Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

labai daznai paskaitineju, bet vis neturiu laiko pasidalinti mintimis su Jumis...ziuriu labai daug patarimu sulaukiama cia, gal ir man pagelbesit,jau senokai suku galva del virtuves,vis neapsisprendziu del kriaukles kur butu patogiau ar salia kaitlentes ar saleleje...patarkit please g.gif mirksiukas.gif

http://www.ephoto.lt/myfiles/virtuves
Papildyta:
ar rodo nuotraukytes?..
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 09 20, 14:09)
murmur, į akis labiausiai krinta: stalčiai be jokio simetriškumo; nevienodas spintelių viršus (pakabinamų ir virš orkaitės); kokiame aukštyje bus mikrobangė? ar neužsipilsit sriubos ant galvos (nebent esat aukštaūgių šeima).

nu nesigauna man zmoniskai su ta programa padaryt doh.gif viskas bus simetriska, susimeciau tik mazdaug kaip viska isivaizduoju, o paskui jau kas gamins tegu padaro normalu kompiuterini vaizdeli, as gi ne profas blush2.gif ax.gif

del mikrobanges tai ka as zinau g.gif jei apacioj indaplove tai mikrobanges neiseina zemiau nuleist. Buvo vienu metu pas mus ant saldytuvo pastatyta, su suoleliu lipdavau pasiekt ja doh.gif reik pergalvot sita vieta, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurisima @ 2010 09 20, 15:37)
ar rodo nuotraukytes?..

schmoll.gif

Rašo:
ePhoto.lt pranešimas

Jūs esate neprisijungęs. Spustelkite čia norėdami prisijungti arba čia, kad užsiregistruotumėte.
Atsakyti
http://www.ephoto.lt...load/view/48029

dabar turetu rodyti
Atsakyti
QUOTE(laurisima @ 2010 09 20, 15:55)

Dabar rodo, jei nori, galiu įmest pamažintus į temukę mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš plautuvę bandyčiau dėti toje vietoje, kur viršuje kabo laikrodis g.gif
Atsakyti
QUOTE(lajurga @ 2010 09 13, 16:31)
o as manau kad pigiausia pasidaryti ruosinius ir kad surinktu virtuve koks patikimas surinkejas, taip pati dariau, sutaupiau tikrai nemaza suma, nes pvz. 3 m virtuve kazkur kainuoja nuo 4 tukst., o man firma UAB "MGP" uz ruosinius priskaiciavo tik 1100lt, plius dar rankeneles ir kitokios smuklkemos ir gavosi tik 2 tukst

Sveiki, o kur jus daretes virtuves ruosinius, rinkotes plokste? Gal Vilniuje? tai mane labai domintu vieta kur galima juos uzsisakyti? Labai buciau dekinga uz atsakyma bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 09 20, 16:00)
Dabar rodo, jei nori, galiu įmest pamažintus į temukę  mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš plautuvę bandyčiau dėti toje vietoje, kur viršuje kabo laikrodis  g.gif

jo galit ikelti...
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2010 09 20, 16:02)
Sveiki, o kur jus daretes virtuves ruosinius, rinkotes plokste? Gal Vilniuje? tai mane labai domintu vieta kur galima juos uzsisakyti? Labai buciau dekinga uz atsakyma  bigsmile.gif  4u.gif

Gal ir aš padėsiu unsure.gif , plokščių išpjovimą, laminavimą ir t.t. atlieka Impeka , yra gan daug firmų, kurios teikia tokias paslaugas, daugiau galima pasiskatyti SM Projektuojamės, gaminamės baldus patys
Atsakyti
QUOTE(laurisima @ 2010 09 20, 16:10)
jo galit ikelti...

Ačiū, kad leidot biggrin.gif

1 variantas

user posted image

2 variantas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 09 20, 16:00)
Dabar rodo, jei nori, galiu įmest pamažintus į temukę  mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš plautuvę bandyčiau dėti toje vietoje, kur viršuje kabo laikrodis  g.gif

kadangi pati nesugebu ideti blush2.gif tai dekoju labai Jums mirksiukas.gif
del plautuves tai nededu ten kur laikrodis vien delto kad visas vaizdas is svetaines butu tiesiai i ta puse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurisima: 20 rugsėjo 2010 - 15:40
QUOTE(laurisima @ 2010 09 20, 16:38)
del plautuves tai nededu ten kur laikrodis vien delto kad visas vaizdas is svetaines butu tiesiai i ta puse...

O aš tame nematau problemos schmoll.gif , dabar yra bais gražūs kranai ir tai įpareigos laikyti visada švarią ir tvarkingą plautuvę biggrin.gif
Bet aišku, spręsti jums mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti

QUOTE(fukse @ 2010 09 20, 15:27)
Ačiū, kad leidot  biggrin.gif

1 variantas

2 variantas

Man tai pirmas variantas ax.gif Kažkaip antram atrodo nepraktiška kriauklė vidury, jaučiu jei plaučiau indus prisitaškytų ant grindų, nes pas uošvienę prie pat krašto kriauklė, tai visą laiką po indų plovimo reikia grindis šluostyt ax.gif

Atsakyti