QUOTE(Rasma @ 2010 08 23, 23:08)
Jep..būtent

Ir aš nejuokauju..nes pvz. duombazių, kur kiekvienas ingridientas n pastraipų aprašomas aš neturiu nei kantrybės, nei laiko, nei noro skaityt..Nebent kažką noriu sužinot apie konkretų ingridientą, tada atskirai apie jį pasiskaitau..bet kai produkte jų 20 ir kiekvieno analiz4 skaityt - neaaaa
Mano atmintis vizualinė, aš viską fiksuoju ką pamatau

Ir su tais snukučiais daugmaž iškart aišku..juodus ir nelaimingus peržiūriu ir aišku kame problema
pasiziurejau ir as. smagus puslapiukas. tikrai labai praverstu, ypac naujai susiduriantiems, pirmoj zinutej. nors, aisku, reikia suprasti, visi tokie puslapiai turi subjektyvumo (autoriu). todel geriau iskart i kelis aki uzmesti. Coco-betaine cia kazkodel net su trim sypsenom

As jam duociau koki neutralu veiduka, nes jis diskutuotinas reikalas

pvz NFS jo neleidzia. BTMS irgi toks per vidury, sakyciau, o cia net su dviem nusiminusiais veidukais
QUOTE(Eve-line @ 2010 08 24, 05:59)
aciu

cia sitas muilas is sveiki produktai
tikrai laaabai putuoja, ziauriai patinka puta, kad sausintu odos nepastebejau. dar nusipirkau roziu...
viskas su juo gerai. tik kas ten per dazai?
del sausinimo, priklausys nuo odos. maniskes irgi stipriau prausiantys muilai nesausina, bet tikrai sausai ar vaiku odai nesiulyciau.