jo, tas rudas naujausias http://www.youtube.c...h?v=epSwHm_WZ_4
ot,kaip visom 
o man tas baltas remas grazus nors ka
nu siandien gyvai apziuresiu tas spalvytes

o man tas baltas remas grazus nors ka

nu siandien gyvai apziuresiu tas spalvytes

Nu apziurek gyvai ir mums parasysi. man kazkodel atrodo, kad baltas remas gyvai turetu pigiai atrodyti, o jei dar eksploatuojant kur nors pasiluptu tas dazas, tai visai ne kas
Bet gal as klystu, nes gyvai ju nemacius ne vieno

QUOTE(gitulia @ 2012 01 11, 08:54)
Nu apziurek gyvai ir mums parasysi. man kazkodel atrodo, kad baltas remas gyvai turetu pigiai atrodyti, o jei dar eksploatuojant kur nors pasiluptu tas dazas, tai visai ne kas
Bet gal as klystu, nes gyvai ju nemacius ne vieno 

vakar buvau Europoj Brio go parduotuvėj. mergaitė sakė, kad lyg ir nuo šiandien pradeda taikyti dideles nuolaidas šitiems vežimams, jei neklystu, iki 40%. jei kam aktualu - pasidomėkite
(man nepatiko spalvos,niūrokos)

na mums vezimuka rinktis dar anksti, bet isimylejau GO mamytes o kaip jums ar patogus sportinuko nugareles valdymas dirzais? niekada tokio neturejom tai kazkaip man atrodo sunku abi puses lygiai nustatyti

QUOTE(tindiriuška @ 2012 01 11, 09:10)
vakar buvau Europoj Brio go parduotuvėj. mergaitė sakė, kad lyg ir nuo šiandien pradeda taikyti dideles nuolaidas šitiems vežimams, jei neklystu, iki 40%. jei kam aktualu - pasidomėkite
(man nepatiko spalvos,niūrokos)

yra ir graziu spalvu

QUOTE(tuticiukas @ 2012 01 11, 09:11)
na mums vezimuka rinktis dar anksti, bet isimylejau GO mamytes o kaip jums ar patogus sportinuko nugareles valdymas dirzais? niekada tokio neturejom tai kazkaip man atrodo sunku abi puses lygiai nustatyti 

man dirzais patogiau

ten tikrai nesunku dirzus reguliuot, pakeli nugaryte, ir yra toks apvalus dalykelis kur sueina dvi tos virvutes, i sonus trauki ir viskas, o nuleist isvis paprasta, paspaudi ta apvalu ir viskas.
del svorio sutinku, kad maziau sveria, apgalvotas vezimas tikrai, o del spalvu, tai nzn ko ten noret? rysus kislotiniai man nepatinka, noris kazko tokio elegantisko, kad deretu prie manes, o ne prie vaiko zaislu
o ir nauddojantis vezimu svarbiau vezimas pats, o ne spalva, nors brio galima labai graiai papuosti priedais, vokeli rysku, ciuzinuka...
labai grazus geltonas, raudonas... spalva galima bet kokia uzsakyt, o ten parduotuvej niurios stovi spalvos, kaip lietuviams..
NUORODA I GELTONA

del svorio sutinku, kad maziau sveria, apgalvotas vezimas tikrai, o del spalvu, tai nzn ko ten noret? rysus kislotiniai man nepatinka, noris kazko tokio elegantisko, kad deretu prie manes, o ne prie vaiko zaislu

labai grazus geltonas, raudonas... spalva galima bet kokia uzsakyt, o ten parduotuvej niurios stovi spalvos, kaip lietuviams..

NUORODA I GELTONA

Agatka, na aš pamišus dėl baltos arba šviesios kakavinės spalvos
žinau, kad priežiūros daug reikalauja, žinau, kad greit tepasi. bet būtent prie manęs ir derintųsi tos šviesios spalvos
ryškios sintetinės man
(Jane daug tų klykiančių mačiau vakar - net akys pavargo)

ryškios sintetinės man

QUOTE(tindiriuška @ 2012 01 11, 13:10)
Agatka, na aš pamišus dėl baltos arba šviesios kakavinės spalvos
žinau, kad priežiūros daug reikalauja, žinau, kad greit tepasi. bet būtent prie manęs ir derintųsi tos šviesios spalvos
ryškios sintetinės man
(Jane daug tų klykiančių mačiau vakar - net akys pavargo)

ryškios sintetinės man

SMELIO SPALVOS
LOPSYS
O CIA KAIP REALIAI ATRODO
ARBA ANT BALTO REMO

man jei mergytei tai sita spalva tik su juodu remu superine, dar kazkaip ziurint reales foto atrodo kad go priekis labai platus
Nu tikrai yra ir graziu spalvu
Nebuvau tiek smarkiai i juos isigilinus. Man asmeniskai sportinukas visai neblogas, bet lopsys ju negrazus
Kazkoks pasmukes, pasiraukslejes ir siaip keistai labai kukliu formu. Gerai, kad tas lopsys labai trumpai naudojamas, nes visas grozis ir patogumas atsiskleidia man atrodo yra sportiniame variante