QUOTE(Blond @ 2010 09 16, 10:32)
O ar patogu darinėti spintelę su taip įtaisyta rankena?

? Ar išsivalo tas "korys"?
 ? Ar išsivalo tas "korys"? 

. Man kitaip nepatogu atrodo
 . Man kitaip nepatogu atrodo   .
 . . Man kitaip nepatogu atrodo
 . Man kitaip nepatogu atrodo   .
 . 

man tas pats
  man tas pats

. Tik matot kartais įprotis aršiau prigimimo, o aš visą gyvenimą esu naudojusis tokiais šaldytuvais, kad dešine ranka atidaroma. Tai vat ir iškilo klausimas kaip būna su tais kur kaire atsidaro
 . Tik matot kartais įprotis aršiau prigimimo, o aš visą gyvenimą esu naudojusis tokiais šaldytuvais, kad dešine ranka atidaroma. Tai vat ir iškilo klausimas kaip būna su tais kur kaire atsidaro   
  .
 .

Pries tai 7 metus darinejau desine. Bet jau ipratau ir jokio nepatogumo
 Pries tai 7 metus darinejau desine. Bet jau ipratau ir jokio nepatogumo  Buvo galima daryt i kita puse darinejama, bet virtuve sujungta su kambariu, tai nelabai koks vaizdas butu, jei matytusi saldytuvo turinys, be to, nepatogu atidarius duris jas apeidinet, kad isimtus produktus sudet ant stalo
  Buvo galima daryt i kita puse darinejama, bet virtuve sujungta su kambariu, tai nelabai koks vaizdas butu, jei matytusi saldytuvo turinys, be to, nepatogu atidarius duris jas apeidinet, kad isimtus produktus sudet ant stalo