Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(elva @ 2010 10 13, 09:56)
Ar kalbat tik apie blizgias plokstes ar apskritai tai liecia visas? 4u.gif As kaip tik maniau kad tamsi spalva (ne blizgi, medzio imitacijos) turetu but praktiskesne nei tarkim balta blizgi g.gif

juoda blizgi ir dazyta tepasi daug labiau nei balta, net i ekspozicija nededa juodos spalvos, nes tik prilietus lieka demes.
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 10 13, 10:00)
juoda blizgi ir dazyta tepasi daug labiau nei balta, net i ekspozicija nededa juodos spalvos, nes tik prilietus lieka demes.

Na, tas tai ir taip aisku mirksiukas.gif Bet as klausiu jei paimsim tamsia neblizgia (tarkim populiariaja wenge) plokste ir balta blizgia plokste - kuriai reiks daugiau prieziuros? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 10 13, 10:55)
savaite mazai. man norisi tokiu, kuriu ir po metu valyt nereiktu, nes jos neissiteps naudojant. tingine as, tingine. nu bet tai varinet su sluoste po virtuve istisai irgi noro neturiu. jau gana veidrodziu ir stikliniu duru namuos.  doh.gif

As tai kazkokia labai nezgrabna esu viska aptaskyt man savaites per akis uztenka. lotuliukas.gif Stiklas kapucino spalvos nieko nesimato.

QUOTE(elva @ 2010 10 13, 12:25)
Na, tas tai ir taip aisku mirksiukas.gif Bet as klausiu jei paimsim tamsia neblizgia (tarkim populiariaja wenge) plokste ir balta blizgia plokste - kuriai reiks daugiau prieziuros? smile.gif

Pas mus durys wenge matine,tai velniai jas grebtu doh.gif viskas matosi,kaip jau rasiau tik savaite gyvenamo,jie visalaik,kai einu pro sali murzini,o virtuvej irgi apacioj labai tamsus fasadai lupus kazkoks,bet lakuoti,tai nieko nesimato.
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 10 13, 10:56)
Ar kalbat tik apie blizgias plokstes ar apskritai tai liecia visas? 4u.gif As kaip tik maniau kad tamsi spalva (ne blizgi, medzio imitacijos) turetu but praktiskesne nei tarkim balta blizgi g.gif

Aš kalbu apie blizgią 4u.gif apie kitas nieko negaliu pasakyt 4u.gif

Nors kita vertus,nėra baisiai tepli ir ta blizgi,bet mano vaikai greit "ištaiso" švaros klaidą biggrin.gif viena kabinasi į stalčius ir mokinasi stovėti,tai neįmanoma be antspaudų doh.gif bet aš nesu baisi pedantė ir kaskart nevalau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 10 13, 11:00)

Musu virtuves dureles pagamintos is juodo, blizgaus akrylukso. Turim maza vaika, tai kai praeina ji su riebaluotais pirstais tai is arti zinoma matos, kad pripeckiota, bet tikrai nestipriai. O uztat grozis koks. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 10 13, 11:00)

Kur nededasi??? blink.gif
Atsakyti
aš šiandien giliuose apmąstymuose del buitinės technikos, buvau "banginyje" "Topo centre" "Ogminoje" nu ir nežinau žiūrinėjau, čiupinėjau aš tas orkaites ir kaitlentes, konsultantas rekomendavos rinktis iš AEG, bet nors ir kainuoja nemažai, bet rankenėlės temperatūrai reguliuot nu tokia dišovkė atrodo, vienžo Ogminoje man patarė Siemens firmą, bet ir kaina jau didesnė, bet ir mygtai orkaitės ne tokia pigi plastmaskė atrodo tai ir galvoju kuri firma geresnė AEG ar Siemens Ką jūs galvojat?
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 10 13, 11:25)

Aš turiu patirties su neblizgiom plokštėm, bute turėjom raudonmedžio imitacijos plokštės dureles tai SIAUBAS visi prisilietimai matėsi, dabar name turim ale "balintą kava" plokštę tai ir valosi gerai ir nesimato nieko.
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 14, 21:22)
aš šiandien giliuose apmąstymuose del buitinės technikos, buvau "banginyje" "Topo centre" "Ogminoje" nu ir nežinau žiūrinėjau, čiupinėjau aš tas orkaites ir kaitlentes, konsultantas rekomendavos rinktis iš AEG, bet nors ir kainuoja nemažai, bet rankenėlės temperatūrai reguliuot nu tokia dišovkė atrodo, vienžo Ogminoje man patarė  Siemens firmą, bet ir kaina jau didesnė, bet ir mygtai orkaitės ne tokia pigi plastmaskė atrodo tai ir galvoju kuri firma geresnė AEG ar  Siemens Ką jūs galvojat?

vat dabar ir pas mus tas pats etapas del buitines technikos :)mes linkstam link AEG. Kodel? tiesiog nemanau, kad jau bus tokie esminiai skirtumai tarp AEG ir Siemens. Nors vienas mano draugas siena stoja uz Siemens, bet nekaip nepaaiskina kodel biggrin.gif O del disovu rankeneliu tai mes pvz . renkames modeli kur visai tu rankeneliu nera lotuliukas.gif o jei pirkti tai tikrai ne is topocentru ar banginiu... yra ir geresniu vietu mirksiukas.gif atsiliepimu apie AEG galima rasti cia http://www.supermama...?...1884&st=360
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 10 14, 22:21)
yra ir geresniu vietu 

vat žioplinėdama radau geresnę viečikę bigsmile.gif

aš vat mislyju, mislyju ir vis dar mastau, bet Siemens solidžiau atrodo ir stiklas tokis, vienžo ir pažiūrėt graži ir kokybė yra nu reiks lygint AEGą su SIEMESu kai galva šviežesnė bus, o tai jau mygtukas OFF galvoje įsijungė
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 14, 21:22)
aš šiandien giliuose apmąstymuose del buitinės technikos, buvau "banginyje" "Topo centre" "Ogminoje" nu ir nežinau žiūrinėjau, čiupinėjau aš tas orkaites ir kaitlentes, konsultantas rekomendavos rinktis iš AEG, bet nors ir kainuoja nemažai, bet rankenėlės temperatūrai reguliuot nu tokia dišovkė atrodo, vienžo Ogminoje man patarė  Siemens firmą, bet ir kaina jau didesnė, bet ir mygtai orkaitės ne tokia pigi plastmaskė atrodo tai ir galvoju kuri firma geresnė AEG ar  Siemens Ką jūs galvojat?

jei jau apsisprendet del AEG, tai vaziuokit i firmine parde Zirmunu g. kainas tikrai geras pasiulo. kai pirkom skalbimo masina ir dziovykle, i kainas liepe neziuret, vistiek bus kitokios. ir bendroj sumoj gavosi arti 2 tukst nuolaidos. dabar irgi panasiai buvo. tik si kart paskaiciuot kiek tiksliai gavom negaliu, nes i uzrasus neziurejau. ant lapo surase musu pasirinkimu kainas ir jau tada svarstem. kiek bandziau netu ieskotis, o maz kur dar pigiau, tai radau tik brangiau ir ne taip jau mazai brangiau.

o is praktikos, tai mes senojoj virtuvej turejom viska is Zanussi, nu ir ka veike kaip bites, jokiu skundu neturejom. dabar galvoju, nu ir kuriems galams nutarem issikalinet ir imt elektrolux'a ir AEG. nu bet sausktai po piet. jei baldininkai nenuvils, treciadieni jau vel turesim virtuve.
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 14, 22:22)

Mes AEG pasirinkom orkaite ir mikrobange 4u.gif
Atsakyti