Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

Sveikos 4u.gif

Aš su tokiu klausimu. Vakar su MB žiauriai susiginčijom dėl rankšluostinės doh.gif blush2.gif Jei prisimenat, buvau įdėjus planelį, kuriame rankšluostinė atvira. Vakar užklausiau projektuotojo, tai sakė galima padaryt uždarą (man gražiau žiūrisi), o MB pareiškė, kad labai blogai ir nedžius drėgnas rankšluostukas, ten kaupsis drėgmė ir visa kita... Tai prašau pasisakyti turinčias uždaras rankšluostines, ar ten džiūsta ar ne??? 4u.gif

QUOTE(laurisima @ 2010 09 21, 08:55)
na aciu labai uz pasisakymus, mes su vyru abu irgi manom kad visdelto darysim stala koki apvalu arciau vitrininiu langu,kadangi patinka mums erdves lai buna tas vidurys tuscias....o kaip tada su kriaukle kampe?...gal kas turite ar patogu?...kiek esu girdejusi is pazystamu tai nelabai geras variantas....o kaip Jums atrodo?..

Pas mano draugus yra kampinė, tai tikrai patogu, sakyčiau nesiskiria nuo ne kampe stovinčios ax.gif

Atsakyti
QUOTE(laurisima @ 2010 09 21, 09:55)
.o kaip tada su kriaukle kampe?...gal kas turite ar patogu?...kiek esu girdejusi is pazystamu tai nelabai geras variantas....o kaip Jums atrodo?..

Turejau kampine kriaukle kampe. Man labai patogu buvo. Kur pries kriaukle liko kampas tuscias, ten padare man paaukstinima toki, tai isvis super buvo susideti ka nors. Gaila pardavem ta busta, tai negaliu nufotkint ir parodyt.
Jei pas mane nebutu dujinio katilo ant vienos sienos, tai daryciau kriaukle kampine. Man labai susitaupto vieta. Nes kampe vis tiek nieko nedarysi, negaminsi, ir spintele kampine siaip nera patogu, o karuseliu isvis nemegstu, tai man kampine kriaukle labai gera sprendimas.
Rekomenduoju daryt kampine.

QUOTE(pusele33 @ 2010 09 21, 12:13)
Tai prašau pasisakyti turinčias uždaras rankšluostines, ar ten džiūsta ar ne???  4u.gif
Pas mano draugus yra kampinė, tai tikrai patogu, sakyčiau nesiskiria nuo ne kampe stovinčios  ax.gif

Man irgi labai idomu. Esu macius du variantus uzdaru ranksluostiniu.
1. padarytos parastos dureles ir istraukiama ranksluostine
2. ranksluostine issitraukia kaip konteineriukas (atrodo pries kelis psl buvo foto ideta)
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 09 21, 13:13)
Man labai susitaupto vieta. Nes kampe vis tiek nieko nedarysi, negaminsi, ir spintele kampine siaip nera patogu, o karuseliu isvis nemegstu, tai man kampine kriaukle labai gera sprendimas.
Rekomenduoju daryt kampine.

Argumentai kaip ir mano drinks_cheers.gif Ypac kai nera daug darbastalio, gaila ta kampa tuscia palikt. Dabar mastau, kaip daryt baldus
user posted image
Kaip geriau? Ar pirmu variantu labai kinta spinteliu ismatavimai? Ir is viso, kokie skirtumai?
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 09 21, 10:26)
Geras sprendimas  mirksiukas.gif Kokiame aukštyje bus mikrobangė?

orkaite su mikrobange bus zemiau,neradau toje programoje atitinkamu spinteliu ir isdestymo,ta spintele po orkaite turetu buti tokia kaip stalcius esantis salia o auksciau sekanciai eis orkaite mikrobangine ir prasites pakabinama spintele, na kazkas panasaus...
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 09 21, 14:42)
Argumentai kaip ir mano  drinks_cheers.gif  Ypac kai nera daug darbastalio, gaila ta kampa tuscia palikt. Dabar mastau, kaip daryt baldus
http://i545.photobuc...kleskampe-1.jpg
Kaip geriau? Ar pirmu variantu labai kinta spinteliu ismatavimai? Ir is viso, kokie skirtumai?

Pas mano draugus tai pirmas variantas, ten laiko šiukšlinę ir visokias chemines priemones ax.gif Sakyčiau, kad netgi patogiau negu 90 laipsniu kampas... Gal kitoms kitaip ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 09 21, 15:42)

Pas mane pirmasis variantas.Nusiskundimų tikrai neturiu.Man labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(Pale @ 2010 09 20, 10:27)
lotuliukas.gif  biggrin.gif  doh.gif Atsiprasau,bet prisizvengiau skaitydama,sita posta ir dar panasiu buvo. Koki kosmosa Jus cia ismastot blink.gif ,prisiskaicius zurnalu,dar ir kitus kladinat savo erezijom. Puse gyvenimo naudojausi dujine vyrikle,po to elektrine,dabar iskeiciau iindukcine,gaminu beveik kiekviena diena ir ne tai,kad tik pasildau ir Jus mane,visos susirinkusios auksciausios klases vyrejos,nors uzmuskite,bet neatskirciau,kur buvo maistas pagamintas,cia kaip sakoma,kad blogam sokejui ir kojos trukdo. Esu labai patenkinta indukcine kaitlente,staigiai ikaista,labai gerai,kai reikia mesa apkept,kad sulciu neisleistu,vanduo uzverda greiciau,nei ant dujines,cia jau patikrinta thumbup.gif .
Ir tai rasau is patirties,PRAKTIKA,o ne zurnalu prisiskaicius.

