Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

QUOTE(lajswe @ 2013 02 03, 14:45)
Sveikos, gal žinote apytiksliai (intervalą), kokį atlyginimą gali gauti
-personalo vadybininkai personalo atrankos įmonėse ir
-kos atlyginimas galėtų būti Lietuviško kapitalo įmonėje iki 50 žmonių?smile.gif
Ačiū

Koks miestas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2013 02 04, 19:10)
Koks miestas 4u.gif

Vilnius domina smile.gif
Atsakyti
laba diena iskilo KLAUASIMELIS DEL ANTRAEILIU PAREIGU
pagal 1043 nutarima antraeilininkas turi pristatyti pazymas is visu imoniu kuriose jis dirba, o jeigu pas mane zmogus dirba pirmaeilese pareigose 8 val. o kitur 4 val. ar man reikia prasyti pazymos apie jo darbo laika antreilese pareigose????
mano manymu tai nereikia, juk jis pas mane pirmaeilese g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2013 02 22, 16:07)
laba diena iskilo KLAUASIMELIS DEL ANTRAEILIU PAREIGU
pagal 1043 nutarima antraeilininkas turi pristatyti pazymas is visu imoniu kuriose jis dirba, o jeigu pas mane zmogus dirba pirmaeilese pareigose 8 val. o kitur 4 val. ar man reikia prasyti pazymos apie jo darbo laika antreilese pareigose????
mano manymu tai nereikia, juk jis pas mane pirmaeilese  g.gif

Jums pazymos nereikia, jei butu antraeilese - reikėtu 4u.gif
Atsakyti
turiu dar klausimeli, kai zmogui suteikiamos papildomos atostogos uz istarnautus metus.
pvz.: zmogui priklausytu uz siuos metus 3 papildomos dienos, taciau jis siais metais yra isleistas atostogu administracijos leidimu 3 menesiams...ar suteikti jam veliau 3 dienas ar ne??? nes siaip raso, kad priklauso uz nepertraukiama darbo laika, o 3 nedirbti men gaunasi kaip ir nedarbo g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2013 02 28, 16:23)
turiu dar klausimeli, kai zmogui suteikiamos papildomos atostogos uz istarnautus metus.
pvz.: zmogui priklausytu uz siuos metus 3 papildomos dienos, taciau jis siais metais yra isleistas atostogu administracijos leidimu 3 menesiams...ar suteikti jam veliau 3 dienas ar ne??? nes siaip raso, kad priklauso uz nepertraukiama darbo laika, o 3 nedirbti men gaunasi kaip ir nedarbo  g.gif

Tada tie 3 menesiai neitraukiami i staza atostogoms gauti. Papldomas dienas suteiksite 3 men. veliau.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2013 03 01, 10:12)
Tada tie 3 menesiai neitraukiami i staza atostogoms gauti. Papldomas dienas suteiksite 3 men. veliau.

tai gaunasi painiava cia man, nes pas mus imoneje tokiu atveju yra daug, nemazai einama administracijai leidus
Atsakyti
Sveikos personalistes,
tikriausiai daugelis is jusu esate dalyvavusios kursuose ar seminaruose personalo vadybos ir atranku tema. Gal galetumete rekomenduoti tikrai naudingus kursus Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Ulinija @ 2013 03 02, 15:24)
Sveikos personalistes,
tikriausiai daugelis is jusu esate dalyvavusios kursuose ar seminaruose personalo vadybos ir atranku tema. Gal galetumete rekomenduoti tikrai naudingus kursus Vilniuje?

sveikos,

kadangi jau sekmingai startavo atostogu sezonas, noreciau pasiteirauti jusu, kokia tvarka praktikuojate del kasmetiniu atostogu suteikimo ävansu, t.y. kai atostogos uz darbo metus jau isnaudotos arba kai darbuotojas dar proporcingai nera igijes teises (neatidirbes) tam tikro dienu skaiciaus?
Atsakyti
Sveikos, busimos koleges,

Noriu prisijungti prie jusu gretu, kol kas tie norai ir lieka norais. Gal kuri is jusu galetu patarti, uzmesti aki i cv ar moyvacini bei siek tiek pakomentuoti? Aciu 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, personalo vadybininkės smile.gif
Turiu klausimą: darbuotojas nori išeiti tėvystės atostogų kol vaikui sukaks vienas mėnuo. Ar užtenka pažymos iš ligoninės ar būtinai reikalingas gimimo liūdijimas? Norint pranešt į Sodrą mačiau reikalauja vaiko asmens kodo, bet pažymoje jo nėra.. Gal pildant jis nėra svarbus, nebent kai metams imamos atostogos? Ačiū iš anksto už atsakymus ( esu pradedančioji personalo sferoje blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vėja30 @ 2013 09 02, 10:07)
Sveikos, personalo vadybininkės  smile.gif
Turiu klausimą: darbuotojas nori išeiti tėvystės atostogų kol vaikui sukaks vienas mėnuo. Ar užtenka pažymos iš ligoninės ar būtinai reikalingas gimimo liūdijimas? Norint pranešt į Sodrą mačiau reikalauja vaiko asmens kodo, bet pažymoje jo nėra.. Gal pildant jis nėra svarbus, nebent kai metams imamos atostogos? Ačiū iš anksto už atsakymus ( esu pradedančioji personalo sferoje  blush2.gif  )

Užtenka pažymos, asmens kodo gali nerašyti, tik gimimo datą 4u.gif
Atsakyti