Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(volkiene @ 2010 09 20, 13:55)
O kokiu patiekalu negalima pagaminti ant elektrines virykles  g.gif

tokiu kuriems reikalinga itin kaitri liepsna, na pvz ant el. virykles nepagaminsit patiekalu WOK keptuveje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pale @ 2010 09 20, 13:48)
Jei zinociau,tikrai sakyciau,kad nereikia tokio auksto cokolio,kam jis man,siaip tai virtuve jau stovi,nebent perdarys kazkaip.

Šiap tai man dar neteko matyt nei vienos naujos virtuvės(turiu omenyje suprojektuotos, o ne pirktos gatavos spintutės), kad nebūtų stalčiuko po orkaite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2010 09 20, 13:03)
Pasirodysiu kaip ir galutinį projektėlį, pabraižytą pagal visus išmatavimus, čia braižė baldininkas  ax.gif neišėjo didesnės nuotraukos, nes ir taip iš Wordo vos perkėliau  blush2.gif
Lauksiu komentarų, pastebėjimų, nes dar galima taisyt  ax.gif  4u.gif

siaubelis, ciut neapgriuvau kai pamaciau - mano planuojama virtuve tip top kai Jusu, tik reiktu sukeist saldytuva su aukstaja spinta vietom biggrin.gif
Koks pas Jus sienu ilgis?
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2010 09 20, 13:03)
Pasirodysiu kaip ir galutinį projektėlį, pabraižytą pagal visus išmatavimus, čia braižė baldininkas  ax.gif neišėjo didesnės nuotraukos, nes ir taip iš Wordo vos perkėliau  blush2.gif

Aš daryčiau rankšluostinę uždarą, va tokią:

user posted image

Koks atstumas pas jus tarp kaitlentės ir pakabinamų spintelių, nes man kažkaip užkliūna tos spintelės virš orkaitės žemesnė apačios linija lyginant su kitų dviejų pakabinamų spintelių apačia, spintelės dureles po orkaite daryčiau dešinines ax.gif

Gal galite įmesti planelį , nes man įdomu kaip suprojektuota spintelė kampinei karuselei rolleyes.gif

Nuotraukytes, brėžinukus galima įkelti taip:

Atsidarom paveiksliuką ar brėžinuką kiek įmanoma didesniam lange ir paspaudžiame PrtScr SysRq klavišą klaviatūroje:

user posted image

Tada atsidarom per Start --> Paint'ą --> Edit--> Paste (arba atsidarę Paint'ą, spaudžiame Ctrl + V), įsidės vaizdas per visą ekraną, tada Paint įrankių juostuoje spaudžiame šitą ikoną (pažymeta raudonai):

user posted image

Ir, nuspaudę kairį pelytės klavišą, tempiame su pelyte iki ten, kokį plotą norim palikti.

Tada spaudžiame Ctrl + C, taip nukopijuojame pažymėtą dalį.

Spaudžiame File-->New ir neissaugome senojo paveiksliuko.

Tada spaudžiame Ctrl + V, taip įdedame nukopijuotą pažymėtą dalį.

Tada išsaugome paveiksliuką File--> Save as , atsidariusioje lentelėje pasirenkame JPG formatą 4u.gif

user posted image

Jei nežinosite kaip įkelti jau naujai sukurtą paveiksliuką , klauskite, paaiškinsiu mirksiukas.gif

Atsakyti
uoj, kiek atsakymų bigsmile.gif

QUOTE(Penktadienis @ 2010 09 20, 12:12)
Labai graži virtuvė, paprasta, bet išdėstymas  thumbup.gif Kokia plokštė bus? Kokia bendra kaina?
Kaip matau, džiovyklos nebus  g.gif
Po orkaite, spintelė tikrai į tą pusę atsidarys, kaip parodyta?  g.gif

Ačiū, labai ilgai dėliojausi su Alno, galvoje, naktim nemiegojau doh.gif lotuliukas.gif Stalviršis austriškas kažkoks, o plokštė spintelių paėmėm lietuvišką (pigesnė blush2.gif ) Be buitinės technikos mums paskaičiavo (su Blumais) 4000
Džiovykla bus stalčiuje, sakė įmanoma padaryt ir pritaikyt ax.gif

QUOTE(Pale @ 2010 09 20, 12:16)
As gal nedaryciau atviros ranksluostines,man negrazu,kai skudurai kabo.Dar gal vietoj spinteles po orkaite daryciau stalcius,stalciai man patogiau. wub.gif

Aš ir nelabai norėjau atviros, bet kai pagalvojau, kad aš ją dažnai naudoju, tai atidarinėt kiekvieną kartą, dar be to gerai vėdinsis atviroj blush2.gif

QUOTE(Pale @ 2010 09 20, 12:24)
Dar idomu koks ten terpas tarp katlentes ir orkaites,vietos virtuvej pakankamai tai as turbut ta kaitlente patraukciau i kaire,kad ne taip taskytusi.

apie 15 cm. Na neišeis patraukt kaitlentės, nes tada viršutinės spintelės bus nevienodos, be to ir gartraukis gaunasi lygiai per vidurį tos spintelės ax.gif Pas mano draugę irgi panašus tarpelis, tai kažkaip nei labai apsitaško, nei vietos per mažai...

