Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau...

Labas merginos smile.gif gal kas turite savo nuosavus pastolius, gal išnuomoti galėtumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 31, 07:25)
keista,  g.gif  čia googlo nemokama programa, kaip picasa ir kitos jų gamybos programos.

tai gal neturi administratoriaus teisių savo kompiuteryje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 08 31, 08:27)
Labas merginos  smile.gif  gal kas turite savo nuosavus pastolius, gal išnuomoti galėtumėt?  4u.gif

Sveiki, kaip jusu stogas, ar jau uzdengtas, ar neleidzia vandens, gal galit i albuma ikelti nuotrauku.
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 08 31, 10:04)
Sveiki, kaip jusu stogas, ar jau uzdengtas, ar neleidzia vandens, gal galit i albuma ikelti nuotrauku.

Mūsų stogas pernai rudenį uždengtas classic pural skarda ir apšiltintas gamo termovata ar termoputa visaip ją pavadina, liuks šiaip kol kas nieko nepraleidžia, ir šilta tikrai. Įmesiu nuotraukų, būtent stogo, nes kaip supratau Jus stogo šiltinimas domina, nors mes ir visą namą ta pačia puta šį rugpjūtį šiltinom, bus matyt žiemą ar pasiteisino.
Atsakyti
Sveikos,
seniai rašiau, net nespėju paskaityti, kiek prirašot. smile.gif
Mane jau nervas ima. Ta firma [SIZE=1](Polista)[/SIZE, kuri daro pamatus, tai uch gun_bandana.gif Vėluoja jau visas mėnuo. Iš pradžių sakė, kad strigo viename objekte, paskui, kad pabaiginėja kitą. Šiandien turi atvažiuoti sukalinėti polius, jokio skambučio nesulaukėm. MB vakar skambino, klausia ar atvažiuojat. Sako, būsim ryte, 9 val. OK. Šiandien - nesulaukiam skambučio, nors jau 9 val, vėl skambinam, sako vėluosim, būsim apie 12 val. Jau po 12 val. - tyluma ramuma iš firmos pusės. Jokio skambučio. bash.gif
Nežinau ar čia mes su jais bendros kalbos nerandam, ar čia jų toks bendravimo stilius. Ar čia jiems visai nekrizė, ir pinigai (12 000 lt.) nereikalingi g.gif
Gaila, kad iš forumo per vėlai sužinojom apie kitas firmas. Jau geriau būtume su Projektama pasirašę sutartį, būtume praradę porą štukių, bet užtat jau būtų baiginėję mūryti I aukštą. O dabar nežinau ar spėsim iki žiemos stogą uždengti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 08 31, 11:05)
Mūsų stogas pernai rudenį uždengtas classic pural skarda ir apšiltintas gamo termovata ar termoputa visaip ją pavadina, liuks šiaip kol kas nieko nepraleidžia, ir šilta tikrai. Įmesiu nuotraukų, būtent stogo, nes kaip supratau Jus stogo šiltinimas domina, nors mes ir visą namą ta pačia puta šį rugpjūtį šiltinom, bus matyt žiemą ar pasiteisino.

Mane domina garazo stogas, kur bus terasa , nes pas mus panasus yra.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 31, 11:26)
Gaila, kad iš forumo per vėlai sužinojom apie kitas firmas. Jau geriau būtume su Projektama pasirašę sutartį, būtume praradę porą štukių, bet užtat  jau būtų baiginėję mūryti I aukštą. O dabar nežinau ar spėsim iki žiemos stogą uždengti  verysad.gif

