Įkraunama...
Įkraunama...

Agota, Agata

Mano pačios vardas Agata,tai patinka.
Bet ir Agotų pažįstu,kažkaip nesusireikšmina vardas, bet žmones pataisau visada jei ir mane Agota pavadina~

Atsakyti
Agata - lenkiškas, Agota - lietuviškas, čia man kaip su Marta/Morta 4u.gif
Atsakyti
Man Agota gražesnis. Nes Agata tai kaip Agata Kristi. Ir dar man Agota gražus,nes jis toks lietuviškas ir dar mano močiutės tai vardas,nors jai jis nepatinka. Man tai liuks vardas Agota smile.gif Pasirinksiu šį vardą birmavojimui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2010 08 23, 22:29)
agota skamba labai bobiškai, agata dar dar...

Na tikrai,kad ne bobiškai schmoll.gif
Atsakyti
Labai skambus senobinis varduks drinks_cheers.gif
Atsakyti
primena spektaklį "Amerika pirtyje", ten buvo Agotukas biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
As pavadinau savo dukryte Agota, nes man labai grazus tas vardas thumbup.gif
Ir kai laukiausi galvojau pavadinnti Andreja, Auguste arba Agota, bet kai gime jai tas vardas labiausiai tiko. Vadinam Agociuku, Agute, Agotele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zapukė @ 2011 04 11, 09:23)
Agata - lenkiškas, Agota - lietuviškas, čia man kaip su Marta/Morta 4u.gif

nesamone visiska. Prie ko Agata lenkiskas vardas? jei zmones pasidometu labiau tai zinotu kad vardas Agata (butent taip rasomas) yra Italijoj, Ispanijoj ir kitose europos salyse, tarp ju Ukraina ir Lenkija. Tiesiog Lenkijoj jis labai populiarus, bet tai nera lenkiskas vardas. Agata yra sventoji Sicilijos Agata tongue.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti
Aisku, kad Agota smile.gif nebent esat lenkai, tada Agata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2012 02 20, 13:04)
nesamone visiska. Prie ko Agata lenkiskas vardas? jei zmones pasidometu labiau tai zinotu kad vardas Agata (butent taip rasomas) yra Italijoj, Ispanijoj ir kitose europos salyse, tarp ju Ukraina ir Lenkija. Tiesiog Lenkijoj jis labai populiarus, bet tai nera lenkiskas vardas. Agata yra sventoji Sicilijos Agata  tongue.gif

Derėtų vengti lengva ranka dalintis tokiais epitetais, kaip "nesąmonė". Na, praleistas žodis "forma", bet juk ir taip aišku, kad norėta pasakyti ne "vardas", o "vardo forma". O visa kita - tiesa, kurią Jūs pati patvirtinote - to paties vardo formos įvairiose tautose gali skirtis. Todėl Lietuvoje išgirdus vardo formą Agata, pirma mintis kyla, kad tai lenkė, nes italių ar ispanių pas mus ne tiek jau daug. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2012 02 22, 11:37)
Derėtų vengti lengva ranka dalintis tokiais epitetais, kaip "nesąmonė". Na, praleistas žodis "forma", bet juk ir taip aišku, kad norėta pasakyti ne "vardas", o "vardo forma". O visa kita - tiesa, kurią Jūs pati patvirtinote - to paties vardo formos įvairiose tautose gali skirtis. Todėl Lietuvoje išgirdus vardo formą Agata, pirma mintis kyla, kad tai lenkė, nes italių ar ispanių pas mus ne tiek jau daug. biggrin.gif

norejau pasakyti kad su Lenkija Agatos vardo kilme neturi nieko bendro. tai nera lenkiskas vardas, vartojamas ir kitose salyse ir rasosi lygiai taip pat. Juokinga kai sako kad Agata lenkei. Atrodo toliau lenkijos zmones nieko nezino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Šamanė @ 2012 02 22, 09:46)
Aisku, kad Agota  smile.gif  nebent esat lenkai, tada Agata  smile.gif

lotuliukas.gif o jeigu cekai arba slovakai? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2012 02 22, 11:37)
Derėtų vengti lengva ranka dalintis tokiais epitetais, kaip "nesąmonė".

kodel? jeigu nesamone tai ir rasau kad nesamone biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajurekiuke @ 2011 11 10, 15:26)
As pavadinau savo dukryte Agota, nes man labai grazus tas vardas thumbup.gif
Ir kai laukiausi galvojau pavadinnti Andreja, Auguste arba Agota, bet kai gime jai tas vardas labiausiai tiko. Vadinam Agociuku, Agute, Agotele biggrin.gif

graziai pavadinot. Man grazu ir Agota ir Agata.
Atsakyti