Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau...

QUOTE(nerina @ 2010 08 27, 14:47)
Rowan best neziurejot? Mes pakalimam pasiaustom lentelem ir fasadinem lentelem is ju pirkom, bet ne baltos spalvos.

situos ir mes pirkom paklimam (urmo bazej yra, patariu nusinesti pakalimo lentutes pavyzdi toki koki kalsit, ten padazys ir galesit paziureti kaip atrodo), dazyve, t.y matosi medzio tekstura
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 31, 18:17)
man irgi reiktų žinot  4u.gif

o aš labai nuliūdus dėl stogo dangos kainos  cray.gif  cry.gif
šiandien atsiuntė Progress.. - 27T Lt!!!  mega_shok.gif  vien tik pati čerpė  blink.gif  o kur dar darbas, šiltinimas, plėvelės, medis ir t.t.... skambinsiu tam skaičiuotojui, tikiuosi, kad suklydo, nes po lentele parašyta, kad 440m2, o pas mus projekte rašo, kad 310  g.gif  nebent jie kažkaip kitaip skaičiuoja...
tai jau pradedu dairytis skardos  unsure.gif  sakė, kažkokia labai gera su plastizoliu mastau.gif

Nu nemazas tas Jusu stogas, dar gal but daug cerpiu pjaustosi, todel ir kvadratu padaugeja,aisku ne ant 130 tikrai, pas mus ir daug issipjaustys. Bet nusiteikit, kad i stoga teks suinvestuoti schmoll.gif
Atsakyti
Oi ką tik grįžau, nudažiau lenteles, kurios dėsis po lietloviais ir vėjalentėm... Dažiau ir galvojau kodėl medinės, kodėl ne skardinės, kodėl baltos, o ne kitokios biggrin.gif Ir nusprendžiau, kad visdėlto pasirinkau teisingai smile.gif Pas mus bus terasa po bendru stogu, o langai iš miegamo ir vonios į terasą, tai balta spalva tinkamiausia norint neužtamsint patalpų (na bet ir taip šešėlis bus, bent jau vasarą). be to profiliuota skarda virš terasos kaži ar gražiai atrodytų, nors šlaito kraštai man gražiai atrodo.
Giintariuke atleisk, bedažydama prisiminiau apie mūsų susitarimą... Gėda... baigiu perdegt sad.gif
Atsakyti
Buvau šiandien nuvažiavus į sklypą pasižiūrėti ar kas nors vyksta dėl pamatų. Radau atvežtus karkasus ir vamzdžius poliams. Žada, kad jau rytoj pradės daryti polius. Pažiūrėsim... g.gif
Pasidalinkit info, kur pirkote statybos darbų žurnalą. Radau tik vieną firmą, Juozapavičiaus prospekte. Žurnalo kaina - 35 lt. Čia normali kaina? O žurnalas- vyšninės/bordinės spalvos?
Ir dar - gal žinot kokį žmogų, kuris dirba su kaminais ir nebrangininkas? Darbo tai nedaug - gal kokiai dienai. Patys pasidarytume, jei laiko turėtume, bet jau nebespėjam visko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 08 31, 22:03)
Oi ką tik grįžau, nudažiau lenteles, kurios dėsis po lietloviais ir vėjalentėm... Dažiau ir galvojau kodėl medinės, kodėl ne skardinės, kodėl baltos, o ne kitokios biggrin.gif Ir nusprendžiau, kad visdėlto pasirinkau teisingai smile.gif Pas mus bus terasa po bendru stogu, o langai iš miegamo ir vonios į terasą, tai balta spalva tinkamiausia norint neužtamsint patalpų (na bet ir taip šešėlis bus, bent jau vasarą). be to profiliuota skarda virš terasos kaži ar gražiai atrodytų, nors šlaito kraštai man gražiai atrodo.
Giintariuke atleisk, bedažydama prisiminiau apie mūsų susitarimą... Gėda... baigiu perdegt sad.gif

Nieko tokio, kita diena susitiksim, as siandien su elektriku ilgai uztrukau, skaiciavom elektros ivedimo islaidas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 31, 22:16)
Buvau šiandien nuvažiavus į sklypą pasižiūrėti ar kas nors vyksta dėl pamatų. Radau atvežtus karkasus ir vamzdžius poliams. Žada, kad jau rytoj pradės daryti polius. Pažiūrėsim...  g.gif
Pasidalinkit info, kur pirkote statybos darbų žurnalą. Radau tik vieną firmą, Juozapavičiaus prospekte. Žurnalo kaina - 35 lt. Čia normali kaina? O žurnalas- vyšninės/bordinės spalvos?
Ir dar - gal žinot kokį žmogų, kuris dirba su kaminais ir nebrangininkas? Darbo tai nedaug - gal kokiai dienai. Patys pasidarytume, jei laiko turėtume, bet jau nebespėjam visko... unsure.gif

Statybu zurnalas tiek ir kainuoja, as pernai pirkau mokejau irgi 35 lt.
Atsakyti
O tai netinka atsispauzdintas iš interneto?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 31, 22:16)

