Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jums patinka vyrai ir jei taip, kokio sudėjimo?

QUOTE(Rabi @ 2010 08 24, 13:23)
O man atvirkščiai!  biggrin.gif Platūs pečiai, prarytas dviratis, taip.

O platūs , t.y. prisikačialinę, man - klaikuva. Visi tie pripumpuoti bicepsai ir tricepsai... O broli. Man avarija.

Bėda ta, kad daugumą mūsiškių diedų nemoka kačialintis. Jie užsiciklina tik ant viršutinės kūno dalies gražinimo ir visai pamiršta apatinę. Po to vaikšto tokie neproporcingai prisipūtę rankas ir krūtinę surauktomis subinytėm ir plonom kojytėm, nes juk kur kas lengviau gulint štangą kilnoti ir krūtinės raumenis pūsti, nei pritūpimus su štanga daryti, kad būtų dailios kojos ir stangrus užpakaliukas lotuliukas.gif

Į temą... o man patinka gražiai užsisportavę vyrai, o jei dar ir smegenai pakankamai vingiuoti, tai iš viso thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 24 rugpjūčio 2010 - 11:34
QUOTE(laumupė @ 2010 08 24, 13:33)
Bėda ta, kad daugumą mūsiškių diedų nemoka kačialintis. Jie užsiciklina tik ant viršutinės kūno dalies gražinimo ir visai pamiršta apatinę. Po to vaikšto tokie neproporcingai prisipūtę rankas ir krūtinę surauktomis subinytėm ir plonom kojytėm

Mhm, klaikoka.
Bet man nepatinka ir prikačialintos šlaunys biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 08 24, 13:28)
Man tai labai juokingai atrodo  biggrin.gif nes jie dar dažniausiai ir eina atstatę "krūtis" į priekį.

Ir taip praskėtę rankas kaip besmegeniai - suprask, 'sparnai' trukdo
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 08 24, 12:37)
Mhm, klaikoka.
Bet man nepatinka ir prikačialintos šlaunys  biggrin.gif

Papildyta:
Ir taip praskėtę rankas kaip besmegeniai - suprask, 'sparnai'  trukdo

tada kojų suglaust negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 24, 13:38)
tada kojų suglaust negali  biggrin.gif

Na taip. Nelabai..
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 08 24, 13:37)
Mhm, klaikoka.
Bet man nepatinka ir prikačialintos šlaunys  biggrin.gif

Nu pradėsim čia dabar diedus mėsinėti lotuliukas.gif

Šiaip tai kas per daug visada yra negražu. Bet tvirtos vyriškos šlaunys ir kietas užpakaliukas netikiu, jog nei vienai moterai nepatiktų nail.gif
Atsakyti
tie apsiraumeniję visad mažiukai, ir juokinga, kai eina-eina išsiskėtę, apie rankas net nekalbu doh.gif ir plaukų mažai turi. nė vieno su akiniais nemačiau....
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 24, 13:45)
tie apsiraumeniję visad mažiukai, ir juokinga, kai eina-eina išsiskėtę, apie rankas net nekalbu doh.gif ir plaukų mažai turi. nė vieno su akiniais nemačiau....

Mažo ūgio diedams greičiau raumenis einasi užkačialinti, kadangi jų trumpesnės galūnės, todėl jie daro mažesnės amplitudės judesį su štanga ar hanteliu. Aukštiems reikia kur kas daugiau pastangų įdėti ir jėgų išeikvoti, kad pasiektų norimo rezultato.

Kartą teko stebėti fitneso varžybas... nu ant scenos jie visi toklie normalaus ūgio, įspūdingai atrodo, bet kai prieini arčiau, nugi mažulkos visi tiek vyrai, tiek moterys bigsmile.gif
O ir šiaip raumenuotas kūnas optiškai atrodo kur kas žemesnis, nei tokio pačio ūgio koks nors kūdena biggrin.gif
Atsakyti
Manau, vyras turi sportuoti tiek, kad būtų stangrus ir tvirtas kūnas, nu toks malonus apkabinimui biggrin.gif Nes kai nusikačialina iki tokio lygio, kad viskas pūpso ir styro, tai jau tikrai negražu. Ypatingai nemėgstu riestų, super apvalių ir pūpsančių užpakalių.
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 24, 13:54)
Nes kai nusikačialina iki tokio lygio, kad viskas pūpso ir styro, tai jau tikrai negražu.

Aš tai kai pamačiau Žydrūno Savicko vestuvines nuotraukas, jazau jazau... pagalvojau... ir iš kokios pusės prie jo strateginės viečikės ta žmona prieina... bo anas visas kaip koks balionas pripūstas lotuliukas.gif
Atsakyti
Auksti, sportiski wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 24, 12:54)
super apvalių ir pūpsančių užpakalių.

Va va, ir dar būna tokias pabrėžiančias kostiumines kelnes užsideda. Iš darbinės aplinkos vienas jaunuolis taip rengiasi ir nieko su juo negaliu šnekėt rimto, nes kai jis nusisuka matau tik jo riestą užpakalį.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 24, 14:03)
nieko su juo negaliu šnekėt rimto, nes kai jis nusisuka matau tik jo riestą užpakalį.

Nu jo... su užpakaliu rimtai nepasišnekėsi lotuliukas.gif
Atsakyti