uoj, kiek atsakymų
QUOTE(Penktadienis @ 2010 09 20, 12:12)
Labai graži virtuvė, paprasta, bet išdėstymas

Kokia plokštė bus? Kokia bendra kaina?
Kaip matau, džiovyklos nebus
Po orkaite, spintelė tikrai į tą pusę atsidarys, kaip parodyta?
Ačiū, labai ilgai dėliojausi su Alno, galvoje, naktim nemiegojau

Stalviršis austriškas kažkoks, o plokštė spintelių paėmėm lietuvišką (pigesnė

) Be buitinės technikos mums paskaičiavo (su Blumais)
4000
Džiovykla bus stalčiuje, sakė įmanoma padaryt ir pritaikyt
QUOTE(Pale @ 2010 09 20, 12:16)
As gal nedaryciau atviros ranksluostines,man negrazu,kai skudurai kabo.Dar gal vietoj spinteles po orkaite daryciau stalcius,stalciai man patogiau.
Aš ir nelabai norėjau atviros, bet kai pagalvojau, kad aš ją dažnai naudoju, tai atidarinėt kiekvieną kartą, dar be to gerai vėdinsis atviroj
QUOTE(Pale @ 2010 09 20, 12:24)
Dar idomu koks ten terpas tarp katlentes ir orkaites,vietos virtuvej pakankamai tai as turbut ta kaitlente patraukciau i kaire,kad ne taip taskytusi.
apie 15 cm. Na neišeis patraukt kaitlentės, nes tada viršutinės spintelės bus nevienodos, be to ir gartraukis gaunasi lygiai per vidurį tos spintelės

Pas mano draugę irgi panašus tarpelis, tai kažkaip nei labai apsitaško, nei vietos per mažai...
QUOTE(Artema @ 2010 09 20, 13:02)
siaubelis, ciut neapgriuvau kai pamaciau - mano planuojama virtuve tip top kai Jusu, tik reiktu sukeist saldytuva su aukstaja spinta vietom
Koks pas Jus sienu ilgis?
ilgis kažkur 3,8 m, plotis apie 2,5 m
Papildyta:
QUOTE(fukse @ 2010 09 20, 13:27)
Aš daryčiau rankšluostinę uždarą, va tokią:
Koks atstumas pas jus tarp kaitlentės ir pakabinamų spintelių, nes man kažkaip užkliūna tos spintelės virš orkaitės žemesnė apačios linija lyginant su kitų dviejų pakabinamų spintelių apačia, spintelės dureles po orkaite daryčiau dešinines
Gal galite įmesti planelį , nes man įdomu kaip suprojektuota spintelė kampinei karuselei
Bent jau man sakė, kad pločio neužtenka tokiai rankšluostinei
Tarp kaitlentės ir viršutinių spintelių 50 cm
Jo, o dėl spintelės po orkaite, tai aš jam jau parašiau, kad atidarymas taip kaip sakot
Turiu tik tokį planelį