Manau kiekvienas turi tese i nuomone. Beje, as irgi turiu "patirties" tiek su dujine, tiek su elektrine kaitlente kuria naudojuosi dabar.
Nemanau kad yra kazkuri virykle "pati geriausia", kiekvienas renkasi pagal savo gyvenimo buda, prioritetus, skoni ir taip toliau. O jei norite isitikinti kad tai ne is pirsto lauzta, pagooglinkite. Ai bet kam jums to reikia, juk jau turite savo indukcine, tai neverta minusu joje ieskoti.
Siaip kiekviena virykle turi savo + ir - apie ka as ir kalbejau. O jei jus to nesuprantate, tai "pasizvenkite" dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 09 21, 15:42)
http://i545.photobuc...kleskampe-1.jpg

As tai pat rinkimosi stadijoj ir linkstu link pirmojo varianto mirksiukas.gif bet vis mastau, kad is abieju pusiu kriaukles bus stalvirsiu sujungimai, tai idomu, kai del dregmes g.gif
Atsakyti
Pas mane yra pirmas variantas. Labai talpi spintelė po kriaukle - telpa didelis šiukšlių kibiras, kibiras su bulvėmis, vandens filtrai ir dar butelių krūva smile.gif . indus plauti man patogu. Stalviršį dabar gerai sujungia, jau 8 metai,nieko nenutiko. Dar pliusas, kad kampe už kriauklės yra vietos susidėti tarkim indų plovikliui ir visokiems kitokiems rekalingiems dalykėliams (aš iš tų kuriai neišeina neapkrauto stalviršio laikyt ax.gif ). Minusas, kad kampinės kriauklės brangesnės nei paprastos.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 09 21, 19:43)
Pas mane yra pirmas variantas. Labai talpi spintelė po kriaukle - telpa didelis šiukšlių kibiras, kibiras su bulvėmis, vandens filtrai ir dar butelių krūva  smile.gif . indus plauti man patogu. Stalviršį dabar gerai sujungia, jau 8 metai,nieko nenutiko. Dar pliusas, kad kampe už kriauklės yra vietos susidėti tarkim indų plovikliui ir visokiems kitokiems rekalingiems dalykėliams (aš iš tų kuriai neišeina neapkrauto stalviršio laikyt  ax.gif ). Minusas, kad kampinės kriauklės brangesnės nei paprastos.

Bet galima ir paprasta deti g.gif o karuseles jauciu i ta spintele jau neidesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 09 21, 19:43)
Pas mane yra pirmas variantas. Labai talpi spintelė po kriaukle - telpa didelis šiukšlių kibiras, kibiras su bulvėmis, vandens filtrai ir dar butelių krūva  smile.gif . indus plauti man patogu. Stalviršį dabar gerai sujungia, jau 8 metai,nieko nenutiko. Dar pliusas, kad kampe už kriauklės yra vietos susidėti tarkim indų plovikliui ir visokiems kitokiems rekalingiems dalykėliams (aš iš tų kuriai neišeina neapkrauto stalviršio laikyt  ax.gif ). Minusas, kad kampinės kriauklės brangesnės nei paprastos.

Nu man tai tie sujungimai (salonuose ziurejau) neatrodo patikimi g.gif Dabartiniam bute nervina ta dregme, prilenda visokiu nesamoniu. O kaip ten pas jus sujungta? Tokie kaip metaliukai uzdeti?
Atsakyti
Nebent jei dėtumėt kriauklę be to padėklo ar kaip ten jį pavadinti.
O karuselės tai turbūt neišeitų įdėti vien dėl to, kad kriauklės apačia dar vietos užima spintelėje.
Papildyta:
QUOTE(fedoska @ 2010 09 21, 20:07)
Nu man tai tie sujungimai (salonuose ziurejau) neatrodo patikimi  g.gif  Dabartiniam bute nervina ta dregme, prilenda visokiu nesamoniu. O kaip ten pas jus sujungta? Tokie kaip metaliukai uzdeti?

Ne, ten niekas neuždėta. Stalviršis taip gražiai suleistas. Nežinau techninių dalykų, bet įtariu,kad kažkuom patepta,kad drėgmės neleistų. Jei būtų įdomu, galėčiau MB paklausti.
Atsakyti