QUOTE(Artema @ 2010 09 20, 13:02)
siaubelis, ciut neapgriuvau kai pamaciau - mano planuojama virtuve tip top kai Jusu, tik reiktu sukeist saldytuva su aukstaja spinta vietom biggrin.gif
Koks pas Jus sienu ilgis?

ilgis kažkur 3,8 m, plotis apie 2,5 m

Papildyta:
QUOTE(fukse @ 2010 09 20, 13:27)
Aš daryčiau rankšluostinę uždarą, va tokią:

Koks atstumas pas jus tarp kaitlentės ir pakabinamų spintelių, nes man kažkaip užkliūna tos spintelės virš orkaitės žemesnė apačios linija lyginant su kitų dviejų pakabinamų spintelių apačia, spintelės dureles po orkaite daryčiau dešinines  ax.gif

Gal galite įmesti planelį , nes man įdomu kaip suprojektuota spintelė kampinei karuselei  rolleyes.gif

Bent jau man sakė, kad pločio neužtenka tokiai rankšluostinei g.gif

Tarp kaitlentės ir viršutinių spintelių 50 cm

Jo, o dėl spintelės po orkaite, tai aš jam jau parašiau, kad atidarymas taip kaip sakot ax.gif

Turiu tik tokį planelį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2010 09 20, 14:34)
Aš ir nelabai norėjau atviros, bet kai pagalvojau, kad aš ją dažnai naudoju, tai atidarinėt kiekvieną kartą, dar be to gerai vėdinsis atviroj  blush2.gif

Tuo metu, kai vyksta kažkoks procesas prie plautuvės, tai pas mane kargas tiesiog pusiau ištrauktas (pas mane jis stovi kampe) ir aš bet kada galiu kažką paimti ar padėti, po to jį užstumiu ir tiek , tiesa, man tai rankšluostinės norėtųsi arčiau plautuvės ax.gif

Papildyta:
QUOTE(pusele33 @ 2010 09 20, 14:44)
Turiu tik tokį planelį

Nematau jokių matmenų unsure.gif
Matau, kad pas jus planelis atsidaro dideliame lange, tai gal galėtumėt įkelt per print screen su apkirpimu ir po to sumažinimu, tada jis būtų didesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pale @ 2010 09 20, 11:27)
Ir tai rasau is patirties,PRAKTIKA,o ne zurnalu prisiskaicius.

malonu, kad atsirado zmogus su patirtim sitoj srity thumbup.gif tai dabar jei reiktu pasirinkti ar dujine ar indukcine - kuria rinktumetes? unsure.gif ir kodel, kokie +/- ? labai reikalingas atsakymas blush2.gif

pusele33 - grazi virtuve, ir kaina gera thumbup.gif kur cia darotes? ismatavimai panasus kaip maniskes, tai dziugina skaiciai nes buvau nuteikta kad be 7000lt virtuves neturesiu doh.gif

o as atsizvelgus i jusu pastabas sumeciau turbut galutini varianta savo virtuveles, saldytuvas bus aukstesnis, galvoju po orkaite imontuot indaplove (ar galima taip?), salia tarpas 20cm ir paskui kriaukle. Nu zodziu bendras vaizdas matosi, gal proporcijos ne visai tikslios ir spalvos sienu, plyteliu neatitinka bet esme suprasit manau. Baigsim remontus reik uzsakinet kazkur cool.gif

user posted image
Atsakyti
murmur, į akis labiausiai krinta: stalčiai be jokio simetriškumo; nevienodas spintelių viršus (pakabinamų ir virš orkaitės); kokiame aukštyje bus mikrobangė? ar neužsipilsit sriubos ant galvos (nebent esat aukštaūgių šeima).
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2010 09 20, 14:56)
o as atsizvelgus i jusu pastabas sumeciau turbut galutini varianta savo virtuveles, saldytuvas bus aukstesnis, galvoju po orkaite imontuot indaplove (ar galima taip?)

Nu mano akims vis tiek kliūna stalčių nevienodumas visose trijose spintelėse unsure.gif
Indaplovė po orkaitė yra galima ax.gif
Va nuo čia ta tema SM vyko diskusijos Virtuvės baldai
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2010 09 20, 13:56)
pusele33 - grazi virtuve, ir kaina gera  thumbup.gif kur cia darotes? ismatavimai panasus kaip maniskes, tai dziugina skaiciai nes buvau nuteikta kad be 7000lt virtuves neturesiu  doh.gif

Ačiū 4u.gif MB surado per pažįstamus tokį jauną vaikinuką, tai pažiūrėsim kaip čia bus, kai padarys ax.gif Kol kas nenoriu skelbt kontaktų, kol pačiai nepadarė virtuvės, nes vis tik neaišku ar tikrai viską gerai padarys g.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2010 09 20, 14:44)
Bent jau man sakė, kad pločio neužtenka tokiai rankšluostinei  g.gif

Tai kad užtenka unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2010 09 20, 15:20)
Ačiū  4u.gif  MB surado per pažįstamus tokį jauną vaikinuką, tai pažiūrėsim kaip čia bus, kai padarys  ax.gif  Kol kas nenoriu skelbt kontaktų, kol pačiai nepadarė virtuvės, nes vis tik neaišku ar tikrai viską gerai padarys  g.gif  ax.gif

O gal turite paskaičiuotą sąmatą? Į AŽ, jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti