Įkraunama...
Įkraunama...

BRIO

As kuo daugiau ziuriu,ciupineu, pavezinu biggrin.gif Tai baigiu isimyleti i Brio GO biggrin.gif
Pradzioi nepatiko man jie kazkaip,bet GO tikrai gerulis wub.gif labai noreciau isbandyti,bet jau vien jo gulimos dalies ilgis ir daiktu krepsys bigsmile.gif liuksinis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 29 lapkričio 2011 - 12:18
O koks ilgis? Platus? g.gif Pardaviau savo myleta slaloma ir liekam tik su zappu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sėdimoji dalis - 32x25 - 102 cm. pvz maniskei plocio tikrai uztektu, o ilgis tai paaasaka smile.gif
brio sing man nelabai patiko, toks kietokas, be amortizacijos, na o brio go visiskai priesingybe singui. mieste kalbinau mamyte, tai sake man jokio kito nereikia ir nekeisciau smile.gif
o vaziavimas koks fainas, dristu sakyti kad fainiau vaziuoja nebu bugaboo cameleon! rankenos koks patogumas! ir realiai gyvenime viskas fainiau atrodo negu nuotraukose.
antram vaikui imsiu brio go kaip pagrindini vezimeli o vasarai gal bee plus arba xt smile.gif
Papildyta:
gitulia, pirksi kazka kita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 29 lapkričio 2011 - 21:04
Jo, ilgis tikrai geeeras biggrin.gif
Nezinau ar pirksiu. Siuo momentu nelabai reikia, nes ainam i darziuka, vakarai tamsus. Istraukiam vezima karta per pora sav. Iki pavasario gal net ir nebereiks taip labai. Bet is idejos pardaviau su mintim, kad nusipirksiu nauja baby joggerio modeli, gaila tik , kad ji planuoja pardavimui pateikti vasario kovo menesiais rolleyes.gif Taigi, jei iki to laiko mums jo dar reikes ir nepersigalvosiu, tai imsim toki, o gal ir dar kitoki sugalvosim lotuliukas.gif
Atsakyti
kuri butent joggerio modeli? elita? tas gerulis. o kur pardavines pas mus?
o del brio tai manau neverta dbr 2300 uz sportinuka atiduot, kai vaikas didesnis, tuolab i darzeli vaiksto... vat svieziam leliui tai super tikrai! atradau as si vezimeli ir uzsinorejau 2 leliaus biggrin.gif
Atsakyti
Ne LT joggeriu nepardavineja, bet man tai nekelia bedos pirkt kur nors is toliau. Ziuriu i city mini GT modeli, man tas su keiciama kryptim nebeaktualus. O del brio tai taip, per brangus jau dideliam vaikui, nebent kur naudotas pasipainiotu, ko pas mus dar mazai tera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 29 lapkričio 2011 - 23:37
turejau galvoj city elite, jo sedyne nekeicia krypties, is atsiliepimu geresnis negu city mini. ir siaip maciau lenkiskuose tinklapiuose yra joggeriai.
o brio naudotas vienas buvo go modelis, iskart pardave smile.gif jau kaip suprantu yra medziotoju biggrin.gif idomumo delei buvau paskambinus pardavejai, sako jau rezervuotas,klausiau kokie minusai, sako nu gal medziaga galetu but storesne biggrin.gif bet vargu ar tai galetu buti minusas...
Atsakyti
GT modelis patobulintas ir istaisyti man kliuve minusai smile.gif Plius veza vaikus iki 29 kg, o pats sveria max 9 kg, taigi mums pats tas, didelio visureigio mums nebereikia, o ir i bagazine jie susilanksto superploksciai ir greitai biggrin.gif
Atsakyti
mūsų vežimukas buvo toks kaip nuotraukose pats pirmas (tamsiai rudas), sakau, kad buvo, nes pasiskambino pažįstami per pažįstamus ir išprašė, kad parduotume, nes jau išaugome lopšiuką ir autokėdutę... smile.gif liko mums sėdimukas, kol kas dar džiaugiamės, mažąjam ką tik metukai suėjo, puikiausiai lauke jame iškiega 2-3 val... smile.gif tarnauja jisai mums jau tris metus, turbūt ir dar kokius 2 tarnaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmutia @ 2012 01 06, 02:45)
mūsų vežimukas buvo toks kaip nuotraukose pats pirmas (tamsiai rudas), sakau, kad buvo, nes pasiskambino pažįstami per pažįstamus ir išprašė, kad parduotume, nes jau išaugome lopšiuką ir autokėdutę... smile.gif liko mums sėdimukas, kol kas dar džiaugiamės, mažąjam ką tik metukai suėjo, puikiausiai lauke jame iškiega 2-3 val... smile.gif tarnauja jisai mums jau tris metus, turbūt ir dar kokius 2 tarnaus smile.gif

tai naudojat dbr tik seidma dali su vaziuokle? kaip jum ten ta gulima padetis, ar netrukdoad nepilnai issitiesia? ir kaip buomelis, ar ne per aukstai po kaklu?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 29, 21:43)
Jo, ilgis tikrai geeeras  biggrin.gif
Nezinau ar pirksiu. Siuo momentu nelabai reikia, nes ainam i darziuka, vakarai tamsus. Istraukiam vezima karta per pora sav. Iki pavasario gal net ir nebereiks taip labai. Bet is idejos pardaviau su mintim, kad nusipirksiu nauja baby joggerio modeli, gaila tik , kad ji planuoja pardavimui pateikti vasario kovo menesiais  rolleyes.gif  Taigi, jei iki to laiko mums jo dar reikes ir nepersigalvosiu, tai imsim toki, o gal ir dar kitoki sugalvosim  lotuliukas.gif
jo tikras gerisss thumbup.gif
ypac bunant prie juros koki menesi,kad vaikas galetu jame miegoti pietu miego ,nereiktu namo eiti biggrin.gif

Mes siemet isbandem prie juros BRIO Sing
Na vezimas is 10balu, kokie 6-7
Privalumai,tai dydelis krepsys,kas kelione man l;abai svarbu, nemegstu ant peciu viska temptis
siaip gulima padetis nebloga,dydele thumbup.gif mano 2.5m vaikis miegodavo po 3valandas pajury
tik erzina jo tie ratai,kad toks platus atstumas, nekompaktiskas man jis .. toks be amortizacijos

Vat Brio GO butu pasaka, gal siemet ji isbandyti lotuliukas.gif
Atsakyti
man brio sing nepatinka. na nieko ypatingo. o senesniu metu medeliuose galiniai ratai kreivinasi, kaip trapecija pasidaro, maciau gyvai. GO tai man isvis toks kitoks, net nepasakyciau kad SING ir GO to pacio gamintojo biggrin.gif
Atsakyti