketi jau norejau budama 18  lotuliukas.gif , manau niekas nebutu pasikeite... juk vistiek su tuo zmogumi esame seima, kaip ir jautemes gyvendami visus 4 metus drauge drinks_cheers.gif po vestuviu niekas nepasikeite  wub.gif , todel manau jei jauti kad tai tavo zmogus...nera ko laukti  thumbup.gif

visiskai sutinku blush2.gif
Atsakyti
man 23, jam 26. vestuvių dieną buvo 5 metai 5 mėnesiai, kai esame kartu- iš jų virš 3 metų kartu gyvenam wub.gif Manau, amžius šeimos tvirtumui nėra rodiklis schmoll.gif
Atsakyti
Man 26, jam 31. Prieš vestuves draugavome pusketvirtų metų, iš kurių kokius 3 gyvenome kartu. O pažįstami tai turbūt apie 10 metų smile.gif
Atsakyti
Tuoksimės kitą vasarą. Man bus 29 būsimam vyrui 25 metai smile.gif bus lygiai 6 metai kaip draugaujame smile.gif
Atsakyti
Man 29m. vyrui 32m,kazkas minejo,kad TOKIO amziaus atsiranda rizika nesusilaukt vaiku,tad galiu nuramint:viena turim,antram per jauna,bet tikrai bus,gal net du biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 08 26, 14:53)
Man 29m. vyrui 32m,kazkas minejo,kad TOKIO amziaus atsiranda rizika nesusilaukt vaiku,tad galiu nuramint:viena turim,antram per jauna,bet tikrai bus,gal net du biggrin.gif

tame ir esme, kad VIENAU JAU TURIT wink.gif as kalbu kai nuo 30 pradeda palnuot pirmagimi g.gif
Atsakyti