As irgi ten pirkau, kitur kiek ieskojau buvo brangiau...Maniskis melynas:)
Atsakyti
Maniskis irgi melynas,o pirkau technikos knygyne centre.
Gal kas pasidalintumet elektriku kontaktais? Turiu vienus kur Janudi rekomendavo,bet butu gerai dar nors kelis gauti palyginimui samatu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 31, 18:17)
man irgi reiktų žinot  4u.gif

o aš labai nuliūdus dėl stogo dangos kainos  cray.gif  cry.gif
šiandien atsiuntė Progress.. - 27T Lt!!!  mega_shok.gif  vien tik pati čerpė  blink.gif  o kur dar darbas, šiltinimas, plėvelės, medis ir t.t.... skambinsiu tam skaičiuotojui, tikiuosi, kad suklydo, nes po lentele parašyta, kad 440m2, o pas mus projekte rašo, kad 310  g.gif  nebent jie kažkaip kitaip skaičiuoja...
tai jau pradedu dairytis skardos  unsure.gif  sakė, kažkokia labai gera su plastizoliu mastau.gif

na stogo pas jus nemažai, tai ir suma atitinkama, tik paskaičiavo tai kažkaip tikrai daugokai g.gif mes jiems gražinam apie 30kv, t.y. ~200vnt čerpių, nes priskaičiuota irgi per daug, gerai tik tiek, kad jie patys skaičiuoja, jie patys ir neša atsakomybę už tuos skaičius, todėl jie nesipriešina, ir priima likusią dangą atgal...o gera skarda, jei tikrai toks plotas pigiau nesigaus...kad stogas žiauriai brangi namo dalis aš jau įsitikinau doh.gif tik ačiū dievui jis pas mus jau uždengtas thumbup.gif liko tik viršutinį kraigą pabaigt, pabaigtų jau dabar, bet trūksta laikiklių, kurie jau keliauja į lt, tikiuosi pirmadienį pabaigs galutinai stogą...gražiai atrodo, negaila net ir tų pinigų cool.gif o toliau komunikacijos su pridavimais, jau turime paskaičiavimų, beliko tech. sąlygas išsiimti, ir pradėti kasti smile.gif
Papildyta:
o apie statybų žurnalą nežinau nieko, pildo tech priežiūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 09 01, 08:51)
na stogo pas jus nemažai, tai ir suma atitinkama, tik paskaičiavo tai kažkaip tikrai daugokai  g.gif mes jiems gražinam apie 30kv, t.y. ~200vnt čerpių, nes priskaičiuota irgi per daug, gerai tik tiek, kad jie patys skaičiuoja, jie patys ir neša atsakomybę už tuos skaičius, todėl jie nesipriešina, ir priima likusią dangą atgal...o gera skarda, jei tikrai toks plotas pigiau nesigaus...kad stogas žiauriai brangi namo dalis aš jau įsitikinau  doh.gif

pasirodo jie tikrai negerai suskaičiavo. Prie stogo išklotinės pridėjo dar 40proc nuolydį, nors ten jau buvo pridėtas, dėl to ir gavosi toks grandiozinis stogas doh.gif o man net negera pasidarė tokią kainą pamačius lotuliukas.gif ypač kai pradžia nestuke.gif , tai išvis viską į širdį imu doh.gif

Domogintare, jūs jau užsisakėt stogą?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 31, 21:16)
Buvau šiandien nuvažiavus į sklypą pasižiūrėti ar kas nors vyksta dėl pamatų. Radau atvežtus karkasus ir vamzdžius poliams. Žada, kad jau rytoj pradės daryti polius. Pažiūrėsim...  g.gif

pirkau PĮ "Buhalteris", J.Gruodžio gatvėj atrodo, mokėjau tiek pat mirksiukas.gif

Į albumą įkeliu nuotraukas, kaip apdaila kyla, taip pat kaip paruošėm angokraščius langų statymui. Langistai pagyrė, kad pavyzdinė statyba, tai pasigirt noriu, nes patys su MB darėm blush2.gif Beje, langus užsakėm Faugoj, lauko duris išsirinkom Totum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naughty Lady: 01 rugsėjo 2010 - 11:23
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 09 01, 12:19)
pirkau PĮ "Buhalteris", J.Gruodžio gatvėj atrodo, mokėjau tiek pat mirksiukas.gif

Į albumą įkeliu nuotraukas, kaip apdaila kyla, taip pat kaip paruošėm angokraščius langų statymui. Langistai pagyrė, kad pavyzdinė statyba, tai pasigirt noriu, nes patys su MB darėm blush2.gif Beje, langus užsakėm Faugoj, lauko duris išsirinkom Totum.

Labai grazios apdailines plytos thumbup.gif , langu angokrascius mes taip pat darem patys su ekstrudiniu polistirolu, kaip ir pas jus. Langus buvom uzsisake Faugoj, tai matau tokie patys reikalavimai langu angom.
Atsakyti