QUOTE(Rasma @ 2010 08 24, 00:06)
Oi, man šią savaitę jau svyla išsirinkt ir nusipirkt, tai tų reportažų bus
Gali būti dėl porų, važiuosiu žiūrėsiu

Turiu patirties su visokiom krempudrom, galim sakyt matau beveik iš karto ko verta..pvz. pabandžiau šiandien "Logona", tai tikrai galiu pasakyt, gali 'sėsti' į poras kaip ir "Hauschka"
Aš pati nežinau ar man reikia to maskavimo, nes kažkokių didelių odos trūkumų neturiu..nebent kad kartais noriu ne taip matomų strazdanų

busi mano guru renkantis pudra
Taip, taip, del poru buvo ir hauschka apkalbeta

kazkodel turiu itarima, kad ir deluxe ses i poras

na, zodziu, lauksiu naujienu
Del maskavimo, tai gal pati padesiu apsispresti

as irgi turiu strazdaneliu+kuperozinius zandus, bet galiausiai nutariau, kad man pakaks sulyginti veido spalva (jei kalbame apie kasdiena), jei labai kliudys, lis lauk raudonis-galima zaliu maskuokliu prasieiti ir bus perfect

o del strazdaneliu, jei tik kartais tau toks noras uzeina, manau irgi neverta pirkti sunkios pudros, pakaktu tureti po ranka maskuokli, kai jau uzeina noras buti kaip stiklui, prasitapsnoji kur kokios strazdanytes ir eini sau grazi

manau maskavimo reikia pas ka jau labiau problemine oda, realiai pagalvojus. nereikia priemoniu krauti be reikalo
QUOTE(krepsyte @ 2010 08 24, 10:18)
Vakar ir aš pasidariau panašiai pienelį valiklį tik dar daugiau vandeninės fazės.

Įdomu, kaip valys makijažą?
Paskaiciau pradzia ir nesupratau, as gi gaminausi ~30ml., net pasimeciau, is kur tada sumazintas 5 k. variantas gaunasi daugiau nei mano pradinis
Tai jei gali, pasitepk dabar kokiu ryskesniu lupdaziu (as tokiu eksperimentus dariau) ir pabandyk ar valo
QUOTE(Chippie @ 2010 08 24, 11:32)
Mergaites ar Aroma Zone siuntinukus gaunant be jokiu problemu?? ir per kiek laiko ?
Lyg ir be trikdziu ateina

paskutinis ~5d. ejo