Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(Blond @ 2010 09 16, 17:56)
saldytuvas darinejasi su kaire ranka. Is pradziu irga galvojau, kaip reiks priprast doh.gif Pries tai 7 metus darinejau desine. Bet jau ipratau ir jokio nepatogumo smile.gif  Buvo galima daryt i kita puse darinejama, bet virtuve sujungta su kambariu, tai nelabai koks vaizdas butu, jei matytusi saldytuvo turinys, be to, nepatogu atidarius duris jas apeidinet, kad isimtus produktus sudet ant stalo smile.gif

Ačiū 4u.gif . Tai vadinasi ir man nėra ko jaudintis biggrin.gif . Žiūrėsiu kaip geriau išplanuoti seksis.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 09 16, 16:27)
Liuks  bigsmile.gif
Labai patiko staljuostė, gal galite įmesti vaizdą iš arčiau ir gal žinote jos pavadinimą  4u.gif

http://www.brasa.lt/...d...62&get_sek=
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2010 09 16, 16:49)
Na kairė ranka irgi šį tą sugeba  biggrin.gif . Tik matot kartais įprotis aršiau prigimimo, o aš visą gyvenimą esu naudojusis tokiais šaldytuvais, kad dešine ranka atidaroma. Tai vat ir iškilo klausimas kaip būna su tais kur kaire atsidaro  4u.gif
O į bendrą patogumą aš ir žiūriu, dėl to ir klausiu. Nes pas mus greičiausiai bus galima talpinti ir "kairiarankį" ir "dešiniarankį" šaldytuvą, tik "kairiarankiui" šaldytuvui lengviau rasti vietą ax.gif .

Man vyras aiskino kad desinrankiai saltytuva turi atidarineti dureles su kaire, kad desine ranka pasiimtu produktus 4u.gif . O kairerankiai atidarineja su desine.
Atsakyti
sveikos, prisireikė jūsų pagalbos. Įkeliu savo šiokią tokią virtuvę. Neapsisprendžiu kur plautuvę daryti, kaip ir vamzdžiai patogiau kaip dabar yra, bet mintis kirba, gal prie lango ją paišyti? Kitas reikalas nenumanau kur tą šaldytuvą kišti, jei taip paliksiu kaip dabar papiešiau, tai atidarius jį visas turinys ant viso kambario matysis. O gal nieko tokio g.gif Ir ar patogu U formos virtuvė? Gal L forma geriau?
user posted image
Mėginau su Alno kažką paišyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 09 16, 22:14)

Kriaukle statyciau prie lango. Bet man jusu brezinyje saldytuvas schmoll.gif vietoj. Nepamirskit kad dureles atsidarineja, ir nuo spintutes tures but tarpelis. Kitaip dureliu neatidarysit. 4u.gif Ir daryciau L formos.

Nepastebejau ar kas buvo si puslapi ikeles, bet man jame patarimai labai patiko gal pravers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 16 rugsėjo 2010 - 21:27
user posted image
Gal turite kokiu patarimu, pakeitimu? Kriaukle turetu buti zemiau, ten kazkaip ore pakibusi gavosi ir saldytuvas atsidarytu is kitos puses. Po langu yra radiatorius. Kitoje virtuves puseje pecius.
Atsakyti
Blonde, aciu uz komentarus 4u.gif Nuraminot del kaitlentes, nors as irgi taip pat gavojau. o koks susidomejimas jusu virtuve! wub.gif

balla, namo pastebejimai:
1. Saldytuvo tikrai nestatykite viduryje, sudarkys vvisa vaizda, ir atrodys kaip kaminas ax.gif Gal geriau desineje puseje kampe?
2. Kriukle deciau prie lango ar vietoje saldytuvo
3. Nezinau kokie virtuves matmenys, bet U forma arba koreguociau (patrumpinant issikisima) arba daryciau L formos

Didele_Meile, virsutines spinteles deciau vienodas, be stiklu ir lentyneliu Ir "Tall units" reiketu suderinti:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 16 rugsėjo 2010 - 23:18
QUOTE(asaraa @ 2010 09 16, 22:06)
Man vyras aiskino kad desinrankiai saltytuva turi atidarineti dureles su kaire, kad desine ranka pasiimtu produktus  4u.gif . O kairerankiai atidarineja su desine.

pieva biggrin.gif cia sugalvojo vyras biggrin.gif
tiesa, bet kuriam saldytuve galima pakeisti atidaryma, is vienos puses i kita pagal poreiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2010 09 16, 17:49)
Na kairė ranka irgi šį tą sugeba  biggrin.gif . Tik matot kartais įprotis aršiau prigimimo, o aš visą gyvenimą esu naudojusis tokiais šaldytuvais, kad dešine ranka atidaroma. Tai vat ir iškilo klausimas kaip būna su tais kur kaire atsidaro  4u.gif
O į bendrą patogumą aš ir žiūriu, dėl to ir klausiu. Nes pas mus greičiausiai bus galima talpinti ir "kairiarankį" ir "dešiniarankį" šaldytuvą, tik "kairiarankiui" šaldytuvui lengviau rasti vietą ax.gif .

Iš pradžių ir aš nerimavau, kaip bus atidarinėjant į kairę pusę, nes iki tol visada atidarinėdavau į dešinę. Bet kadangi kito pasirinkimo nebuvo, tik į kairę, teko susitaikyt su ta mintim.

Galiu pasakyt, kad čia tik pripratimas, kuris greitai pasikeičia. Dabar jau į dešinę atidarinėjant pas mamą nervina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 17, 08:46)
pieva  biggrin.gif  cia sugalvojo vyras biggrin.gif
tiesa, bet kuriam saldytuve galima pakeisti atidaryma, is vienos puses i kita  pagal poreiki mirksiukas.gif

siulyciau pasiskaityti platybese placiau apie tai mirksiukas.gif
O kad dureles galima keisti tai manau visiem zinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 17, 08:46)
pieva  biggrin.gif  cia sugalvojo vyras biggrin.gif
tiesa, bet kuriam saldytuve galima pakeisti atidaryma, is vienos puses i kita  pagal poreiki mirksiukas.gif

a ot ir ne, tikrai ne bet kuriam - pries pusmeti pirkom didziuli Sharp`a, tai pardavejas iskart perspejo - dureliu puse nekeiciama. Kadangi mums tai neaktualu, tai ir nekreipem demesio. O siaip perkant tai manyciau butina pasidomet, ar galima pakeist atidaryma.
Atsakyti
Projektuojamės ir mes virtuvę, klausimas kokį pasirinkti gartraukį. Viena aišku, jis bus įmontuojamas į spintelę. Tik kokį pasirinkti, jungiamą į ventiliacijos angą ar neištraukiamą, plaunamą. Butas penktame aukšte. 4u.gif
Atsakyti