Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

Jokio, darbe ismoke jog minkstiklis pats didziausias audiniu priesas, audiniai tiesiog suedami.
Atsakyti
Naudoju Lenor arba Silan thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Lenor smile.gif
Atsakyti
Naudoju Silan arba Lenor. Norėčiau atrasti ką nauja, bet maxima tik tai tesiūlo smile.gif , o kitos parduotuvės nepakeliui blush2.gif
Atsakyti
Dažniausiai Lenor, bet ne kiek dėl minkštumo, bet dėl kvapo... nors pilu mažiau nei reikia. Man patinka, kai patalinė, drabužiai kvepia gaiva. Vyras džiaugiasi, kad kojinės visada kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
Visada tik Silan, o kokio kvapo, tai jau nuo nuotaikos priklauso biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju įvairius, soupline mėlyną su kūdikiu, lenor, šiandien nusipirkau silan, o jau kvapas, pasaka bigsmile.gif visi namai kvepia.
Atsakyti
Niekada nebandziau silan g.gif Sakote, geras g.gif

Pas mus drabuziai kvepia nuo melyno lenor wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau silan, tai taip chemija smirda.... nebepirksiu daugiau...
Atsakyti
Sveikos, o as naudoju SA8 is Amway audiniu minstikli, jie yra dvieju kvapu: alpiu geliu kvapas (panasus kvapas kaip ir alpiu lenor) ir sodo ziedu kvapas, sis man daugiau patinka. Si priemone yra koncentruota, uztenka 10ml. Turi antistatiniu savybiu. Man 1l uztenka 1 metams. Labai ekonomiskas.
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2009 07 26, 20:13)
Naudoju Silan arba Lenor. Norėčiau atrasti ką nauja, bet maxima tik tai tesiūlo  smile.gif , o kitos parduotuvės nepakeliui  blush2.gif

na maxima gal ir ne, bet GNLD gali pasiūlyti Soft skalbinių minkštiklį wink.gif Aš jį naudoju. Labai patinka kvapas, skalbinių minkštumas , turi antistatinių savybių, tai ypač aktualu darosi artėjant žiemai, kai visos kelnės ir sijonai prie kūno limpa unsure.gif .
Koncentruotas, todėl reikia labai mažo kiekio wink.gif
čia galima apie jį plačiau sužinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 28, 22:34)
Niekada nebandziau silan g.gif Sakote, geras g.gif

Pas mus drabuziai kvepia nuo melyno lenor wub.gif

aš ir lenor mėlyną dažniausiai ppirkdavau, bet va man silan irgi patiko kur vakar usipirkau, su citrina
Atsakyti