Įkraunama...
Įkraunama...

BRIO

QUOTE(Agatka @ 2012 01 06, 21:12)
man brio sing nepatinka. na nieko ypatingo. o senesniu metu medeliuose galiniai ratai kreivinasi, kaip trapecija pasidaro, maciau gyvai. GO tai man isvis toks kitoks, net nepasakyciau kad SING ir GO to pacio gamintojo biggrin.gif

drinks_cheers.gif
ir nauju ratai kreivinasi drinks_cheers.gif

noriu go arba spin ax.gif ,kuris geriau dydesniam vaikui g.gif
Atsakyti
spin mazuliukas isvis pasirode, ir estetiskai kazkaip nu man jis niekaip per niekur biggrin.gif na ir jis tik sportinukas veidu i lauka berods. GO i abi puses, gulima padetis virs metro
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2012 01 07, 01:23)
spin mazuliukas isvis pasirode, ir estetiskai kazkaip nu man jis niekaip per niekur biggrin.gif na ir jis tik sportinukas veidu i lauka berods. GO i abi puses, gulima padetis virs metro

spin foto atrodo nekaip,kai as ji pamaciau gyvai,o dar pastumdziau bigsmile.gif fantastika
ilgis jo berodz 1m thumbup.gif toks kompaktikas,man liuksinis rolleyes.gif

nusprendziau imti kazkuri, tik neapsisprendziu Go ar Spin ax.gif
vasarai gal sugalalvosiu dar bugaboo bee + lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
o koks amzius?
ir as parduotuvej ziurejau spin, tai man nu nelabai.. sveria jis kaip ir go, o funkciju maziau... jau geriau sketuka lengvesni tada kuris tures spin funkcijas bet bus lengvesnis
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2012 01 07, 11:37)
o koks amzius?
ir as parduotuvej ziurejau spin, tai man nu nelabai.. sveria jis kaip ir go, o funkciju maziau... jau geriau sketuka lengvesni tada kuris tures spin funkcijas bet bus lengvesnis

dydelis jau tas mano vaikas doh.gif geda kam sakyti,bet jis maziukas,o prie juros mes buname visa menesi, tai mum jis miega kiekviena diena po 3h, pajury bus pats tas rolleyes.gif nes nesinori sedeti namie tiek laiko
Praitais metais labai pasiteisino mum sing biggrin.gif aisku budavo,kad net ir vyresnelis pavargdavo prasydavosi i vezima,tai pavezindavom ir ji 4m doh.gif

mum iki pajurio eiti budavo gal koks 1km-1,5km
tai atgal jau vos vilkomes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 07 sausio 2012 - 13:22
reikia donkey biggrin.gif
Papildyta:
kazkada internete ziurejau brio go nuotraukas, ir radau su mergyte beveik 3 metuku, va kaip atrodo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 07 sausio 2012 - 16:52
tikriausiai auksta mergyte,mano mazesnis atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Kuris grazesnis?
nekaip neisirenku doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

mane labai traukia ta balta vaziuokle biggrin.gif
Atsakyti
O man tik juoda vaziuokle smile.gif Stilingiau, graziau man atrodo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 01 10, 18:44)
O man tik juoda vaziuokle smile.gif Stilingiau, graziau man atrodo.  g.gif

Aha man irgi juodas graziau mirksiukas.gif
Atsakyti
man graziausi irgi su juoda vaziukle, o spalvos vezimelio graziausiai juoda, ruda arba pilka. gal net labiau juoda arba pilka
Atsakyti
Man is GO labai graziai atrodo (bent jau foto, nes gyvai nemacius) rudas su rudu remu.
Atsakyti