Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

Čia jau jūsų susitarimo reikalas 4u.gif nes kaip suprantu čia ne pagal grafiką jūs taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pa2shka: 11 rugpjūčio 2014 - 14:17
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2014 08 06, 13:16)
Sakyčiau gal tai, jeigu kalbėti apie ne vienkartinį pasižvalgymą  mirksiukas.gif
http://www.pvpa.lt/p...o-programos.php

Dėkui, kaip tik to ir ieškojau smile.gif
Atsakyti
Personalistės, gal galit surašyti savo realius darbus, kuriais užsiimate įmonėse/įstaigose (ne pagal pareigybinius nuostatus)? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2015 04 02, 17:25)
Personalistės, gal galit surašyti savo realius darbus, kuriais užsiimate įmonėse/įstaigose (ne pagal pareigybinius nuostatus)?  Ačiū  4u.gif

Man irgi būtų labai įdomu, kadangi eisiu į pokalbius ir noriu sužinoti, kokias funkcijas realiai atlieka personalo srityje dirbančiosios. smile.gif
Atsakyti
Na aš vykdau personalo atranką, darbo pokalbiai, rekomendacijos, priėmimas, atleidimas, visi dokumentai susiję su darbuotojais - atostogos ir pan., einamieji personalo reikalai, dar darau statistiką įmonės viduje, susijusią su darbuotojų skaičiaus kitimu, pas mus dirba ir užsieniečių, tai ruošiu dokumentus, susijusius su jų įdarbinimu... Žodžiu, darbo krūvis ir specifika priklauso nuo įmonės dydžio ir nusistovėjusios tvarkos labiau negu nuo pareigybinių instrukcijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balsima @ 2015 04 18, 21:12)
Na aš vykdau personalo atranką, darbo pokalbiai, rekomendacijos, priėmimas, atleidimas, visi dokumentai susiję su darbuotojais - atostogos ir pan., einamieji personalo reikalai, dar darau statistiką įmonės viduje, susijusią su darbuotojų skaičiaus kitimu, pas mus dirba ir užsieniečių, tai ruošiu dokumentus, susijusius su jų įdarbinimu... Žodžiu, darbo krūvis ir specifika priklauso nuo įmonės dydžio ir nusistovėjusios tvarkos labiau negu nuo pareigybinių instrukcijų smile.gif

Ačiū 4u.gif Kiek jūsų įmonėje darbuotojų? Dažna darbutojų kaita?

Kas sunkiausia jūsų darbe? Ką tenka daryti "ne pagal pareigybę"?
Atsakyti
i mano darbo pobudi prie pries tai isvardintu pareigu ieina ir ataskaitos bei bedradarbiavimas su ivairiu miestu darbo birzomis, subsidijuojamu zmoniu idarbinimo dokumentai, ju paruosimas ir t.t. mano imoneje 700 zmoniu, musu personalisciu nemazai, tai kiekviena administruoja po apie 150 zmoniu,jei kolege atostogauja linksminiesi su 300-400 doh.gif
prie to pacio dar paminesiu, kad nelaimingu atsitikimu darbo vietoj dokumentu tvarkymas, kartais tenka vaziuoti pas darbuotojus i namus, tas pats ir su pravaikstom, gaudom prasizengelius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 18 balandžio 2015 - 21:13
QUOTE(slitka @ 2015 04 18, 22:12)
i mano darbo pobudi prie pries tai isvardintu  pareigu ieina ir  ataskaitos bei bedradarbiavimas su ivairiu miestu darbo birzomis, subsidijuojamu zmoniu idarbinimo dokumentai, ju paruosimas ir t.t. mano imoneje 700 zmoniu, musu personalisciu nemazai, tai kiekviena administruoja po apie 150  zmoniu,jei kolege atostogauja  linksminiesi su 300-400  doh.gif
prie to pacio dar paminesiu, kad nelaimingu  atsitikimu darbo vietoj dokumentu tvarkymas, kartais tenka vaziuoti pas darbuotojus i namus, tas pats ir su pravaikstom, gaudom prasizengelius biggrin.gif

Dažnai būna viršvalandžių?

Pas jus įmonėje personalistės atsakingos už darbų saugą?
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2015 04 18, 22:29)
Dažnai būna viršvalandžių?

Pas jus įmonėje personalistės atsakingos už darbų saugą?

oi uz virsvalandzius tikrai niekas nemoka,jei yra prioritetiniu darbu, tai sedi ir iki 20 val darbe, bet tikrai niekas nekontroliuoja,kada ateini ir kada iseini, svarbu, kad darbai butu padaryti.
turim imone, kuri administruoja del saugos, bet jei suzinom, kad darbuotojas susilauze koja, tai visus dokumentus, pasiaiskinimus ir pan renkame mes, tad jei zmogus "suluzes" guli namie , tad tenka ir i namus vaziuoti .
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 04 18, 22:37)
oi uz virsvalandzius tikrai niekas nemoka,jei yra prioritetiniu darbu, tai sedi ir iki 20 val darbe, bet tikrai niekas nekontroliuoja,kada ateini ir kada iseini, svarbu, kad darbai butu padaryti.
turim imone, kuri administruoja del saugos, bet jei suzinom, kad darbuotojas susilauze koja, tai visus dokumentus, pasiaiskinimus ir pan renkame mes, tad jei zmogus "suluzes" guli namie , tad tenka ir i namus vaziuoti .

O jei nėra prioritetinių darbų, galima į darbą ateiti vėliau ir išeiti anksčiau?

Priedų irgi negaunat? Net prieš Kalėdas?

Beje, pas darbuotojus į namus važiuojat savo transportu?
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2015 04 19, 09:19)
O jei nėra prioritetinių darbų, galima į darbą ateiti vėliau ir išeiti anksčiau?

Priedų irgi negaunat? Net prieš Kalėdas?

Beje, pas darbuotojus į namus važiuojat savo transportu?

na kokia valandele galim veliau ateiti ir anksciau iseiti, bet nepiknaudziaujam, priedu negaunam, bet kiekvienais metais keliamos algos, o per kaledas daromas balius, vaikams dovaneles, pas darbuotojus vaziuojame imones transportu, taciau ataskaitas i savo miesto DB vezame pacios.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 04 19, 09:44)
na kokia valandele galim veliau ateiti ir anksciau iseiti, bet nepiknaudziaujam, priedu negaunam, bet kiekvienais metais keliamos algos, o per kaledas daromas balius, vaikams dovaneles, pas darbuotojus vaziuojame imones transportu, taciau ataskaitas i savo miesto  DB  vezame pacios.

Jei ne paslaptis, koks atlyginimas? blush2.gif
Atsakyti