QUOTE(Babi* @ 2010 08 24, 11:03)
Aš visai pasimečiau, nebežinau ar man pudros, ar kremo su spalva, ar Hauschka bronzato reikia
O kokio efekto norite ir kur kaip žadate naudoti..kasdien, dieniniam makiažui, veido spalvai pagyvinti, pamaskuoti, įdegio efekto? Tai pagrindinis klausimas - pagal tai ir pasirenkama
QUOTE(Babi* @ 2010 08 24, 11:21)
Ar ši
pudra suteikia kažkokį blizgesį, nes prie naudojimo štai kas parašyta: Po to galima naudoti kompaktinę pudrą atspalvio paįvairinimui ar makiažo sutvirtinimui bei
blizgesio panaikinimui?
QUOTE(ernesin @ 2010 08 24, 11:47)
Kiek teko ją matyti ir liesti gyvai tai pasirodė tokia sunkiai riebi
QUOTE(Etama @ 2010 08 24, 11:55)
kazkodel turiu itarima, kad ir deluxe ses i poras

na, zodziu, lauksiu naujienu
Oi oi oi..apsaugok Viešpatie
Apie "Nvey Deluxe" kreminę pudrą dėžutėje:
Nuvažiavau ir išbandžiau su naujai nusipirktu TBS šepetėliu, tiesiai ant veido...ojoj oi

Be žodžių. Košių košė..kad užtept, tai visų pirma reik ištąsyt veidą (kas išvis nesveika ir nenormalu)..net nežinojau, kad pas mane veidas toks guminis

Paakiai iki smakro nutįso betepant

Konsistencija - grynai batų tepalo..maskuot maskuoja viską, nes jis man kaip statybinis tinkas..užtepus kleizojasi, mano šviesūs šviesutėliai veido plaukučiai net ėmė akivaizdžiai veltis (nežinojau, kad ir veidas toks plaukuotas

) Tik gerokai pasibasčius po parduotuves pamačiau, kad lyg ir susigėrė, susivienodino spalva..veidas lyg ir neblizga, bet palietus kur tepiau jaučiasi grynas riebalas
Mano akimis - ne ne ne ir dar kartą ne

Bent jau ne man, kuri nori lengvo efekto, su vos vos maskavimo ar net be jo. Nors sudėtis labai gera, bet tikrai už tokią kainą nepirksiu, nepirksiu net perpus pigiau
"Annemarie Borlind" dekoratyvinės kosmetikos "Biosaloje" neturi..tik mėginius su dviem krempudros pavyzdžiais, dviem lupų blizgių pavysdžiais ir toks 4-ų dalių mėginukas kainuoja 7.99 Lt. Galima nusipikrti pabandyti, o krempudra vėliau galim tik užsakyti ir atveš individualiai pagal užsakymą. Per daug man 'klapato'
Na, ryt bandysiu dar "Miessence" ir jei rasiu kur "Benecos" ir bus viskas...kol kas Nr. 1 kurią pirkčiau Nvey skystoji..