nu jo su tom baimem tai yra tikra beda... as kaip pagalvoju jei nelemtas vienas pagaliukas ir lietus... dabar jau turbut stogo vainika pinciau...
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 31, 12:26)
Sveikos,
Mane jau nervas ima. Ta firma [SIZE=1](Polista)[/SIZE, kuri daro pamatus, tai uch gun_bandana.gif Vėluoja jau visas mėnuo. Iš pradžių sakė, kad strigo viename objekte, paskui, kad pabaiginėja kitą. Šiandien turi atvažiuoti sukalinėti polius, jokio skambučio nesulaukėm. MB vakar skambino, klausia ar atvažiuojat. Sako, būsim ryte, 9 val. OK. Šiandien -  nesulaukiam skambučio, nors jau 9 val, vėl skambinam, sako vėluosim, būsim apie 12 val. Jau po 12 val.  - tyluma ramuma iš firmos pusės. Jokio skambučio.  bash.gif
Nežinau ar čia mes su jais bendros kalbos nerandam, ar čia jų toks bendravimo stilius. Ar čia jiems visai nekrizė, ir pinigai (12 000 lt.) nereikalingi  g.gif
Gaila, kad iš forumo per vėlai sužinojom apie kitas firmas. Jau geriau būtume su Projektama pasirašę sutartį, būtume praradę porą štukių, bet užtat  jau būtų baiginėję mūryti I aukštą. O dabar nežinau ar spėsim iki žiemos stogą uždengti  verysad.gif

Uzjauciu. Tokie dalykai mane irgi ziauriai siutina...O kokie terminai pas jus sutartyje, jei veluos, tai lyg kiek pamenu, pas juos sutartyje numatyta delspinigiai uz velavima...

O Projektana labai irgi nesizavekit...kiek man teko laiskais ir tel bendraut nepadare jokio ispudzio...vien tik samata skaiciavo belenkiek laiko, o finale atsiunte is viso net nepagal musu projekta parengta...
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 31, 11:26)
Sveikos,
Mane jau nervas ima. Ta firma [SIZE=1](Polista)[/SIZE, kuri daro pamatus, tai uch gun_bandana.gif Vėluoja jau visas mėnuo. Iš pradžių sakė, kad strigo viename objekte, paskui, kad pabaiginėja kitą. Šiandien turi atvažiuoti sukalinėti polius, jokio skambučio nesulaukėm. MB vakar skambino, klausia ar atvažiuojat. Sako, būsim ryte, 9 val. OK. Šiandien -  nesulaukiam skambučio, nors jau 9 val, vėl skambinam, sako vėluosim, būsim apie 12 val. Jau po 12 val.  - tyluma ramuma iš firmos pusės. Jokio skambučio.  bash.gif
Nežinau ar čia mes su jais bendros kalbos nerandam, ar čia jų toks bendravimo stilius. Ar čia jiems visai nekrizė, ir pinigai (12 000 lt.) nereikalingi  g.gif

nu del projktanos tai labai neliudekit, dare jie mums pamatus, bet tiek nugrybavo.. doh.gif tikrai niekam nerekomenduociau.. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos! Gal kas domejotes sienu siltinimui Paroc vatos kainom?Kur geriausia kaina gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 08 31, 16:35)
sveikos! Gal kas domejotes sienu siltinimui Paroc vatos kainom?Kur geriausia kaina gauti?  g.gif

man irgi reiktų žinot 4u.gif

o aš labai nuliūdus dėl stogo dangos kainos cray.gif cry.gif
šiandien atsiuntė Progress.. - 27T Lt!!! mega_shok.gif vien tik pati čerpė blink.gif o kur dar darbas, šiltinimas, plėvelės, medis ir t.t.... skambinsiu tam skaičiuotojui, tikiuosi, kad suklydo, nes po lentele parašyta, kad 440m2, o pas mus projekte rašo, kad 310 g.gif nebent jie kažkaip kitaip skaičiuoja...
tai jau pradedu dairytis skardos unsure.gif sakė, kažkokia labai gera su plastizoliu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 08 31, 12:42)
Mane domina garazo stogas, kur bus terasa , nes pas mus panasus yra.

Oi tiesa visai užmiršau... mes ant blokų prilydėm midą, paskui polistirolą guldėm (ntąjį kartą doh.gif ), paskui plėvelę tiesėm iš dviejų gabalų, paskui armatūros tinklus ir betonavom pirkom iš Marvelės, betonas nepraleidžiantis drėgmes, su priedais, baseinams tipo betonuoti skirtas..nieko negaliu pasakyti apie kokybę, dar tik kelios dienos padaryta, bus matyt parašysiu kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti