Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(dzemute @ 2010 09 14, 15:22)
o cia mano virtuve

Labai grazu wub.gif Tik man dar noretusi ta nisa virs saldytuvo uzdaryti spintute, bet visumoje tai liux mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 09 14, 23:50)
Tada man reikia meistro kontaktų  ax.gif  nors virtuvės reiks dar negreit, bet jeigu moka padaryt tokį grožį  wub.gif  tai turėsiu jį minty  mirksiukas.gif

...ir man jei galima....ruošiuos kaip tik keist virtuvę....ačiū.. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal turite patarimu kaip isdelioti virtuve? Naudojausi nemazai programu, kad isivaizduoti vizualiai, bet vis nesiseka...
user posted image
Pagrindines problemos: kampe stovi pecius. Norejome viska isdelioti pagal isilgine siena, bet saldytuvo ir duju baliono nelabai norime laikyti prie peciaus.
Kur pavaizduota apatine siena, tai ten zadam daryti siena 1,50 aukscio, nes salia laukines durys, tai norisi siek tiek virtuve paslepti. O prie lango yra spyzinis radiatorius, tai net nezinau ar galima butu ir kaip ten montuoti kriaukle.. Gal turite kokiu pasiulymu..?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2010 09 14, 17:22)
o cia mano virtuve

Gražu. O kaip/kur apšvietimą darysit?
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2010 09 12, 15:06)
o virtuvini jau seniai dare?ar labai brangiai atsejo(aisku nezinau kokias medziagas naudojo)?Nes mes vis dar laukiam paskaiciavimo....aisku,nesitikiu kokybes uz maza kaina...Bet kazkodel manau kad pas juos gaminsimes,nes man bent jau ju pavyziniai darbai patiko  ax.gif

virtuvinį darė prieš metus ar pusantrų metų. Darė iš blizgios plokštės su švelnaus uždarymo funkcijomis, sufrezuotu stalviršiu, tai nepigiai išėjo, bet naudojasi ir nesiskundžia kokybe. Dėl paskaičiavimo - galit pasiderėt nuolaidų... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 09 14, 23:50)
bet užsakinėjot ne pačioj Vokėj? Tada man reikia meistro kontaktų  ax.gif  nors virtuvės reiks dar negreit, bet jeigu moka padaryt tokį grožį  wub.gif  tai turėsiu jį minty  mirksiukas.gif

QUOTE(gedrime @ 2010 09 15, 01:12)
Labai grazu  wub.gif  Tik man dar noretusi ta nisa virs saldytuvo uzdaryti spintute, bet visumoje tai liux mirksiukas.gif

ten bus imontuota mikrobange ir tos tustumos neliks

QUOTE(AGFA @ 2010 09 15, 07:55)
...ir man jei galima....ruošiuos kaip tik keist virtuvę....ačiū.. smile.gif

numeriuko viesai neskelbsiu, rasykit i AZ jei tikrai norit

QUOTE(Ramziukė @ 2010 09 15, 14:39)
Gražu. O kaip/kur apšvietimą darysit?

apsvietimas yra padarytas spinteliu apacioje, tik jos neijungtos nuotraukoj ax.gif
Atsakyti
Idedu ir as savo virtuve wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2010 09 15, 21:20)
Idedu ir as savo virtuve wub.gif

Grazu thumbup.gif

Turiu keleta klausimeliu, buciau dekinga jei galetumete pakomentuoti:
1. Kiek laiko jau naudojates savo nauja virtuve? Gal pastebejote kokiu minusu (na turiu galvoje praktiskuma, pvz. ka kitiem patartumet nedaryti ka pati padarete). Jei tokiu yra.... ax.gif
2. Ar patogu kaitlente kai salia auksta spinta (as pati zadu taip daryti, tai idomu kitu patirtis)
3. Kaip jums paciai orkaites aukstis: tiek estetine prasme tiek is praktiskos puses)
4. Kiek sukainavo jei ne paslaptis?
5. Kaip apdirbote siena tarp spinteliu (ar dar zadate ka padyti)
6. Kur numatyta siukslinei vieta?
7. Koks stalvirsis?

Sorry, daug klausimu blush2.gif

Beje, graziai suderinot spalvas... Tikrai graziai ziurisi
Atsakyti
Blond, na ir padirbėjai su vizualizacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 09 16, 08:53)
Blond, na ir padirbėjai su vizualizacija  thumbup.gif

jei teisingai as supratau jusu minti, tai cia reali virtuve, o ne jos vizualizacija g.gif Bet turbut neblogai atrodo, jei galejote taip pagalvoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 16 rugsėjo 2010 - 08:12
QUOTE(mallena @ 2010 09 16, 09:10)
jei teisingai as supratau jusu minti, tai cia  reali virtuve, o ne jos vizualizacija  g.gif Bet turbut neblogai atrodo, jei galejote taip pagalvoti  biggrin.gif

Čia yra vizualizacija, kuri daroma su 3d MAX programa.
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 09 16, 09:26)
Čia yra vizualizacija, kuri daroma su 3d MAX programa.

tik nepradekit, nes tai reali virtuve biggrin.gif Bet tai sakyc didelis komplimentas Blond virtuvei thumbup.gif Vizualizacija ji buvo idejusi pries gera menesi biggrin.gif Paprasykit, nupaveiksluos su atidarytom durelem, jei netikite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 16 rugsėjo 2010 - 08:29