aš taip rašau:
Į S A K Y M A S
DĖL XXXXXX IŠVYKIMO Į KOMANDIRUOTĘ
Šiauliai, 2013 m. gruodžio 19 d.
Nr. K24
1. S i u n č i u 2013 m. gruodžio 20 d. į tarnybinę komandiruotę į Vilnių.
1.1. Komandiruotės tikslas prekių nuvežimas pirkėjams.
. 1.2. Komandiruotės trukmė 1 (viena) diena.
2. P a v e d u apmokėti šias su komandiruote susijusias išlaidas:
2.1. Dienpinigių išlaidas pagal Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2003 01 28 nutarimą Nr. 99 patvirtintus normatyvus.
2.2. komandiruotės metu sunaudotų degalų įsigijimo išlaidas;
2.3. nakvynės išlaidas;
2.4. kitas išlaidas (su komandiruote susijusias ir patirtas jos metu).
Direktorė xxxxxx
Ačiū

Sveikos,
kreipiuosi į tas kurios dirba su STEKu. Vedžiau atostogas ir neteisingai įvedžiau atostogų pabaigos datą
Ar įmanoma atšaukti klaidą ir pataisyti iš naujo? Nes žmogus prašė 42 k.d. o aš įrašiau 21 k.d
O gal galiu iš karto rašyti antrą įsakymą dar 21 d. ?
kreipiuosi į tas kurios dirba su STEKu. Vedžiau atostogas ir neteisingai įvedžiau atostogų pabaigos datą

sveikutes, klausimelis. Jei pries darbinantis buvo praeita med. komisija, bet neisidarbinta, kaip dabar daryti su med. komisija darbinantis i kita darboviete? Praeitame darbe med. komisijai dave sveikatos patikrinimo lapa, i med. knygute nieko nerase.
Ar galima nuejus pas gydytoja paprasyti, kad irasytu, kad dirbti gali i knygute ir nemoketi vel is naujo poliklink. pinigu uz med. komisija?
Ar galima nuejus pas gydytoja paprasyti, kad irasytu, kad dirbti gali i knygute ir nemoketi vel is naujo poliklink. pinigu uz med. komisija?
ar palengvėjo darbus panaikinus DS registracijos žurnalus?
gal kokių gudrybių į DS įrašėt?

gal kokių gudrybių į DS įrašėt?
Aš tebevedu, tik nebepildau pakeitimų
O va DP atsisakiau, kaip ir leista

O va DP atsisakiau, kaip ir leista

As irgi neatsisakiau sutarciu. Toks pakeitimas pasijaus imonese kur didele zmoniu kaita. Darbo pazymejimu nedarysiu, nes cia bereikalingas darbas.
Sveikos, personalo vadybininkes!
Gal pasidalinsite info, kur lankote tobulinimosi kursus, susijusius su personalo valdymu? O gal yra kokie seminarai (ne pavieniai, o tokie, kur nuolat lankai ir tobuliniesi)?
Kursu temoje nieko naudingo neradau, tad i jus kreipiuosi
Galit ir i AZ man parasyt

Gal pasidalinsite info, kur lankote tobulinimosi kursus, susijusius su personalo valdymu? O gal yra kokie seminarai (ne pavieniai, o tokie, kur nuolat lankai ir tobuliniesi)?

QUOTE(*Salamandra* @ 2014 08 06, 08:41)
Sveikos, personalo vadybininkes!

Sakyčiau gal tai, jeigu kalbėti apie ne vienkartinį pasižvalgymą

http://www.pvpa.lt/p...o-programos.php
Sveikos, merginos, kaip buna su darbo ir iseiginem dienom, jei viena dirbi, viena laisva. Sekmadienis visada iseigine.Tai pvz ketvirtadieni dirbu, penktadieni-laisva, sestadieni dirbu, sekmadienis iseigine visiems, o kaip tada pirmadieni ar man reiketu i darba, ar kolegei? Va sito nesuprantu.
Jei sekmadienis visada išeiginė, jį išmeskite iš skaičiavimo. 6-ienį dirbote, vadinasi 1-ienis laisvas. Jei dirbote 5-ienį, tai 6-ienis laisvas ir 1-ienį dirbate

QUOTE(Pa2shka @ 2014 08 11, 09:00)
Jei sekmadienis visada išeiginė, jį išmeskite iš skaičiavimo. 6-ienį dirbote, vadinasi 1-ienis laisvas. Jei dirbote 5-ienį, tai 6-ienis laisvas ir 1-ienį dirbate 

Aciu, bet tada gaunasi visada tos pacios dienos dirbamos, tos pacios man iseigines? O jei dirbtume su kolege dvi dirbi, dvi laisva, tada keistusi dienos, neispultu visada man pirmad. dirbti, antrad- laisva.